Eşimin asabiliği ve uykuya düşkünlüğü

5 6 saat uyuması bana da yeterli geldiği için uyandırdım zaten normalde ben başka odada otururum kendisi uyandığında gelir yanımıza ama bugün sürekli bir uyumaya çalıştı bende o yüzden sinir oldum kaldırdım
Size değil eşinize yeterli gelecek o süre.
Her zaman böyle değilmiş neyine sinirlenip uyandırıyorsunuz? Belki ekstra yoruldu bugün. Sanki adam keyiften uyuyor.
Siz konunun başında son derece haksızsınız.
Sonrasında da eşiniz laflarıyla ve tabi şiddetle konuyu bambaşka bir noktaya getirmiş. Tutar bir tarafı kalmamış. Çocuğunuzun bunlara şahit olması da çok üzücü.

Son düzenleme:
Eşim nöbet usulü çalışan birisi 24 saat nöbet tutup eve geliyor bugün de sabah 8 aylık oğlumla uyuya kalmışız çünkü diş dönemi ve uyku problemleri var neyse sabah 9 da eşim eve geldi öyle uyandık kahvaltı hazırlayamamış oldum boşver dedi uyudu 9 buçukta öğlen 2 de uyandı bi saat falan oturdu 4 gibi yeniden uyucam dedi bende biraz sinirlendim çünkü 1 gün evde bir gün evde değil bende zaman geçirmek istiyorum akşama kadar uyuyunca yemek yiyip bir iki saat oturup tekrar uyuyoruz hiç bişey anlamıyorum 5 gibi de uyandırdım kalk artık yemek hazırlıcam diye sonra yüzünü düşürdü bana sen çok oluyon falan dedi bundan sonra sen görürsün sabah seni erkenden uyandırcam dedi bende yemek hazır diye uyandırdım dedim yalan söyleme ahlaksız karaktersiz uyumamı istemedediğinden yaptın dedi ahlaksız demesi ağrıma gitti vurdum bir tane ama ittirmek gibiydi sonra kalktı kafama kafama vurdu çocuk da varken saçımı çekti başladım ağlamaya sonra dışarı gitti 2 3 saat gelmedi gelince de doğru düzgün konuşmadı artık sana bende rahat vermicem dedi arkadaşımın yanına gidecektim göndermiyor kıyafet alacaktım yok artık sana dedi bana normalde çocuk konusunda yardımcı olan istediğimi de alan yapan bir insan Ama artık hiç bir şey yapmıcanı bana rahat ettirmeyeceğini söylüyor konuşmuyor benimle hep uyku konusunda bu sorunu yaşıyoruz o istiyor ki akşama kadar uyuyum bende biraz da vakit geçirelim istiyorum
Eşiniz şiddet uygulamış hakaret etmiş neler neler var konuda.
Sizin uyandırmanız da yanlış ek olarak..uykusu var uyusun kolay mı o kadra saat uykusuz kalmak. Ama ne olursa olsun hakaret edemez vuramaz. Ama boşanma düşünceniz yok diye anladım ben..bırakın uyusun o zaman.

Eşim nöbet usulü çalışan birisi 24 saat nöbet tutup eve geliyor bugün de sabah 8 aylık oğlumla uyuya kalmışız çünkü diş dönemi ve uyku problemleri var neyse sabah 9 da eşim eve geldi öyle uyandık kahvaltı hazırlayamamış oldum boşver dedi uyudu 9 buçukta öğlen 2 de uyandı bi saat falan oturdu 4 gibi yeniden uyucam dedi bende biraz sinirlendim çünkü 1 gün evde bir gün evde değil bende zaman geçirmek istiyorum akşama kadar uyuyunca yemek yiyip bir iki saat oturup tekrar uyuyoruz hiç bişey anlamıyorum 5 gibi de uyandırdım kalk artık yemek hazırlıcam diye sonra yüzünü düşürdü bana sen çok oluyon falan dedi bundan sonra sen görürsün sabah seni erkenden uyandırcam dedi bende yemek hazır diye uyandırdım dedim yalan söyleme ahlaksız karaktersiz uyumamı istemedediğinden yaptın dedi ahlaksız demesi ağrıma gitti vurdum bir tane ama ittirmek gibiydi sonra kalktı kafama kafama vurdu çocuk da varken saçımı çekti başladım ağlamaya sonra dışarı gitti 2 3 saat gelmedi gelince de doğru düzgün konuşmadı artık sana bende rahat vermicem dedi arkadaşımın yanına gidecektim göndermiyor kıyafet alacaktım yok artık sana dedi bana normalde çocuk konusunda yardımcı olan istediğimi de alan yapan bir insan Ama artık hiç bir şey yapmıcanı bana rahat ettirmeyeceğini söylüyor konuşmuyor benimle hep uyku konusunda bu sorunu yaşıyoruz o istiyor ki akşama kadar uyuyum bende biraz da vakit geçirelim istiyorum

Iyy bununla ömürmü geçer Allah aşkına?
Hiçmi öz saygın yok?
Adam seni yerden yere vuruyor.

Babamda aynı usul çalışıyor senelerdir annem parmak ucunda yürür bize de çit cikattirmazdı babam uyusun uykusuz diye uyku cidden çok önemli .. ama kafama kafama vurdu demeniz beni çok üzdü şiddete gelemiyorum cidden sorun sebebi de çözüm şekli de öyle yanlış ki..

Adam 24 saat uyumamış. Sen 5 saat yeter deyip uyandırıyorsun. Uykusuzluk ve yorgunluk sinir sistemini bozar. Bırak uykusunu alana kadar uyusun. Çalışma düzeni böyle yapacak bişey yok.
Ayrıca ilk şiddet uygulayan sen olmuşsun. Şiddete karşıyım elbette. Ama kadın yapınca da normal olmuyor. Belli ki uyumasına gıcık olup bilerek uyandırmışsın. Yemek bahane etmişsin adamın ihtiyacı yemek değil uyumakmış o an. Sabah geldiğinde bile bişey yemeden yatmış yazık yani çok bencilsin kusura bakma.

2 yıl yoğun bakım hemşireliği yaptım, hatırı sayılır da 24 nöbetim olmuştur. eşinizi daha iyi anlayabilirim fakat bir günü yalnız geçirmiş sizi de anlamaya çalışıyorum. sizin evde uyku konusu bu kadar sık geçer mi? çünkü bence eşinizin direkt uyuduğum için yapıyorsun tavrı bıkkınlık gibi geldi. aksi takdirde herkesin uyku durumu farklıdır ama gece de uyuyacağı için bana uyuduğu süre makul geldi. bence kim olsa eşinin evde olduğu vakitin bir kısmında ailecek vakit geçirmek ister, uyku kadar ihtiyaçtır. hakaret ve şiddet işin içine girdiyse diyecek bir şey yok, bu şekilde iletişim zaten olmaz. çocuğun gördüğü iletişim şekli zaten facia.

Cok sacmalamis adam itip kakmalar ne oluyor.

O kadar calisiyorsa uykusunu alamiyordur kolay dwgil o kadar uylusuz kalmak, sende niye gidiyorsun baskna ne zaman Kalkarsa yer.

Normalde zaten sabah gelir kahvaltı ederiz 11 gibi uyur bazen 3 bazen 4 bazen 5 e kadar değişir ben hiç ellemem uyanınca kendisi gelir yanımıza ama bugün hem öğlene kadar uyudu uyandı tekrar akşama kadar uyudu o yüzden sinir oldım

E bu hep böyle değilmiş neden tantana çıkardınız ki hemen? Hayır bir de sabah siz uyuyakalmışken dalga geçer gibi olmuş.

Şiddeti hoş göremem, ama siz başlamışsınız aynı zamanda. Şaka yolluyu, ittirmeliyi falan bırakalım şimdi.

Normal şartlarda ayrılmanız en doğrusu ama ayrılın desek adam bir anda melek olacak, çocuğum küçük diyeceksiniz, büyük ihtimalle döneceğiniz bir iş de yoktur.

Benim önerim böyle konulara hep aynı, b planınız yoksa tırmandırmayın konuları hanımlar.

5 6 saat uyuması bana da yeterli geldiği için uyandırdım zaten normalde ben başka odada otururum kendisi uyandığında gelir yanımıza ama bugün sürekli bir uyumaya çalıştı bende o yüzden sinir oldum kaldırdım
4 gibi uyuyacağım diyince sinirlendiğinizi söylediniz , evet vakit geçirmek istiyorsunuz haklısınız ama yorulmuş ki yeniden uyumak istiyor.Benim sevgilim polis gündüz - gece calısıyor.Gece calıstıgında uykusuz kalıyor gelince 8-10 saat uyuduğu oluyor.

Allah aşkına Boyle bi adamla vakit geçirmeyi 1 dakka bile uyanma asması icin dua et kıs uykusuna yatsın😡bu nedir değer bilmeyen kocaların peşinden mecnun gibi gidersiniz

Eğer profildeki yaş doğru ise de tebrik ederim.
Bu yaş evli ve bebek sahibi olmak, alacağı kıyafet için bile laf yemek, hakaret işitmek falan için çok doğru yaş cidden.
Şu bilmediğim şehirde bebek büyütüyorum'u da bir kenara bırakalım. Dünden bugüne değişmiyor yaşadığımız iller.
Treni kaçırmadığın çok iyi olmuş.

Mesela yarın sabah 8 de işe gidecek ertesi sabah 9 da gelecek o gün evde olacak onun ertesi gün yine yedide gidecek bu şekilde devam ediyor sürekli bir gün eve bir nöbet
Gencecik adam 2 saat uyudum mu zıpkın gibi olur bıraksın bu bahaneleri.yorumlarda hak verenler falan var.tuhaf.vitaminsiz misiniz arkadaş?

Bunlar nasıl hareketler, siz gerçekten iki yetişkin misiniz ? İkiniz de haksızsınız.
Ayrıca 24 saat çalışan adamı bir zahmet biraz rahat bırakın uyusun zaten.Ben de o şekilde çalıştım kaç ay, biri sırf hadi kalk beraber vakit geçirelim diye beni uyandırsa ben de asabileşirim. Biraz rahat bırakın insanları da bari uykularını alsınlar.
Birbirinize neden vuruyorsunuz ? Çocuk gibi gerçekten hareketleriniz, saç çekme falan ne demek , yok dışarı çıkamazsın demek falan, cidden ben çocuğunuza üzüldüm keşke siz büyüdükten sonra çocuk yapsaydınız.
Bırakmış zaten 5,6 saat geçmiş.

O nöbet günleri bir de siz yaşasaydınız inanın haliniz bile kalmazdı anlıyorum kocanla vakit geçirmek istiyorsun bunu güzellikle diyebilirdiniz ki. Siz vurdunuz ki karşılığı size verdi ne diyebilirim ki çocuk bunlara şahit oldu.
Ben yaşıyorum.ve nöbetten sonra uyumuyorum.hiç de bir etkisi olmuyor üzerimde.yatsam bile uyuyamıyorum biş biş yatıp kalkıyorum 2 saat sonra.bir tek ben mi böyle sağlıklı ve enerjik bir insanım anlamıyorum koca sitede.sürekli bir yorgunluk edebiyatı.kendimden şüphe ediyorum.bir de madem sadece işe gidip uyuman gereken bir hayatın var evlenmeyecekti.evlendiysen ailenle ilgilenmek zorundasın.saat akşamın 5'i 6'sı olmuş.yemek yemeleri 7,8 olacak.eeee yani.başlarım böyle işe.

8 saatten az uyursam olay çıkarırım. Herkesin bunyesi bu nöbet olayına uygun değil. Profildeki yaşınız da doğruysa eğer hem çok erken hem cok yanlış bir evlilik yazmışsınız. Yine de çalışıp yorgun olan insanin da uyumasına karışmayın. İsterseniz siz normal mesaili bir iş bulun adam da çıksın evde cocuk baksın. Akşamları da beraber vakit geçirirsiniz🫠

24 saat çalışan insan elbet akşama kadar uyur kolay mı,üç beş saat uykuyla kalmak.

Nobet sistemi ile calisan bi insani o sekilde uyandirma yanlis ona tamamim ama yine de bi uyandirildi diye ortaligin o hale gelmesi ne biliyim sizin vurmaniz , onun vurmasi sonra soylenen sozler filan bana bi ikinizde de bi tuhaflil , anormallik var gibi geldi

Hamilelikte ve öncesinde bir sorun yoktu çocuk doğduktan sonra ben psikolojik olarak çok yıprandım tek başıma hiç bilmediğim şehirde büyütüyorum çocuktan sonra ben asabileştim ve daha çok tartışma çıkar oldu
Dayağın hiç bir bahanesi olamaz. Tartışma olabilir ama dayak küfür olmamali.

ben şeyi anlamiyorum ; " bilmediğim şehirde tek başıma çocuk büyütmek !" Bu ne demek mesela ? Öncesinde size karismiyormus hiç mi ogrenmediniz şehri ,mahalleyi bakkalı cakkali ya da herkes sulalecek mi büyütüyor çocuğunu ? Eşiniz yükünüzü hafifletebilirdi bebek konusunda orası ayrı. (Siz eşim bu olaydan önce bebekle ilgileniyordu dediğiniz için yazıyorum.)

X