Her kavgada olmasada birkaçkez aradım canım ama ne bileyim eşime yakınlar diye.. Zaten daha hayatta onlara söylemem ben yerlerinde olsam barışmaya ön ayak olmaya çalışmak için herşeyi yaparım yani ama bu tavırları yanlış..Bazıları aile kavgasına karışmak istemez ama kadının tamamen irtibatı koparması biraz fazla olmuş. Her kavgada arıyormusunuz acaba?
Düzeldi canım çok şükür bir sıkıntımız yok şuan için.. Bugün vajinusmus tedavisine gideceğim bakalım.. İnşallah güzel geçer..2 hafta önce bosaniyorum artik diye mesaj atmistiniz.. simdi nasil araniz? düzeldiniz mi yani tamamen?
Yani canım ortada bir sorun varsa bile bu konuşulmalıydı bence.. Telefon açmamak çok ayıp.. Ama belki ona göre de benim yaptığım ayıptır bilmiyorum ..Kendileri çalıp kendleri oynamışlar. Demekki konuşmak istemiyor Aramayın siz de
Evet canım yaptığım çok yanlıştı.. Ama ne bileyim onların da böyle düşünmesi çok garip yani.. Açıklayıcı bir mesaj mı atsam bilemedim..Kavganizi dis kapinin dis mandalina tasimaniz cok gereksiz olmus. Ailem dahil, hicbir arkadasim esimle yasadigim en ufak bir tartismayi bilmez. Kadinda belki bilmek istememistir. Gorusmek istemediginide cok acikca belli etmis. Daha fazla isrsr etmenin alemi yok bence.
Düzeldi canım çok şükür bir sıkıntımız yok şuan için.. Bugün vajinusmus tedavisine gideceğim bakalım.. İnşallah güzel geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?