Benim en sevdiğim arkadaşım bile arayıp arayıp bir şey rica etse sesim değişiyor canım. Kaldıki sizinkiler ortakmış yani.. Eşinin ortağı eşinin tarafını tutar yada iyiliğinizi istemez. Atsın şu karıyı başından rahat etsin, diye düşünür. Belki sana bu yönden antipati duyuyorlardır şimdi.Her kavgada olmasada birkaçkez aradım canım ama ne bileyim eşime yakınlar diye.. Zaten daha hayatta onlara söylemem ben yerlerinde olsam barışmaya ön ayak olmaya çalışmak için herşeyi yaparım yani ama bu tavırları yanlış..
Evet canım kesinlikle öyle yani bencede belkide böyle düşünüyordur.. Eşime de sormak istemiyorum ne konuştunuz filan diye.. Belkide en iyisi akışına bırakmak..Benim en sevdiğim arkadaşım bile arayıp arayıp bir şey rica etse sesim değişiyor canım. Kaldıki sizinkiler ortakmış yani.. Eşinin ortağı eşinin tarafını tutar yada iyiliğinizi istemez. Atsın şu karıyı başından rahat etsin, diye düşünür. Belki sana bu yönden antipati duyuyorlardır şimdi.
Arama sorma bence
Ay bence bosverin. Kadin sonucta tenezzul edip donmemis bile. Bu kadar abartmayada gerek yoktu. Asiri onemliymis izlenimi vermeyin sizde. Varsa bi sorun telefonunuzu acip size soyleselerdi.Evet canım yaptığım çok yanlıştı.. Ama ne bileyim onların da böyle düşünmesi çok garip yani.. Açıklayıcı bir mesaj mı atsam bilemedim..
Öyle yapacağım canım ya cidden umrumda değil kimseye kendimi açıklamakla uğraşamayacağım.. zaten eşim için yeterince çaba sarfettim..Ay bence bosverin. Kadin sonucta tenezzul edip donmemis bile. Bu kadar abartmayada gerek yoktu. Asiri onemliymis izlenimi vermeyin sizde. Varsa bi sorun telefonunuzu acip size soyleselerdi.
Yok canım daha yapmayacağım öyle birşey..Kocayla kavga edince ortaginin karisini aramak nedir allah askina? Kendi kendinizi rezil etmekten baska bir seye yaramaz bu. Aramayin daha fazla.
Canım şimdi nasıl anlatayım en kestirmeden şunu diyeyim;anlamadım
İşte en büyük hatam o oldu evliliğimde.. Rabbim sonumuzu hayır etsin ama bu konu içime dert oldu biraz.. Sonuçta ortaklar..ilişkine neden 3 kişileri sokuyosun
Beni çözmüşsün kuzum valla çok takılıyorum ama dediğin gibi artık aramayacağım ne olursa olsun yani diyecek bir şeyim yok bundan sonra..Arama daha yahu.
Zaten baştan hata yaptın arayıp, anlatmakla.
Küsmüşşse küsmüş, aramışsın dönmemiş.
Ne yani arayıp yalvaracak mısın ?
Yahu çok fazla her şeyi kafaya takıp acayip işler peşine düşüyorsun.
Bırak akışına her şeyi.
Ya insanlar zaman zaman ayıp edebiliyor ama karşınızdaki bunu konuşup da aşabileceğiniz biri değilse zorlamamak lazım. Yani benim bakış açım bu.Yani canım ortada bir sorun varsa bile bu konuşulmalıydı bence.. Telefon açmamak çok ayıp.. Ama belki ona göre de benim yaptığım ayıptır bilmiyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?