- 12 Kasım 2024
- 8
- -13
- 21
-
- Konu Sahibi babyalp123
24 saat nöbet tutunca kaç gün evde anlamadım, eğer 1 gün evdeyse çok az uykusunu bile tam mesela
Mesela yarın sabah 8 de işe gidecek ertesi sabah 9 da gelecek o gün evde olacak onun ertesi gün yine yedide gidecek bu şekilde devam ediyor sürekli bir gün eve bir nöbet24 saat nöbet tutunca kaç gün evde anlamadım, eğer 1 gün evdeyse çok az uykusunu bile tam alamıyordur
Adam size şiddet uygulamış şokta mısınız nesiniz ne kıyafeti ne arkadaşıEşim nöbet usulü çalışan birisi 24 saat nöbet tutup eve geliyor bugün de sabah 8 aylık oğlumla uyuya kalmışız çünkü diş dönemi ve uyku problemleri var neyse sabah 9 da eşim eve geldi öyle uyandık kahvaltı hazırlayamamış oldum boşver dedi uyudu 9 buçukta öğlen 2 de uyandı bi saat falan oturdu 4 gibi yeniden uyucam dedi bende biraz sinirlendim çünkü 1 gün evde bir gün evde değil bende zaman geçirmek istiyorum akşama kadar uyuyunca yemek yiyip bir iki saat oturup tekrar uyuyoruz hiç bişey anlamıyorum 5 gibi de uyandırdım kalk artık yemek hazırlıcam diye sonra yüzünü düşürdü bana sen çok oluyon falan dedi bundan sonra sen görürsün sabah seni erkenden uyandırcam dedi bende yemek hazır diye uyandırdım dedim yalan söyleme ahlaksız karaktersiz uyumamı istemedediğinden yaptın dedi ahlaksız demesi ağrıma gitti vurdum bir tane ama ittirmek gibiydi sonra kalktı kafama kafama vurdu çocuk da varken saçımı çekti başladım ağlamaya sonra dışarı gitti 2 3 saat gelmedi gelince de doğru düzgün konuşmadı artık sana bende rahat vermicem dedi arkadaşımın yanına gidecektim göndermiyor kıyafet alacaktım yok artık sana dedi bana normalde çocuk konusunda yardımcı olan istediğimi de alan yapan bir insan Ama artık hiç bir şey yapmıcanı bana rahat ettirmeyeceğini söylüyor konuşmuyor benimle hep uyku konusunda bu sorunu yaşıyoruz o istiyor ki akşama kadar uyuyum bende biraz da vakit geçirelim istiyorum
Siz ona vurdunuz, ittirdiniz.
O kafanıza kafanıza vurdu.
Ağlama, bağırma vs de cabası.
Bütün bunlar olurken de 8 aylık bir bebek şahit oldu.
Büyük ihtimalle ilk değil, son da olmayacak.
Madem böyle bir evliliğiniz var çocuğu bunlara şahit olması için mi doğurdunuz?
Bravo size, ne diyeyim. Siz doğurabildiğinizi kanıtlamışsınız, kocanız doğurtabildiğini. Olan o masuma olmuş.
Hamilelikte ve öncesinde bir sorun yoktu çocuk doğduktan sonra ben psikolojik olarak çok yıprandım tek başıma hiç bilmediğim şehirde büyütüyorum çocuktan sonra ben asabileştim ve daha çok tartışma çıkar olduSiz ona vurdunuz, ittirdiniz.
O kafanıza kafanıza vurdu, saçınızı çekti..
Ağlama, bağırma, muhtemelen küfretme vs de cabası.
Bütün bunlar olurken de 8 aylık bir bebek şahit oldu.
Büyük ihtimalle ilk değil, son da olmayacak.
Madem böyle bir evliliğiniz var çocuğu bunlara şahit olması için mi doğurdunuz?
Bravo size, ne diyeyim. Siz doğurabildiğinizi kanıtlamışsınız, kocanız doğurtabildiğini. Olan o masuma olmuş.
24 saat nöbet tutunca kaç gün evde anlamadım, eğer 1 gün evdeyse çok az uykusunu bile tam alamıyordur.Eğer para için fazla nöbet tutuyorsa size de yazık bebeğinize de
Hayır para için değil askeri personel çalışma şekli böyle24 saat nöbet tutunca kaç gün evde anlamadım, eğer 1 gün evdeyse çok az uykusunu bile tam alamıyordur.Eğer para için fazla nöbet tutuyorsa size de yazık bebeğinize de
Eşinize bi gün izinlisin seni özlüyorum vakit geçirelim diye tatlı dille yanaştınız mı ? Çünkü erkekler biraz düz mantık olduğundan onu uyumasın diye uyandırdınız zanneder. O çocuğun önünde olan olaylara ve sonrasında ki laflara girmiyorum bileEşim nöbet usulü çalışan birisi 24 saat nöbet tutup eve geliyor bugün de sabah 8 aylık oğlumla uyuya kalmışız çünkü diş dönemi ve uyku problemleri var neyse sabah 9 da eşim eve geldi öyle uyandık kahvaltı hazırlayamamış oldum boşver dedi uyudu 9 buçukta öğlen 2 de uyandı bi saat falan oturdu 4 gibi yeniden uyucam dedi bende biraz sinirlendim çünkü 1 gün evde bir gün evde değil bende zaman geçirmek istiyorum akşama kadar uyuyunca yemek yiyip bir iki saat oturup tekrar uyuyoruz hiç bişey anlamıyorum 5 gibi de uyandırdım kalk artık yemek hazırlıcam diye sonra yüzünü düşürdü bana sen çok oluyon falan dedi bundan sonra sen görürsün sabah seni erkenden uyandırcam dedi bende yemek hazır diye uyandırdım dedim yalan söyleme ahlaksız karaktersiz uyumamı istemedediğinden yaptın dedi ahlaksız demesi ağrıma gitti vurdum bir tane ama ittirmek gibiydi sonra kalktı kafama kafama vurdu çocuk da varken saçımı çekti başladım ağlamaya sonra dışarı gitti 2 3 saat gelmedi gelince de doğru düzgün konuşmadı artık sana bende rahat vermicem dedi arkadaşımın yanına gidecektim göndermiyor kıyafet alacaktım yok artık sana dedi bana normalde çocuk konusunda yardımcı olan istediğimi de alan yapan bir insan Ama artık hiç bir şey yapmıcanı bana rahat ettirmeyeceğini söylüyor konuşmuyor benimle hep uyku konusunda bu sorunu yaşıyoruz o istiyor ki akşama kadar uyuyum bende biraz da vakit geçirelim istiyorum
5 6 saat uyuması bana da yeterli geldiği için uyandırdım zaten normalde ben başka odada otururum kendisi uyandığında gelir yanımıza ama bugün sürekli bir uyumaya çalıştı bende o yüzden sinir oldum kaldırdımŞiddet konusu normal değil.Fakat şunu da söylemeden edemeyeceğim 5-6 saat uyumus ve bu bana normal geldi herkes böyle uyumuyor mu ? nöbetten gelmiş sonuçta vücut yorulmuştur
Normalde zaten sabah gelir kahvaltı ederiz 11 gibi uyur bazen 3 bazen 4 bazen 5 e kadar değişir ben hiç ellemem uyanınca kendisi gelir yanımıza ama bugün hem öğlene kadar uyudu uyandı tekrar akşama kadar uyudu o yüzden sinir oldımAllah yardımcınız olsun zor bir çalışma şekli.Ancak siz ve eşiniz ortak karar alıp uyku saatlerini düzenlemelisiniz.Mesela 9 da geldi 10 da uyuyup işte 16.00 da uyanma.Sonra sizle ve çocukla evle vs.ilgilenme akşam da en geç 11 gibi uyuma gibi.Yoksa bu çalışma temposuna düzen yapmazsanız akşama kadar uyur