- 8 Mart 2019
- 6.919
- 32.556
- 548
- 39
Seninde kafalar degisik cnm benimAsistan olarak erkek bir çalışan alsaydınız keşke.Bir de esinizi çok sıkmayın bu konularda.Aklında olmayanı bilincaltına yerlestirmeyin. Ben eşimin asistanı olacaksa erkek olmasını isterim kıskancım bu konuda açıkçası
Ben zaten kocam hatasız demıyorumkı herkes burda kıza yazık yorumu yapıyo,sızın kocanızı 9 da kızlar arasa yalandan ıs konussa napardınız acabaKocanıza güvenmiyorsanız ayrılın hanımefendi.
Hadi kadınların hepsi kocanıza yazıyor diyelim kocanız madem öyle ne yapıyor? Kocanız karşılık veriyorsa sorun yine kocanızda.
Ayrıca bazı kadınların eşleri kadınlarla birebir muhattap olduğu işler ne yapacaklar adamları evde oturtup kafese mi kapatacaklar? İş hayatında herkes kadın yada erkekle muhattap oluyor iş gereği de yazışıyor yada konuşuyor. Allah aşkına mantığınız alıyor mu herkesin kocanıza yazmasını? Mantık lütfen.
Keşke kadın size bir dava açsa böyle varya donuna kadar alsa o zaman iftira ve ekmeğiyle oynamak neymiş görürdünYa bı gıdın hadı baska kapıda stres atın,ben kocama yavsayan kadını ısten cıkardım cunku gercekten yavsadı,suandakı kızda sureklı aynı seylerı yapıyo,herkes kocasını tanır,ben kocamda hata yok demedımkı daha kımseye bısey anlatmadan herkes ay kıza yazık vay kıza yazık demıs,sakamısınız sız ya bende calısıyorum boyle bı ınsan degılım,sacma sapan seyler yazıp eglenıyosunuz burda,gıdın baska yerde eglenın
Ben zaten kocam hatasız demıyorumkı herkes burda kıza yazık yorumu yapıyo,sızın kocanızı 9 da kızlar arasa yalandan ıs konussa napardınız acaba
Kocaya güç yediremeyince kadına o. deyip işten çıkarmak daha kolay geliyor tabi.Ya bı gıdın hadı baska kapıda stres atın,ben kocama yavsayan kadını ısten cıkardım cunku gercekten yavsadı,suandakı kızda sureklı aynı seylerı yapıyo,herkes kocasını tanır,ben kocamda hata yok demedımkı daha kımseye bısey anlatmadan herkes ay kıza yazık vay kıza yazık demıs,sakamısınız sız ya bende calısıyorum boyle bı ınsan degılım,sacma sapan seyler yazıp eglenıyosunuz burda,gıdın baska yerde eglenın
Nasil gelmis nereden yapiliyor?Aaa nick değişikliği gelmiş
Esımle ortak sırketımız bısey bılmeden atlamayın:)Kocaya güç yediremeyince kadına o. deyip işten çıkarmak daha kolay geliyor tabi.
Nasıl bri acizlik.
Yalandan olduğuna neyi dayanak gösteriyorsunuz? Smile atması yalandan konuşmak mı oluyor?Ben zaten kocam hatasız demıyorumkı herkes burda kıza yazık yorumu yapıyo,sızın kocanızı 9 da kızlar arasa yalandan ıs konussa napardınız acaba
Aynı siz...Anam bu site böyle ne bekliyorsun ki. Bu sitede 5-10 kişi grup olmuş hadi gidip konu sahibini linç edelim falan. Ekşi sözlükte yazılanların çoğuna hak verdim şimdi.Çoğu okumadan cevaplıyor ve neyi like ladığını bile bilmiyor.
Şirketi evden mi yönetiyorsun hemşire. Yavşak iş atmak falan hangi üniversitede kullanılıyor bu Türkçe ?Esımle ortak sırketımız bısey bılmeden atlamayın:)
Şirketin ortak olması değil ki meseleEsımle ortak sırketımız bısey bılmeden atlamayın:)
Konu açıp istediği cevapları alamayınca "ya bi gidin, başka yerde eğlenin" demek insanlara saldırmak, olmadı beddua etmek de moda oldu. Yorumları kaldıramıyorsanız konu açmayın.Ya bı gıdın hadı baska kapıda stres atın,ben kocama yavsayan kadını ısten cıkardım cunku gercekten yavsadı,suandakı kızda sureklı aynı seylerı yapıyo,herkes kocasını tanır,ben kocamda hata yok demedımkı daha kımseye bısey anlatmadan herkes ay kıza yazık vay kıza yazık demıs,sakamısınız sız ya bende calısıyorum boyle bı ınsan degılım,sacma sapan seyler yazıp eglenıyosunuz burda,gıdın baska yerde eglenın
Konu sahibinin nick birden değişince şaşırdım baktım.Hesap detaylarındanNasil gelmis nereden yapiliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?