- 6 Haziran 2012
- 91
- 27
-
- Konu Sahibi alanis1978
ablam şehir dışında yaşıyor. annem de hasta dayım var ona bakıyor. yakın birisi yok. ben cumts pazar yaparım yavaş yavaş diye düşünüyorum. ama kaynanam canı tez hemen olsun istiyor. ev de biraz ücra semtte akşam vakti kimse gelmez işe ben başında durmasam da ne nerde bilemem zaten sadece çocuğun oyuncakları ve birkaç kıyafet hurcu var bi de halılar serilecek. kayınvalidem çok titiz ve eli çabuk. ben de biraz rahatım ve elim yavaştır. kendi de zamanında hem çalışmış hem evin işini yapmış. yani çalışmak onlar için bahane değil ama her insnın da bir yapısı var. benim asıl sorunum evi yerleşirmek değil de kayananım ota çöpe karışıp arada da eşimi fişeklemesi. evime bu kadar müdahale etmesini istemiyorum. bi de kincidir. dün akşamın rövanşını almak isteyecektir mutlaka. gardımı nasıl almalıyım ki diş bileyemesin bana.
bi de martıcım söylediklerinde haklısın. ama eşim kendi ailesinde öyle gördüğü için malesef değişmiyor. norma zamanda da anormal zamanda da o hiç bi iş yapmaz. belki tamir işi yapar arada o kadar. malesef eşim böyle onu değiştirmeye çalıştım çok ama o kendisinden taviz vermiyor. ben de kabullendim artık. çünkü bu yüzden sürekli kavga etmekten başka bişeye yaramıyor. kayın valideme acab bi arad söylesem mmi bişey olduğu zaman bana söyleyin eşimi karıştırmayın diye. boşuna huzursuzluk çıkıyo desem mi acaba
dün akşam yanlarına gidip öle demekle iyi mi yapmışım o zaman. yoksa daha farklı bişey mi yapmalıydım. benim karakterimde cevap verme yok normalde. o yüzden nerde ne demeliyim çok bilemiyorum.
eşim 1 hafta izin aldı taşınıcaz diye o yüzden anahtar onlarda. ama gel görki bi iş yapmıyolar ben yokken. ben işteyken o da arkadaşlarıyla falan çay içiyomuş dışarda bi de bahçede ustalar çit yapıyolar onların başında duruyo. mecburen anahtar onlarda. ben bu akşam önce yatakları sereyim bi yerlere silip süpüreyim. orda oturuyım çünki cmts pazar evde olucam. kayınvaldeme çıkarsam o tutar kendi işlerini yaptırır. iş yoksa bile iş icad eder şimdi. bedava amele var çünkü.
eşim 1 hafta izin aldı taşınıcaz diye o yüzden anahtar onlarda. ama gel görki bi iş yapmıyolar ben yokken. ben işteyken o da arkadaşlarıyla falan çay içiyomuş dışarda bi de bahçede ustalar çit yapıyolar onların başında duruyo. mecburen anahtar onlarda. ben bu akşam önce yatakları sereyim bi yerlere silip süpüreyim. orda oturuyım çünki cmts pazar evde olucam. kayınvaldeme çıkarsam o tutar kendi işlerini yaptırır. iş yoksa bile iş icad eder şimdi. bedava amele var çünkü.