• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin asistanı

Kocanız ın yerinde olsam boşar atarım

Siz ne hakla insanların ekmeğiyle oynuyorsunuz, ne hakla namuslarına laf ediyorsunuz??? Kız iş için arıyor belli ki. Sizin ruh hastalığınız bu kız çekmek zorunda mı???

Hem ruh hastası, hem ağzı bozuk şöyle bir kadınla evli kocanız tebrik ediyorum.

Ya bu nasıl cevap allah aşkına kadının düşmanı kadın gerçekten ben burda normal bişey soruyorum normal cevap verebilirsiniz
Asıl sizsiniz kadın düşmanı.

Gidin kocaniza asistanlık edin, kimseye o.damgasu vurup işinden etmemiş olursunuz böylece.

bu mesajları yazanlar heralde sizin kocanıza bi kız iş atsa iştem çıkart demiceksiniz
İş atmak mı... 🤦🏻‍♀️ Erkek arkadaşım küçük bir ofiste tek erkekti ve muhasebeci kızlarla sürekli iletişim halinde olmak zorundaydı. Bir kez olsun aklımdan kötü bir şey geçmedi. Güvenmesem sevgilim olmazdı zaten. Hadi diyelim ki kıskandım yine de kızların namusuna laf edecek kadar düşmem. İnsanlar ekmeğinin peşindeyken bu yaptığınızdan utanmalısınız

Kızlar lütfen ne hissederdiniz açıkca yazın,eşim mesleği gereği kadınlarla içli dışlı çalışmak zorunda,kendisine güveniyorum beni çok seviyo ama geçen sene bi kadının kocama aşırı ilgi göstermesinden sebep onu işten çıkartmasını söylemiştim öyle bişey yok saçmalama demişti ama benim aklıma takılmıştı ve en sonunda çıkartmıştım,neyse şimdiki olaya geliyorum yine bi asistan kız var ve sürekli eşimi arıyo bişeyler soruyo böylemi yapıcam falan diye,geçen gün 8 de aradı ve başka bigünde 9 da aradı ve ben eşime bağrındım nasıl arar diye ama işle alakalı bişey sordu bende duydum,eşimde önemli biri gelicek o yüzden aradı falan dedi,sürekli mesaj atıyo sürekli ama eşim onun sadece iyi çalıştığını söylüyo,çok ince ayrıntılara takılıyomuşmuş çok iyi çalışıyomuşmuş eğer böyle devam ederse onuda göndericem dedim eşimde sorun değil tarzında konuştu ama saçmala o kim sen kimsin falan dedi ama yinede içimde bi hiz var o o..... kesinlikle kocama yavşıyo gibi geliyo
Diyelim ki düşüncelerinde doğrusun, eşin işe alırken neden baştan demedin öyle böyle biri olmasın diye erkek asistan diye birşey yok mu ? Sonradan işten çıkarmak da ne bilim vicdanın rahat edecek mi?

Ya siz gerçekten okumuyosunuz bence anlamayanlar hiç yorum yapmasın gereksiz yorumlara ihtiyacım yok,orda 1 kişi çalışmıyo 10 kişi çalışıyo ve birtek bu kadının böyle bi yaklaşımı var,kimseye sorucak değilim kocamı kıskanmayı

Ablacım kendin yazmışsın kız aradı sadece iş konuştu duydum diye

Kendin yazmışsın???

Ya siz gerçekten okumuyosunuz bence anlamayanlar hiç yorum yapmasın gereksiz yorumlara ihtiyacım yok,orda 1 kişi çalışmıyo 10 kişi çalışıyo ve birtek bu kadının böyle bi yaklaşımı var,kimseye sorucak değilim kocamı kıskanmayı
Kocan Brad mi
Hani pitt olan?

Kanıtın var mı iş attığına dair? Bir tane kanıt göster bakalım
Kanıtım tabıkı var sureklı emojı atıyo ve sadece onun degıl baskasının yapması gereken ıslerıde sankı kendı yapıyomus gıbı anlatıyo sureklı aramaya calısıyo bos yere kuruntu yapmıyorum

Bu İnsanların fikirlerini önemsemiyorsanız niye konu açıp fikir alıyorsunuz?

burdakı hiçkimse kocasını kıskanmıyo demekki çok güzel,ben boş yere kıskanmıyorum okumayan varsa bidaha okusun,sürekli emojiler gönderiyo ve sabah akşam ariyo,hasta değilim merak etmeyin bende neyin ne oldugunun farkındayım

Emoji falan yazmamışsın ki, kız iş konuştu yazmışsınız aksine

Burdan tepki alınca biraz atmasyon tutmasyon oldu sanki

burdakı hiçkimse kocasını kıskanmıyo demekki çok güzel,ben boş yere kıskanmıyorum okumayan varsa bidaha okusun,sürekli emojiler gönderiyo ve sabah akşam ariyo,hasta değilim merak etmeyin bende neyin ne oldugunun farkındayım

Ne emojisi mesela kalp falan mı yoksa gülücük gibi normal emoji mi?
Yazısırken emoji gönderililir sizinkisi hastalık boyutunda kıskançlık. İş dışı bişey konuşulmuyosa kadının o... olduğunu nerden anladınız bunu bir açıklayın bize de size hak verelim

Bu İnsanların fikirlerini önemsemiyorsanız niye konu açıp fikir alıyorsunuz?
Hayır benım yerımde olsanız napardınız ne dusunurdunuz dedım ben bu platformda uzun suredır varım ve suan sıkıntım var konusmak ıstedım ama herkes aaaa cok ayıp moduna gırdı

Back