Eşimin arkadaşı ne yapmalıyım..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkk1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gkk1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.699
482
38
33
Merhaba hanımlar, konu şu..
Eşimin ortağının eşiyle ilgili sıkıntım..
Eşimle tartışma yaşadığımızda evi terketmişti telefonları filan kapatmıştı bende eşimi merak ettiğim için aradım bu x ablayı dedimki durum böyle çıktı evden merak ediyorum abla filan dedim sizin haberiniz var mı dedim y abiye sorsan dedim (y abi dediğim, x ablanın eşi oluyor..)
Hatırladığım kadarıyla anlatayım
Sonra bu bana dediki "canım korkuyor musun evde tek yakın olsak çıkıp gelirdim" filan dedi..
Bende dedim ki "ben oraya gelsem eşimi de çağırsanız konuşsak hep beraber" dedim..
Arkadan da y abi "gelmesine gerek yok ben ararım zahmet etmesin buraya kadar" gibi şeyler söyledi..
Sonra ben de tamam filan dedim kapattık.
Sonra bu ablaya yazdım ben haber var mı abla filan. O da dediki y abin konuştu eve gelecekmiş filan dedi..
Eşimin annesine benim evde tek korktuğumu filan demişler.. Ben öyle bişey demedim diye hatırlıyorum yani..
Şimdi bu x abla benim telefonlarımı açmıyor.
Eşime sordum barışınca böyle bir durum var diye, eşim de dediki "y abi bana bizi kullandı o akşam evde tek zannedip meraklandık bizde" gibi şeyler söyledim demiş.
Ben dün aradım bir kere önceki gün 2 kere aradım ama yok kadın açmıyor da dönmüyor da..
Sizce ne yapmalıyım, bir mesaj filan mı atsam durumu anlatan filan yada hiç yüz göz olmasam mı..
Sevdiğim bir abla ama telefonlarımı açmaması beni sinirlendirdi biraz..
Eşim de bana dediki sen aranı kendin düzelt.
Bende dedimki ben kimseye yalakalık yapamam sadece senin için karakterimden ödün veriyorum başkası için bunu yapmam dedim. O da sen bilirsin aşkım zaten öyle birşey yap demiyorum gibi şeyler dedi.
Bu abla eşimin ortağının eşi yani üzülüyorum da böyle bir durum olmasına.
Sizce ne yapsam x ablayı mı arasam y abiyi mi arasam hiç birşey yapmasam mı sonuçta aradım kaç kere açmadı telefonlarımı..

1. o ablayi arayip ne yapacaksin anlamadim? tamam iste hersey düzelmis, daha niye üsteliyosun ki.. senin korktugunu söylemisler, bi bahane uydurmuslar yani esinin eve gelmesi icin...

2. kocan kavga sonrasi belli ki kafasini dinlemek istemis, neden hemen esinin ortaginin karisini ariyosun ki? ortaligi bosuna bulandirmissin bence...

Aranizdaki sorunu bu kadar disari taşımanizi çok yanlis buldum. Esim evi terk etse hayatta kalkip birini aramam,isterse sabaha kadar gelmesin. Bu onemsemedigimden degil.
Birde aksam vakti milletin evine gidip esimle sorunlarimi konusacagim onlarin önünde?
Boyle birseyi ne yaparim ne, yapmak isteyene musade ederim. Herkes sorununu, kendi evinde kendi halletsin.
Olan olmus bu saatten sonra dahaarayip rahatsiz etmryin bence.

Evde tek, korkuyo sandık, bizi kullandı demeleri çok saçma kaç yaşında insanların. Ama sen seviyorsan x ablayı, bir mesaj at bence durumu açıkla, yanlış anlaşıldı herhalde fln diye, Hala cevap yazmazsa boşver sen de artık

Ben olayı anlamadım ki size karşı neden bu tutum

aseeg canım işte bizi kullandı sana ulaşmak için filan demişler yani bende anlamadım ki bunu neden kullanılmak olarak gördüler neye telaşlandılar yani..

RickandMorty Evde korkuyorum zannedip meraklanmışlar eşime eve git diye ısrar etmişler eşimin annesini aramışlar evde tek korkuyor gidip bakın filan diye (eşimin annesi 2 sokak altta oturuyor..)

Rizeli-53 kuzum doğru hatırlıyorsun evet boşanıyorduk ama sorunu çözdük çok şükür boşanmayla ilgili konumda var tüm gelişmeler..

MrsSibel canım o ablayı arayıp yanlış bir anlaşılma mı oldu neden bu tavır alma durumu diye sormak geliyor içimden ondan.. Evet ortalığı boşuna bulandırdım ama bana 3 kere boşol diyerek gittiği akşamdı.. çok kötü olmuştum ondan..

@RIVAVIRA çok haklısın canım yani yaptıklarım yanlıştı ama o an ne yapacağımı bilemedim çok kötüydüm sağlıklı düşünemedim.. bu durumu anlatan bir mesaj mı yazsam diyorum yani bilmiyorum açmıyor telefonumu yada hiç bir şey yapmamak en iyisidir belki..

E elsa83 belkide en iyisi öyle olacak kuzum cidden kısa bir mesaj atıp sonra akışına bırakmak..

nostatus valla canım bende anlamadım ki yani kendilerini kullanılmış sanmaları garip..

Bazıları aile kavgasına karışmak istemez ama kadının tamamen irtibatı koparması biraz fazla olmuş. Her kavgada arıyormusunuz acaba?

Bazıları aile kavgasına karışmak istemez ama kadının tamamen irtibatı koparması biraz fazla olmuş. Her kavgada arıyormusunuz acaba?
Her kavgada olmasada birkaçkez aradım canım ama ne bileyim eşime yakınlar diye.. Zaten daha hayatta onlara söylemem ben yerlerinde olsam barışmaya ön ayak olmaya çalışmak için herşeyi yaparım yani ama bu tavırları yanlış..

2 hafta önce bosaniyorum artik diye mesaj atmistiniz.. simdi nasil araniz? düzeldiniz mi yani tamamen?

Kendileri çalıp kendleri oynamışlar. Demekki konuşmak istemiyor Aramayın siz de

2 hafta önce bosaniyorum artik diye mesaj atmistiniz.. simdi nasil araniz? düzeldiniz mi yani tamamen?
Düzeldi canım çok şükür bir sıkıntımız yok şuan için.. Bugün vajinusmus tedavisine gideceğim bakalım.. İnşallah güzel geçer..

Kavganizi dis kapinin dis mandalina tasimaniz cok gereksiz olmus. Ailem dahil, hicbir arkadasim esimle yasadigim en ufak bir tartismayi bilmez. Kadinda belki bilmek istememistir. Gorusmek istemediginide cok acikca belli etmis. Daha fazla isrsr etmenin alemi yok bence.

Kendileri çalıp kendleri oynamışlar. Demekki konuşmak istemiyor Aramayın siz de
Yani canım ortada bir sorun varsa bile bu konuşulmalıydı bence.. Telefon açmamak çok ayıp.. Ama belki ona göre de benim yaptığım ayıptır bilmiyorum ..

Evet canım yaptığım çok yanlıştı.. Ama ne bileyim onların da böyle düşünmesi çok garip yani.. Açıklayıcı bir mesaj mı atsam bilemedim..

Düzeldi canım çok şükür bir sıkıntımız yok şuan için.. Bugün vajinusmus tedavisine gideceğim bakalım.. İnşallah güzel geçer..

cok sevindim canim adiniza, umarim hakkinizda herseyin hayirlisi olur.. tedavinde basarilar, eminim hersey düzelecektir ve bir kac ay sonra bu halinize güleceksiniz..

Eşinle böyle sorunlar oldugunda bi daha kimseyi arama. Eşinide arama sakin kalın adam bi kafasını toplasın ayrıca sende.
Bence onlar sürekli böyle şeyler yüzünden bizi arar bu. Bununla ugraşamayız iyi olur Allahtan kötü olur kuldan hesabı yapmışlar.
Bence arama sorma..

Belkide birden fazla tartışmaya müdehale etmek zorunda kaldıkları için artık kadın size mesafe koymaya çalışıyordur. Ben öyle anladım. Sizde aramayın kavga etsenizde aramayın arayı düzeltmek içinde aramayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…