3 saattir düşünüyorum ne yazacaktım kadına diye

şimdi hatırladım. bence başarı kriterinizin değişmesi lazım. mesela ben insanların rütbe almak, prestij ve para kazanmak için onur, gurur, dürüstlük, adalet, aile, ahlak, zaman gibi şeyleri büyük istekle feda ettiklerini görünce başkalarının başarılı gördüğü insanlara olan saygım bitti.
Eki Görüntüle 3568525
martin eden oldum. ben başkalarının kriterlerini kendime kriter edinmek zorunda değilim. başkalarına göre başarılı olmak zorunda değilim. hayatımın her anında aynı ivmeyi göstermek zorunda değilim. istediğim şeylerden vazgeçip yeni bir şey denemek isteyebilirim. benim için başarılı olmak veya işe yaramak bambaşka anlamlara gelebilir. benim hayal ettiğim hayat bambaşka olabilir.
ben sırf yaratılmış olduğum için bu dünya üzerinde "burada olmaya hakkım olduğunu" düşünerek yürüyebilirim. burada olmayı hak etmek için herhangi bir şey yapmama gerek yok. buradayım ve oksijen tüketiyorum.
çabam hep sürüyor olsa bile temelde durumun bu olduğunu düşünüyorum.
işe yaramadığınızı düşünseniz bile birilerinin kader planında görevinize devam ediyorsunuzdur. insan insana vesile kılınır. biz durduğumuzu sansak bile zaman akar. nefes alıyorsak dünyadaki görevimize devam ediyoruz demektir. bence inançlı biriyseniz dediklerimi anlayacaksınız