Babanızı savunun babanız çok haklı. Ama eşiniz için babanızla kötü olmayın. Tedaviyse tedavi. Uyku apnesi varsa bir makinesi var gece onunla uyuyacak sabah da kendiliğinden uykusunu almış şekilde kalkacak. Bunu ancak bir uyku merkezine giderek öğrenebilirsiniz. Hangi çağda yaşıyoruz. Kaç yaşına gelmiş adam sağlıklı bir uyku düzeni yok ve doktora gitmemiş.
Yok eğer sağlık problemi değilse eşinizi sakın kimseye karşı savunmayın. Biraz mantıklı davranın. size vurmasından değil de bu adam ne olacak diye endişe edin biraz.
Peki teşekkür ederim.konu açıyorsanız gelecek yorumlara hazırlıklı olmalısınız. konunun hangi boyutunu ele alacağımız bizim bileceğimiz iş. ayaklı saatlerden alabilirsiniz alarm çalmaya başlayınca saat altındaki tekerlerle bütün evi dolaşıyor birinin yakalayıp kapatması gerekiyor susmuyor yoksa. bu şekilde kendi kalkıp kapatabilir böylece size parlamaz.
Zaten kendisi telefon sesine vs. Uyanmadigi icin ben uyandirmak zorunda kaliyorumkendi kursa saati?
bak abartmiyorum gecen isten geldi iftara kadsr uzanaym dedi tmam dedim ezan okunuyo hala uyandiramadm. bana diyoki ya ne acelemiz var yemek icin diyo uykulu uykulu . lan acelesimi var 17 saat ac kaliyoz tabi acelemz var dedim. ayikinca dedim bunlari diyon bana dedim kendi bile inanmiyo dedigine. .dAyyy bunlarrr nee uykucuu
bak abartmiyorum gecen isten geldi iftara kadsr uzanaym dedi tmam dedim ezan okunuyo hala uyandiramadm. bana diyoki ya ne acelemiz var yemek icin diyo uykulu uykulu . lan acelesimi var 17 saat ac kaliyoz tabi acelemz var dedim. ayikinca dedim bunlari diyon bana dedim kendi bile inanmiyo dedigine. .d
bu yil uyunmuyo ya sahura kadar.. biz oturuyoz : ) gerci calismadigimdan rahatim.. erken kalkanlar mecbur uyuyor..Bırak iftarla sahuru bir yapsın. Ben de sahura uyandırırken eziyet çekiyorum resmen. Hazırlamaya başlarken seslenmeye de başlıyorum ama yumurta,Çay ne varsa soğuyor beyimiz kalkamıyor.
Öyle yatağa falan gitmiyor ama koltukla bütünleşiyor tabi :) uyumayan benim bizim evde :)bu yil uyunmuyo ya sahura kadar.. biz oturuyoz : ) gerci calismadigimdan rahatim.. erken kalkanlar mecbur uyuyor..
uyusan 2 saat sonra kalkacaksin yeniden, o daha zor geliyo bana : )Öyle yatağa falan gitmiyor ama koltukla bütünleşiyor tabi :) uyumayan benim bizim evde :)
Aynen sersem gibi oluyorum. Şu an çok uykum geldi mesela. Eşim de saha uyumadı acaba koltukta sızıversem kendi hazırlar mı sahuru diye düşünüyorumuyusan 2 saat sonra kalkacaksin yeniden, o daha zor geliyo bana : )
Viledayla uyandırin. Islatip sacaklarini sikmadan yüzüne batırıp ovalayin. Saldirirsa sopayla girişin.
aç kalirsiniz haAynen sersem gibi oluyorum. Şu an çok uykum geldi mesela. Eşim de saha uyumadı acaba koltukta sızıversem kendi hazırlar mı sahuru diye düşünüyorum
Dur dur karpuzu kesmeye başladıaç kalirsiniz ha
haydi bakalim, inşaAllah : )))Dur dur karpuzu kesmeye başladıolacak galiba
bi de babasinin 'uyandir şunu, işinin basina gelsin' tarzi/tavri hos degil.. damat bu, bi cizgi bi saygi olmali.. yuz goz olmanin alemi yok.. tabiki damat da kendini o pozisyona dusurmemeli..Ailelerle çalışılması çok sorunlar oluşturuyor hele ki erkeğin, kadının ailesiyle çalışması başlı başına sorun.
Eşiniz kendi sorumluluklarını bilecek , bilmek zorunda. Çocuk değil ki okula göndermek için uyandırıyorsunuz.
Babanız da sizi sorumluluk yüklememeli. Eşiniz işteyken anlaşsınlar , ne yapacaklarsa yapsınlar.
Bence siz babanızla konuşun, bundan sonra eşinizi uyandırmayacağınızı, aralarında çozmeleri gerektiğini söyleyin.
Mecbur değilsiniz bu gerilime.
bi de babasinin 'uyandir şunu, işinin basina gelsin' tarzi/tavri hos degil.. damat bu, bi cizgi bi saygi olmali.. yuz goz olmanin alemi yok.. tabiki damat da kendini o pozisyona dusurmemeli..