• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin arkadaşı ne yapmalıyım..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkk1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O kadını arayarak kendinde oluşturdun imajı değiştireceğini saniyorsan yanılıyorsun..Güzel bı msj at ama birdaha arama..Kadın çok haklı bence.
Ne yazsam canım sence ben çok beceremiyorum ya çok samimiye kaçıyorum yada çok donuk oluyor..

Birmeleks Birmeleks aramadım mesaj da atmadım canım
O da ne aradı ne mesaj attı, öyle işte

Birgaripinsan Birgaripinsan cnm şuan için ne aradım ne yazdım ama ararsa açarım herhalde tabi o anki ruh halime de bağlı biraz

Size tavsiyem aile i işinize kimseyi karıştırmayın. Bir daha aramayın ortağını da eşini de

Kadinda bikti heralde :) Arama canim bu kadar irdeleme herseyi akisina birak tatlim kafaya takmaktan sagligndan olursun esinide çok sıkma adam bi nefes alsin kavgalarinz dort duvarin disina cikmasin yarin sen esinle iyi oldugunda disaridakiler oyle dusunmez

Siz tedavi almayı düşünmüyor musunuz hala?
İnsanları sıkboğaz edip bıktırmayın. Kadın cevap vermiyorsa iletişimi kesmek istiyor demektir. Bundan daha açık bir tavır olamaz. Mesaja da gerek yok aramaya da.

KarincaKadin KarincaKadin yok canım bundan sonra karıştırmam kimseyi..

hazanyeli_28 hazanyeli_28 aynen canım çok haklısın kesinlikle öyle yapacağım bundan sonra inşallah..

Umberlee Umberlee Tedavi aldığımı yazmıştım cnm. Şuan vajinusmus tedavisine başladığım için ara verdim sadece..
Zaten mesaj atmadım daha aramıyorumda.. Kendi bilir.

Canım sen kac yıllık evlısın evlılıgınız hala oturmamıs kı boyuna sıddetlı kavgalar edıyrsunuz, yalnız sunu bıl bu durum ıkınızı de yıpratır yorar. Hatrladıgım kadaryla asırı kıskancsın bence kendıne bır mesgale bulursan yavas yvas ıkınızde duzeleceksınız cunku esını yıldırıyorsun, kım ısterkı gecenın bır vaktı larısıyla kavga edıp bagıra cagıra evden cıkmayı aksıne sevgı pıtırcıgı olmanız lazım şu yasınızda... bıraz paranoyalarını engelle kendı ıcınde kıskan ona bellı etme bunu bır ay becerebılursen esınde sana jestler suprızler yapacaktır o da mutlu olacaktır brde dını ıcerıge gırmesın dıye yazmayacaktım ama sylemek zrundayım sana 3 kere bosol dedıyse nıkahınuz dusmus :( bunu bı halledın bence ayrıntılı bılgım yokda yenıden nıkah gerekıyr sanırım

Kadın size küsmemiş ki ,kadın sizden rahatsız olmuş artık,eşinizle evliliğiniz devam ettikçe her kavgada onları arayacak potansiyeli farkedince telefonları açmamakta bulmuş çareyi.

Safistd Safistd canım bu önerin çok iyi oldu.. hep kendi içimde kıskanmayı deneyeceğim bakalım nasıl olacak..
Dediklerini uygulayacağım kuzum Allah razı olsun.
Bu arada imama danıştım canım bizim dini nikahımızı kıyan imama sordum düşmediğini söyledi çok şükür..

A ayygull olabilir canım evet. Ama dediğim gibi artık kendi bilir bir de ona kafa yormayacağım artık. Başlarda çok takılmıştım neden açmıyor diye o yüzden konu açtım ama saolsun buradaki arkadaşlar takmamam gerektiğini anlattılar..

Bu üye vardi peaceli birseydi. Onunla çok benziyorsunuz.
O da böyle sakin sakin cevaplar verirdi.

Belli aralıklarla aynı konuyu görüyorduk.sonuz olarak bı arpa boyu ilerlemedi.
Umarım sizde öyle olmazsiniz. Çok takıntılı ve kocanıza bagimlisiniz.aldatmadigindan eminim diyorsunuz ee ne istiyorsunuz o zaman ?
Eminsen sorun ne ?
İş için bi kaç gün şehir dışına çıkıyor diye mi sorun yapiyorsunuz ?
Bu bağımlılık.

İlgisiz mi ?
Ben tam olarak sorunu anlamadım.

Bu konuda da kadın bıkmış artık arama sorma. O aramaz zaten :KK48:

Sürekli sizin konularınız ve sorunlarınız ha birde takıntılarınız..

Bu üye vardi peaceli birseydi. Onunla çok benziyorsunuz.
O da böyle sakin sakin cevaplar verirdi.

Belli aralıklarla aynı konuyu görüyorduk.sonuz olarak bı arpa boyu ilerlemedi.
Umarım sizde öyle olmazsiniz. Çok takıntılı ve kocanıza bagimlisiniz.aldatmadigindan eminim diyorsunuz ee ne istiyorsunuz o zaman ?
Eminsen sorun ne ?
İş için bi kaç gün şehir dışına çıkıyor diye mi sorun yapiyorsunuz ?
Bu bağımlılık.

İlgisiz mi ?
Ben tam olarak sorunu anlamadım.

Bu konuda da kadın bıkmış artık arama sorma. O aramaz zaten :KK48:
Evet canım onun konularına baktım gerçekten benziyor konularımız. Ben inşallah ilerlerim valla çabalıyorum bunun için gerçekten uzman desteği alıyorum yani..
Belkide vajinusmus olduğum için daha birşey yapamadık ondan olabilir..
Ve evet bu bir takıntı bundan kurtulmam lazım..
Kadın da ne yaparsa yapsın artık diyebileceğim birşey yok.. Benim amacım kendinlikle birilerini kullanmak filan değildi yuvamı kurtarmaktı. Kendisi öyle görüyorsa bunu benim diyebileceğim birşey yok artık canım..

Eşiniz eve dönsün diye ona ve annesine telaşlandığınızı korktuğunuzu söylemişlerdir muhtemelen, zaten telaş yapmasanız neden arayacaksınız ki? Bir de arayı düzeltmek için eve dönsün diye söylemiştir, siz de yok ben korkmadım, endişelenmedim, öyle birşey demedim diyorsunuz, e bu durumda kadın veya adam yalancı çıkıyor. Hem aramızı düzeltin diye arayıp sonra da ben öyle birşey demedim demek doğru değil. Onlar böyle bir şey söylemişler eşiniz dönsün diye belli ki. Bir daha kimseyi araya sokmayın tavsiyem, çünkü karı koca barışıyor arada kalanlar kötü oluyor, insanlar arayı düzelteyim derken yalancı durumuna düşmüş telefonu açmama sebepleri de budur bana kalırsa.

Eşiniz eve dönsün diye ona ve annesine telaşlandığınızı korktuğunuzu söylemişlerdir muhtemelen, zaten telaş yapmasanız neden arayacaksınız ki? Bir de arayı düzeltmek için eve dönsün diye söylemiştir, siz de yok ben korkmadım, endişelenmedim, öyle birşey demedim diyorsunuz, e bu durumda kadın veya adam yalancı çıkıyor. Hem aramızı düzeltin diye arayıp sonra da ben öyle birşey demedim demek doğru değil. Onlar böyle bir şey söylemişler eşiniz dönsün diye belli ki. Bir daha kimseyi araya sokmayın tavsiyem, çünkü karı koca barışıyor arada kalanlar kötü oluyor, insanlar arayı düzelteyim derken yalancı durumuna düşmüş telefonu açmama sebepleri de budur bana kalırsa.
Olabilir belki canım ama yinede o ablanın benim kötü niyette kötü karakterli biri olmadığımı bilmesi gerekirdi.
Ve sonuçta bende onun eşinin ortağının eşiyim yani bilmiyorum artık hayırlısı olsun..

Olabilir belki canım ama yinede o ablanın benim kötü niyette kötü karakterli biri olmadığımı bilmesi gerekirdi.
Ve sonuçta bende onun eşinin ortağının eşiyim yani bilmiyorum artık hayırlısı olsun..
İyi insan olmak farklı bir konu ama siz belki telefonda korkuyorum dediniz endişelendiniz hatırlamıyorsunuz, ya da onlar eve dönsün diye ikna etmek adına böyle söylediler. Eşiniz dönüp, barıştıktan sonra kendinizi işin içinden sıyırıp ''yoo ben öyle birşey demedim'' derseniz, ortağını ve eşini yalancı duruma düşürürsünüz, sanki adamlar keyfi aramışlar gibi eşinizi, hatta onların da kendi aralarında sorun olmuş olabilir. Bu sebeple özür dileyerek mesaj atabilirsiniz. Sonuçta eşiniz size dönsün diye uğraşmışlar.

İyi insan olmak farklı bir konu ama siz belki telefonda korkuyorum dediniz endişelendiniz hatırlamıyorsunuz, ya da onlar eve dönsün diye ikna etmek adına böyle söylediler. Eşiniz dönüp, barıştıktan sonra kendinizi işin içinden sıyırıp ''yoo ben öyle birşey demedim'' derseniz, ortağını ve eşini yalancı duruma düşürürsünüz, sanki adamlar keyfi aramışlar gibi eşinizi, hatta onların da kendi aralarında sorun olmuş olabilir. Bu sebeple özür dileyerek mesaj atabilirsiniz. Sonuçta eşiniz size dönsün diye uğraşmışlar.
Bilmiyorum canım çok kararsızım.. Belki ararım bir kere daha sonra ulaşamadım abla sana iyi misin filan yazarım ne bileyim..

Back