Eşimin arkadaşı ne yapmalıyım..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkk1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim en sevdiğim arkadaşım bile arayıp arayıp bir şey rica etse sesim değişiyor canım. Kaldıki sizinkiler ortakmış yani.. Eşinin ortağı eşinin tarafını tutar yada iyiliğinizi istemez. Atsın şu karıyı başından rahat etsin, diye düşünür. Belki sana bu yönden antipati duyuyorlardır şimdi.
Arama sorma bence

MrsSibel İnşallah canım benim rabbimden tek isteğim herkes yuvasında mutlulukla ve huzurla yaşasın inşallah..

MincikKIz Canım rabbim bir daha kimsenin kapısına düşürmesin gerçekten insanlar çok zor.. Bir daha onlardan medet ummam zaten ama bu yaptıklarını da sindiremiyorum..

@yazilimci evet canım en iyisi hiçbir şekilde yüz göz olmamak.. sonuçta ben kaç kere aradım artık yapabileceğim birşey yok..

Evet canım kesinlikle öyle yani bencede belkide böyle düşünüyordur.. Eşime de sormak istemiyorum ne konuştunuz filan diye.. Belkide en iyisi akışına bırakmak..

Evet canım yaptığım çok yanlıştı.. Ama ne bileyim onların da böyle düşünmesi çok garip yani.. Açıklayıcı bir mesaj mı atsam bilemedim..
Ay bence bosverin. Kadin sonucta tenezzul edip donmemis bile. Bu kadar abartmayada gerek yoktu. Asiri onemliymis izlenimi vermeyin sizde. Varsa bi sorun telefonunuzu acip size soyleselerdi.

Kocayla kavga edince ortaginin karisini aramak nedir allah askina? Kendi kendinizi rezil etmekten baska bir seye yaramaz bu. Aramayin daha fazla.

Ay bence bosverin. Kadin sonucta tenezzul edip donmemis bile. Bu kadar abartmayada gerek yoktu. Asiri onemliymis izlenimi vermeyin sizde. Varsa bi sorun telefonunuzu acip size soyleselerdi.
Öyle yapacağım canım ya cidden umrumda değil kimseye kendimi açıklamakla uğraşamayacağım.. zaten eşim için yeterince çaba sarfettim..

Kocayla kavga edince ortaginin karisini aramak nedir allah askina? Kendi kendinizi rezil etmekten baska bir seye yaramaz bu. Aramayin daha fazla.
Yok canım daha yapmayacağım öyle birşey..

Canım şimdi nasıl anlatayım en kestirmeden şunu diyeyim;
Eşimle aram kötüyken aracı olup eşimle konuşması için bir ablaya söyledim, o da sonrasında kendini kullanılmış hissetmiş.. Arıyorum açmıyor. Durum bu.

Arama daha yahu.
Zaten baştan hata yaptın arayıp, anlatmakla.
Küsmüşşse küsmüş, aramışsın dönmemiş.
Ne yani arayıp yalvaracak mısın ?
Yahu çok fazla her şeyi kafaya takıp acayip işler peşine düşüyorsun.
Bırak akışına her şeyi.

Beni çözmüşsün kuzum valla çok takılıyorum ama dediğin gibi artık aramayacağım ne olursa olsun yani diyecek bir şeyim yok bundan sonra..

Durumda çok kopukluklar var, eksik anlatıyosunuz bence. Zaten anlatmaya başlarken bile hatırladığım kadarıyla diyosunuz. Siz eşinizi soruyosunuz y abiye? Kadın da size durup dururken "korkuyo musun?" diye mi soruyor. Arada başka şeyler anlatmışsın ki kadın böyle deme gereği duymuş. Şu konuşmayı daha düzgün anlatın derim. Bence insanlar davasında haklı ki siz arayıp, mesaj atıp duruyosunuz yoksa umrunuzda bile olmaz.

Yani canım ortada bir sorun varsa bile bu konuşulmalıydı bence.. Telefon açmamak çok ayıp.. Ama belki ona göre de benim yaptığım ayıptır bilmiyorum ..
Ya insanlar zaman zaman ayıp edebiliyor ama karşınızdaki bunu konuşup da aşabileceğiniz biri değilse zorlamamak lazım. Yani benim bakış açım bu.

Aranızdaki sorunu bukadar rahat nasıl ortaginiza anlatabildiniz ve aracı yaptınız şaşırdım

Ben olsam o kadının yerinde canım karı koca arasına karışmak istemem kusura bakma derdim direk nazik bile davranmış

Eşim evi terk etse birini aramam icap etse bu ortağımız olmazdı heralde ...

Bence sizin anlatmayı unuttuğunuz başka birşey var

Ben diğer konunuzu da okudum ve bana kalırsa siz biraz velveleci bi kadınsınız.. hayatınızda ki problemleri herkesle yaşıyosunuz. Eşinize karşı kişisel birebir birçok hatanız var kabul de ediyosunuz.. eşinizin çevresine kendi çevrenize herşeyi yansıtıyosunuz yapmayın! Eşiniz evden gittiyse telefonları açmıyosa biraz zaman tanımak yerine alakasız herkese ulaşıp herşeyi anlatıyosunuz.. gerçekten peygamber sabrı olan bir eşiniz ve olaylar karşısında aşırı sabırsız bir siz varsınız.. sizinle yaşamak gerçekten çok zor pire deve oluyor hayat çekilmez...

eşimin ortağının karısı beni arayıp "ben size geleyim eşimi de çağırın da sorunlarımızı hep birlikte sizin evde konuşalım" dese ben de açmam bir daha telefonlarını. asla muhatap olmam arayıp durma işte iyice bıktırıyorsun.

noram canım evde tek başıma kalmıştım o yüzden korkuyor musun tek diye sormuştu.. Evet ben o akşam baya bir sordum eşimle konuşabildiniz mi diye belki o da artık yanlış anlamıştır..

derinderin kuzum yani dediğim gibi göreceli ama ben kendimde daha çok hata bulabilen bir insanım o yüzden gerçekten hatalı mıyım başka insanlar gözünden diye de buraya yazdım sağlıklı karar vermek adına..

N nscckts canım valla hatırladığım kadarıyla anlattım ama belkide yüz göz olmamak istememiştir ne bileyim..

@Aarohi canım valla tespitlerinde haklısın ama kendimin farkındayım düzeltmeye çalışıyorum inşallah bu sıkıntılar geçecek ama diğer insanları da işin içine katmam çok çok büyük yanlış.. Çok hatalıyım ama düzeltmek istiyorum..

D Durbirmolaver Canım valla o an öyle düşündüm işte ne bileyim sağlıklı düşünemedim ya çok üzülüyorum şimdi nasıl yaptım öyle birşey diye..

O kadını arayarak kendinde oluşturdun imajı değiştireceğini saniyorsan yanılıyorsun..Güzel bı msj at ama birdaha arama..Kadın çok haklı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…