• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin asistanı

Asistan olarak erkek bir çalışan alsaydınız keşke.Bir de esinizi çok sıkmayın bu konularda.Aklında olmayanı bilincaltına yerlestirmeyin. Ben eşimin asistanı olacaksa erkek olmasını isterim kıskancım bu konuda açıkçası
Seninde kafalar degisik cnm benim 😁

Şimdi tüm konuyu özetliyorum..

O..pu
İş atmak
Kocama yavşadı

Kadının düşmanı kadın...

Peki bu adamçaz daha ağzını toplayamayan bu kadınla nasıl evlendi ? Hadi bir hata yaptı evlendi peki boşanabilçek mi ? Bu kadını yoksa görmeden elektrikler kesikken mi nikahına aldı.

Kafamda deli sorular.:duduk::kızgın::oha:

Bence insanlari işinden etmek yerine,eşiniz o işten istifa etsin. Kimse sizin simarikliginizla uğraşamaz. İnsanlar evlerine ekmek götürme derdindelerdir belki de sizin kaprisleriniz yüzünden buna mani oluyorsunuzdur. İş için araniyorsa ne var bunda. İnsanlarin hakkına girmeyin.

Kocanıza güvenmiyorsanız ayrılın hanımefendi.

Hadi kadınların hepsi kocanıza yazıyor diyelim kocanız madem öyle ne yapıyor? Kocanız karşılık veriyorsa sorun yine kocanızda.

Ayrıca bazı kadınların eşleri kadınlarla birebir muhattap olduğu işler ne yapacaklar adamları evde oturtup kafese mi kapatacaklar? İş hayatında herkes kadın yada erkekle muhattap oluyor iş gereği de yazışıyor yada konuşuyor. Allah aşkına mantığınız alıyor mu herkesin kocanıza yazmasını? Mantık lütfen.
Ben zaten kocam hatasız demıyorumkı herkes burda kıza yazık yorumu yapıyo,sızın kocanızı 9 da kızlar arasa yalandan ıs konussa napardınız acaba

Ya bı gıdın hadı baska kapıda stres atın,ben kocama yavsayan kadını ısten cıkardım cunku gercekten yavsadı,suandakı kızda sureklı aynı seylerı yapıyo,herkes kocasını tanır,ben kocamda hata yok demedımkı daha kımseye bısey anlatmadan herkes ay kıza yazık vay kıza yazık demıs,sakamısınız sız ya bende calısıyorum boyle bı ınsan degılım,sacma sapan seyler yazıp eglenıyosunuz burda,gıdın baska yerde eglenın
Keşke kadın size bir dava açsa böyle varya donuna kadar alsa o zaman iftira ve ekmeğiyle oynamak neymiş görürdün

Ben zaten kocam hatasız demıyorumkı herkes burda kıza yazık yorumu yapıyo,sızın kocanızı 9 da kızlar arasa yalandan ıs konussa napardınız acaba

Kocayı boşarım buna müsade ediyorsa. Tabii yerse...

Ya bı gıdın hadı baska kapıda stres atın,ben kocama yavsayan kadını ısten cıkardım cunku gercekten yavsadı,suandakı kızda sureklı aynı seylerı yapıyo,herkes kocasını tanır,ben kocamda hata yok demedımkı daha kımseye bısey anlatmadan herkes ay kıza yazık vay kıza yazık demıs,sakamısınız sız ya bende calısıyorum boyle bı ınsan degılım,sacma sapan seyler yazıp eglenıyosunuz burda,gıdın baska yerde eglenın
Kocaya güç yediremeyince kadına o. deyip işten çıkarmak daha kolay geliyor tabi.

Nasıl bri acizlik.

Diyelim ki kız gerçekten kocaniza karşı farklı hissediyor, asilıyor falan. Önemli olan eşinizin tavrı.
Madem eşinizi asistanlardan kiskinyorsinuz siz yapın asistanlığını.

Yalandan olduğuna neyi dayanak gösteriyorsunuz? Smile atması yalandan konuşmak mı oluyor?
Benim eşimde işi gereği konuştuğu zamanlar oluyor nadir de olsa ama asla ilgilenmem çünkü eşime güveniyorum. Eğer gerçekten aldatma durumu olursa zaten kadınların işi ile uğrana kadar kocanızı boşayın.

Anam bu site böyle ne bekliyorsun ki. Bu sitede 5-10 kişi grup olmuş hadi gidip konu sahibini linç edelim falan. Ekşi sözlükte yazılanların çoğuna hak verdim şimdi.Çoğu okumadan cevaplıyor ve neyi like ladığını bile bilmiyor.
Aynı siz...

Esımle ortak sırketımız bısey bılmeden atlamayın:)
Şirketin ortak olması değil ki mesele 😂

Kocaniz her sene bir asistanıyla samimi oluyor sizin dediğinize göre sizde onları işten çıkarıyorsunuz kocayı hayatınızdan çıkarmak işinize gelmiyor demek ki. 😂

Konu açıp istediği cevapları alamayınca "ya bi gidin, başka yerde eğlenin" demek insanlara saldırmak, olmadı beddua etmek de moda oldu. Yorumları kaldıramıyorsanız konu açmayın. 😒

Back