Eşimin asistanı

Geçen ustumle sabah 4 e kadar mesajlastik, bu beni o...u mu yaptı ? napalim yani bazen mecburiyet.

Anacigim ne isin var o zaman burada?

Seninde kafalar degisik cnm benim

Şu kullanıcı adımı lise 4 bittiginde tercih zamanında almıştım her eleştiren kullanıcı adım üzerinden dalga geçiyor
Konuyla ilgili de evet kadının arkasından argo kelimeler etmesi çok yanlış.
Ben de hiç olmazsa erkek asistanla çalışsın dedim.bunda saçma bir durum yok

Ya bu nasıl cevap allah aşkına kadının düşmanı kadın gerçekten ben burda normal bişey soruyorum normal cevap verebilirsiniz
Emin bile olmadan bir kadına o.... diyen, ekmeğinden etme peşine düşen bir kadın kadının düşmanı olmuyor mu? Nerden biliyorsunuz, belki kocanız kadının peşinde?

İşte böyle sizin gibi insanlar yüzünden bir çok kız işsiz kalıyor yazık.

Kocayı işten çıkartıp kafeste besleyin bence. Böylece sadece bir kişi (koca kişisi) işinden olmuş olur. İş dünyası rahat bir nefes alır.

Evet ben de dalga geçmiştim

Kızlar
Tüm kızlarda sizin kocanızı bekliyor zaten hiç durmayın çıkarın tabi nasıl olurda işle ilgili mesaj atar sizin kocaniza edepsizlik yapmış. Siz dışında tüm kadınlar namussuz sanki
ya sız bısey bılmeden saldırmaya mı geldınız sorunlarınız mı var ne yasadıgımı ben bılıyorum

Herkesin gözü kocamda. Kadınların hepsi o... Kocamı elimden alacaklar
Güzel kafalar bunlar devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…