Eşimin asistanı

Gercekten terbıyesızsınız:) dıledıgınız seylerı sızın yasamanız dılegımle

Bıkmadılar yeşilçamın patron asistan fantezisinden. Herkes ekmek parasi derdinde. Ekmek aslanin agzinda. Kim bilir ailesini mi gecindiriyor napiyor kızcağız. Oyle olmasa bile keyif icin çalışıyor olsa bile bu tavrinizi haketmiyor. Zengin patronun şımarık kıskanç karısı konumundasınız.
Ayrica kıskançlık ozguven eksikliginden gelir.

Ya bu nasıl cevap allah aşkına kadının düşmanı kadın gerçekten ben burda normal bişey soruyorum normal cevap verebilirsiniz
Aynen, kadının düşmanı yine kadın... Bakınız siz...bence yazdıklarınızı bir kez daha okuyun, normal mi tekrar konuşuruz.

Anam bu site böyle ne bekliyorsun ki. Bu sitede 5-10 kişi grup olmuş hadi gidip konu sahibini linç edelim falan. Ekşi sözlükte yazılanların çoğuna hak verdim şimdi.Çoğu okumadan cevaplıyor ve neyi like ladığını bile bilmiyor.

Kusura bakma otu boku kıskanıp insanların hayatını cehenneme çevirmiyoruz. Özgüvensizseniz bunun arkasına sığınıp kıskandığınız kadınların ekmeğiyle oynamayın madem güvenmiyorsunuz eşinize boşanın. Ya da yakında zaten buna dayanamayıp eşin boşanır

Ahlak bekçisi mi? Ne mana? Vicdan ve adalet diyoruz biz buna. Ayrıca iş için iş iş iş iş, siz hiç çalıştınız mı Allah aşkına!

Kocana soyle konusmasın, ıs dısında beni aramayın desın.
Kıza o....diyecegıne, kocana asistanların ıs dısında aramasın de.

Sizi de inşallah bir gün işten attırırlar da bu yazdıklarınızı hatırlarsınız.

Eşiniz belki de asistanlarına “işle ilgili bir problem olduğunda beni bilgilendireceksiniz” dediği için onlar da aramak durumunda kalıyordur nerden biliyorsunuz? Tanımadığınız bir kadına ne hakla hakaret ediyorsunuz yok onu da gönderecem bu gidişle diye, özgüvene bak ya.

Asistanın görevi zaten yöneticisiyle sürekli iletişimde olmasını gerektiriyor. Kendinizde söylüyorsunuz işle ilgili msj laşıp konuşuyorlar diye . Ne yapsınlar telepati yoluylami anlaşsınlar. gözunüzle görmeden ve emin olmadan kolayca bir insana o....pu deme hakkını kendinizde buluyorsunuz. Ve kocanizin yaninda calisanlari işten attirmaya çalisiyorsunuz. bu şekilde evlilik yürümez o adam seni yakinda boşar

Kocanıza güvenmiyorsanız ayrılın hanımefendi.

Hadi kadınların hepsi kocanıza yazıyor diyelim kocanız madem öyle ne yapıyor? Kocanız karşılık veriyorsa sorun yine kocanızda.

Ayrıca bazı kadınların eşleri kadınlarla birebir muhattap olduğu işler ne yapacaklar adamları evde oturtup kafese mi kapatacaklar? İş hayatında herkes kadın yada erkekle muhattap oluyor iş gereği de yazışıyor yada konuşuyor. Allah aşkına mantığınız alıyor mu herkesin kocanıza yazmasını? Mantık lütfen.

Ya bı gıdın hadı baska kapıda stres atın,ben kocama yavsayan kadını ısten cıkardım cunku gercekten yavsadı,suandakı kızda sureklı aynı seylerı yapıyo,herkes kocasını tanır,ben kocamda hata yok demedımkı daha kımseye bısey anlatmadan herkes ay kıza yazık vay kıza yazık demıs,sakamısınız sız ya bende calısıyorum boyle bı ınsan degılım,sacma sapan seyler yazıp eglenıyosunuz burda,gıdın baska yerde eglenın

Gercekten terbıyesızsınız:) dıledıgınız seylerı sızın yasamanız dılegımle

Kimsenin kul hakkına girmedim, girmem de. Kocam da nerede duracağını bilir. Hemcinsime de o....u demem asla. Artık terazi hangimize işler bilemem

Esinizin 10 tane asistanı mı var yoksa sadece o kiz mı asistan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…