• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin asistanı

burdakı hiçkimse kocasını kıskanmıyo demekki çok güzel,ben boş yere kıskanmıyorum okumayan varsa bidaha okusun,sürekli emojiler gönderiyo ve sabah akşam ariyo,hasta değilim merak etmeyin bende neyin ne oldugunun farkındayım
Bir sorun varsa eşinize söylersiniz mesafe koyar.

Arada ekstra bir samimiyet varsa tek taraflı değildir.

Bu kafayla her yıl birini çıkartırırsiniz işten.

Minnoş kocanız size kalir 🥴

Kanıtım tabıkı var sureklı emojı atıyo ve sadece onun degıl baskasının yapması gereken ıslerıde sankı kendı yapıyomus gıbı anlatıyo sureklı aramaya calısıyo bos yere kuruntu yapmıyorum

Sadece bunlar için o... oldu yani kız. Bravo ya hiç kadın düşmanı değilmişsin

Kızlar lütfen ne hissederdiniz açıkca yazın,eşim mesleği gereği kadınlarla içli dışlı çalışmak zorunda,kendisine güveniyorum beni çok seviyo ama geçen sene bi kadının kocama aşırı ilgi göstermesinden sebep onu işten çıkartmasını söylemiştim öyle bişey yok saçmalama demişti ama benim aklıma takılmıştı ve en sonunda çıkartmıştım,neyse şimdiki olaya geliyorum yine bi asistan kız var ve sürekli eşimi arıyo bişeyler soruyo böylemi yapıcam falan diye,geçen gün 8 de aradı ve başka bigünde 9 da aradı ve ben eşime bağrındım nasıl arar diye ama işle alakalı bişey sordu bende duydum,eşimde önemli biri gelicek o yüzden aradı falan dedi,sürekli mesaj atıyo sürekli ama eşim onun sadece iyi çalıştığını söylüyo,çok ince ayrıntılara takılıyomuşmuş çok iyi çalışıyomuşmuş eğer böyle devam ederse onuda göndericem dedim eşimde sorun değil tarzında konuştu ama saçmala o kim sen kimsin falan dedi ama yinede içimde bi hiz var o o..... kesinlikle kocama yavşıyo gibi geliyo
Kendini beğenilmeyecek kadar çirkin hissediyorsan estetik yaptır kardeş millete küfretme. Senin özgüvensiz bir tip olman onların suçu değil emin ol

Onu da gönderirim ne demek ? Eşin de iş hayatında sana sorarak kararlar alıyo sanırım. Fazlaca tepesine çıkarmış ama bi anda indirirse yere fena çakılırsın demedi deme. O... demeni gerektirecek ne sebep var burda. Tedavi ol bence . Birde yukarda birine kadının dusmanı kadın yazmışsın. Evet kadınların dusmanı sensin. Tanımadan o.... demenden belli.

Kanıtım tabıkı var sureklı emojı atıyo ve sadece onun degıl baskasının yapması gereken ıslerıde sankı kendı yapıyomus gıbı anlatıyo sureklı aramaya calısıyo bos yere kuruntu yapmıyorum
Emoji atmak ne zamandan beri iş atmak(🤢) oldu? Ben de sürekli emoji kullanırım. En iyisi kendinize bir uğraş bulun böylece milletin ekmeğiyle oynamaya vaktiniz kalmaz. Tüm anlattıklarınız saçmalıklar silsilesi

Emoji atmak ne zamandan beri iş atmak(🤢) oldu? Ben de sürekli emoji kullanırım. En iyisi kendinize bir uğraş bulun böylece milletin ekmeğiyle oynamaya vaktiniz kalmaz. Tüm anlattıklarınız saçmalıklar silsilesi
Emojıyı sonradan ekledi ya.
Is konustu duydum yazıyor konusunda, tepki alınca Emojıyı ekledı

Kızlar sızınle asla ugrasmıcam kocalarınız bı kadınla mesajlassa ne hıssedersınız yanı bana burda gelıp kıskanmıyorum tavırları sergılemeyın,sureklı konusuyolar dıyorum her kadın bıseyler hısseder ya bunu hepımız bılıyorum bos yere durmuyorum bunun arkasında ama herkes ahlak bekcısı cıktı

Ya siz gerçekten okumuyosunuz bence anlamayanlar hiç yorum yapmasın gereksiz yorumlara ihtiyacım yok,orda 1 kişi çalışmıyo 10 kişi çalışıyo ve birtek bu kadının böyle bi yaklaşımı var,kimseye sorucak değilim kocamı kıskanmayı
Kimseye sormayacaksanız kendi kendinize kıskanmaya devam edin o zaman,bize ne😑
Kocanızı eve kapatmak da bir seçenek🙄

Hayır benım yerımde olsanız napardınız ne dusunurdunuz dedım ben bu platformda uzun suredır varım ve suan sıkıntım var konusmak ıstedım ama herkes aaaa cok ayıp moduna gırdı
Ee tamam herkes sorun sizde diyor. Olayı anlattınız kızın iş için aradığını söylediniz, başkasını işten attırdığınızı yazdınız kıza o... dediniz. Emoji gönderdi diye iş atıyor dediniz. Elinizde kesin kanıt yok üstüne kıskancım diyorsunuz. Ne dememizi bekliyorsunuz?

Ya bu nasıl cevap allah aşkına kadının düşmanı kadın gerçekten ben burda normal bişey soruyorum normal cevap verebilirsiniz

Normal mi? Neremle güleceğimi şaşırdım vallahi! Hanım hanıımmmmmm kadını işinden etmişssiniz, işinin derdinde olan asistan kıza da o.....u diyorsunuz kendinize gelin önce!
Ayrıca dilerim işlerinden ettiğiniz kadınlar gibi kocanız bir gün çenenizden bıkar sizi de koyar kapının önüne. Çok sinirlendim size, altından çünkü adamınki!

Kızlar sızınle asla ugrasmıcam kocalarınız bı kadınla mesajlassa ne hıssedersınız yanı bana burda gelıp kıskanmıyorum tavırları sergılemeyın,sureklı konusuyolar dıyorum her kadın bıseyler hısseder ya bunu hepımız bılıyorum bos yere durmuyorum bunun arkasında ama herkes ahlak bekcısı cıktı
Her sene birinden şüpheleniyorsaniz kocayı değiştirin.

Kadınları işten çıkarmayla sorun çözemezsiniz.

Back