• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin asistanı

Kızlar lütfen ne hissederdiniz açıkca yazın,eşim mesleği gereği kadınlarla içli dışlı çalışmak zorunda,kendisine güveniyorum beni çok seviyo ama geçen sene bi kadının kocama aşırı ilgi göstermesinden sebep onu işten çıkartmasını söylemiştim öyle bişey yok saçmalama demişti ama benim aklıma takılmıştı ve en sonunda çıkartmıştım,neyse şimdiki olaya geliyorum yine bi asistan kız var ve sürekli eşimi arıyo bişeyler soruyo böylemi yapıcam falan diye,geçen gün 8 de aradı ve başka bigünde 9 da aradı ve ben eşime bağrındım nasıl arar diye ama işle alakalı bişey sordu bende duydum,eşimde önemli biri gelicek o yüzden aradı falan dedi,sürekli mesaj atıyo sürekli ama eşim onun sadece iyi çalıştığını söylüyo,çok ince ayrıntılara takılıyomuşmuş çok iyi çalışıyomuşmuş eğer böyle devam ederse onuda göndericem dedim eşimde sorun değil tarzında konuştu ama saçmala o kim sen kimsin falan dedi ama yinede içimde bi hiz var o o..... kesinlikle kocama yavşıyo gibi geliyo
Geçen ustumle sabah 4 e kadar mesajlastik, bu beni o...u mu yaptı ? napalim yani bazen mecburiyet.

Anam bu site böyle ne bekliyorsun ki. Bu sitede 5-10 kişi grup olmuş hadi gidip konu sahibini linç edelim falan. Ekşi sözlükte yazılanların çoğuna hak verdim şimdi.Çoğu okumadan cevaplıyor ve neyi like ladığını bile bilmiyor.

Anacigim ne isin var o zaman burada?

Seninde kafalar degisik cnm benim 😁

Şu kullanıcı adımı lise 4 bittiginde tercih zamanında almıştım her eleştiren kullanıcı adım üzerinden dalga geçiyor 😂
Konuyla ilgili de evet kadının arkasından argo kelimeler etmesi çok yanlış.
Ben de hiç olmazsa erkek asistanla çalışsın dedim.bunda saçma bir durum yok

Ya bu nasıl cevap allah aşkına kadının düşmanı kadın gerçekten ben burda normal bişey soruyorum normal cevap verebilirsiniz
Emin bile olmadan bir kadına o.... diyen, ekmeğinden etme peşine düşen bir kadın kadının düşmanı olmuyor mu? Nerden biliyorsunuz, belki kocanız kadının peşinde?

Kızlar lütfen ne hissederdiniz açıkca yazın,eşim mesleği gereği kadınlarla içli dışlı çalışmak zorunda,kendisine güveniyorum beni çok seviyo ama geçen sene bi kadının kocama aşırı ilgi göstermesinden sebep onu işten çıkartmasını söylemiştim öyle bişey yok saçmalama demişti ama benim aklıma takılmıştı ve en sonunda çıkartmıştım,neyse şimdiki olaya geliyorum yine bi asistan kız var ve sürekli eşimi arıyo bişeyler soruyo böylemi yapıcam falan diye,geçen gün 8 de aradı ve başka bigünde 9 da aradı ve ben eşime bağrındım nasıl arar diye ama işle alakalı bişey sordu bende duydum,eşimde önemli biri gelicek o yüzden aradı falan dedi,sürekli mesaj atıyo sürekli ama eşim onun sadece iyi çalıştığını söylüyo,çok ince ayrıntılara takılıyomuşmuş çok iyi çalışıyomuşmuş eğer böyle devam ederse onuda göndericem dedim eşimde sorun değil tarzında konuştu ama saçmala o kim sen kimsin falan dedi ama yinede içimde bi hiz var o o..... kesinlikle kocama yavşıyo gibi geliyo
İşte böyle sizin gibi insanlar yüzünden bir çok kız işsiz kalıyor yazık.

Ya bı gıdın hadı baska kapıda stres atın,ben kocama yavsayan kadını ısten cıkardım cunku gercekten yavsadı,suandakı kızda sureklı aynı seylerı yapıyo,herkes kocasını tanır,ben kocamda hata yok demedımkı daha kımseye bısey anlatmadan herkes ay kıza yazık vay kıza yazık demıs,sakamısınız sız ya bende calısıyorum boyle bı ınsan degılım,sacma sapan seyler yazıp eglenıyosunuz burda,gıdın baska yerde eglenın
Kocayı işten çıkartıp kafeste besleyin bence. Böylece sadece bir kişi (koca kişisi) işinden olmuş olur. İş dünyası rahat bir nefes alır.

Şu kullanıcı adımı lise 4 bittiginde tercih zamanında almıştım her eleştiren kullanıcı adım üzerinden dalga geçiyor 😂
Konuyla ilgili de evet kadının arkasından argo kelimeler etmesi çok yanlış.
Ben de hiç olmazsa erkek asistanla çalışsın dedim.bunda saçma bir durum yok
Evet ben de dalga geçmiştim 😆

Kızlar
Tüm kızlarda sizin kocanızı bekliyor zaten hiç durmayın çıkarın tabi nasıl olurda işle ilgili mesaj atar sizin kocaniza edepsizlik yapmış. Siz dışında tüm kadınlar namussuz sanki
ya sız bısey bılmeden saldırmaya mı geldınız sorunlarınız mı var ne yasadıgımı ben bılıyorum

Herkesin gözü kocamda. Kadınların hepsi o... Kocamı elimden alacaklar
Güzel kafalar bunlar devam edin 👌

Back