cocugum war 3 aylik esim evine duskun evden birsey eksik etmez sagolsun cokta caliskan ama uyanirken kendisi bambaska biri oluyorBenim eşime çok uykusuna düşkün, ama sorumluluk sahibi ,seninki sorumsuz tembel birisi zannedersem
yan gelip yatıyor onlarbaksın diyor, ekmek elden şu gölde hesabı daha büyümemiş erken yatsın , erken kalksın bu huyu zor değişir, çocuk için bekle
Ayyy bunlarrr nee uykucuubnm kocamda boyle davul calsan uyanmaz sarsarim bagirir ya ne diyon diye ne halin varsa gor bdaha uyandrmcam derim cikarm odadan. yani kocanin asabiyetini anlayabiliyorum. bnmde basimda aynisndan var.
Baskaa yerde calisirkende ayniydi vallaBabaniza uyanmadigini soyleyin en azindan size kizmasin ki en doğrusu baska bir is bulmasi nasil olsa kp bisey diyemez diye simariklik yapiyor ama baska yerde yapamaz aninda kapiya koyarlar
Ne anlamda meselaEsiniz kendini baski altinda hissediyor asiri stresli asiri mutsuz bence tembellikle alakasi yok ofkesini icine atmış hep, babanizin tavrından da belli bence neden oyle oldugu, birazda çuvaldızı kendinize batirin
Oha ödüm patladı
Konu sahibi kardeşim sana gelince,kocanı asla uyandırma.Bırak uyandığında bi kaç kez işe gidemediğini görsün kayınpederi bi ona saydırsın bi mahçup olsun millete karşı sonra bak nası kalkıyo.yani bırak uyandırma ve uyanamadığında nasıl sorunlar yaşayacağını görsün bu sayede.Hem o ders alır hemde sizin evliliğiniz saçma bi uyku bozukluğu sebebiyle bozulmuş olmasın.Babanız belki bir iki yüzüne bişey demez sonra ağzına geleni der.Missss. Görür o zaman hem kayınpederinin yanında çalışıcak hem yatarken uyandırma dicek (rahatlığa bak) hemde uyandırılınca işine gitsin sorun çıkmasın diye,olay çıkıcak.Uğraşma bırak ayol.Valla.Bir müsibet bin nasihattan iyidir demişler.
Siz doktor musunuz? Hemen koydunuz teşhisi. Adam hasta değil sorumsuz.
Yazdığınız belirtilerden sadece biri var diye hastalık teşhisi koyamazsınız.
Ne anlamda mesela
eşim çalışmayı çok seviyor boş durmayı hiç sevmez işe gitmedigi günler evde birşeyleri tamir etmekle uğraşır ama uyandırmak istediğim zaman deliye dönüyor isteEsiniz agir is mi yapiyor, stresli bir is mi, iste cok mu yoruluyor bunlara bak...baban nasil davraniyor...benim isim de stresli ve stres ve gerginlik fazla ise ben.de uyandirilinca tekme kol salliyorum, genel.de bence isinde ve hayatinda asiri sorumluluk ustlenenler boyle oluyor... Uyku tek huzur.bulduklari yer diye dusunuyorum...bu soylediklerim varsayim esinin tembel olup olmadigini ancak.sen bilirsin...
Amacin ne tip eğitimi mi veriyorsun? Tamam sen haklisin ben ego tatmin ediyorum rica ediyorum alinti yapma artik.Bir doktor teshis koycagi zaman ana belirtiler ve digerleri seklinde olaya bakar.
Adam hasta ne kadar da rahat yorum yapiyorsunuz .
Buna hasta değil usta derler. Karısı tarafından pohpohlanmış. Her daim kayınpedere karşı savunup kendini ateşe atacak kadın var ortada. Bu ortamda en güzel yol hasta olmak. Ben uyanırken ne yaptığımı bilmşyorum güzel bir hastalık çeşidi. Sabah kaldırılmayacak. Karısı babasına yalanlar uydurucak. Başı ağrıyo midesi bulanıyo. Baba kızıyo gibi gözüküp kızına kıyamadığından damadı işten atamayacak.
cocugum war 3 aylik esim evine duskun evden birsey eksik etmez sagolsun cokta caliskan ama uyanirken kendisi bambaska biri oluyor