Eşimin anal iliski istegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle iyi akşamlar, eşimin arada anal iliski istegi vardi, bende kirmamak ve merakdan kabul ettim, zevki az vardi acisi biraz fazlaydi, aciyi aza indirip zevki fazla almak için ne yapabilirim lütfen linçlemeyin
Hemoroid Olcan
Sonra ömür boyu artık bokunu da tutqmazsin
Hemoroidim diye rahatta kaka yapamazsın
Hemoroid den sonra anal sekste yok
Domalarak vajinal seks bile yok hatta çünkü dotunde karnabahar açmış gibi görünecek öyle görünmek istemezsin, ozguvensiz bı ilişki olacak artık ömür boyu
Seni o hale getiren de o değilmiş gibi artık seni beğenmez olur soylim🤣

Hemoroid Olcan
Domalarak vajinal seks bile yok hatta çünkü dotunde karnabahar açmış gibi görünecek öyle görünmek istemezsin, ozguvensiz bı ilişki olacak artık ömür boyu
İki güne bir yapmıyorlarmış ki ayda yılda birmiş.

Hemoroid Olcan
Önden yapar gibi her firsatta anal yapmiyoruz, ayda yilda bi olan anal icin sizinle ayni fikirde değilim

Öncelikle iyi akşamlar, eşimin arada anal iliski istegi vardi, bende kirmamak ve merakdan kabul ettim, zevki az vardi acisi biraz fazlaydi, aciyi aza indirip zevki fazla almak için ne yapabilirim lütfen linçlemeyin
Bu anal ilişkiyi niye isterlerki ya .yorumda bir arkadaşın dedigi gibi hem günah hemde saglikli degil .benim eşimde sever cok ama ben istemem yapmam

Hemoroid Olcan
siz sanırım çok fazla yaptınız ve bu konuda bilginiz var

anlık durumum : Tıpa? rimming? strapon ??:KK45:
IMG_20230228_120742.jpg

dinle alakalı yorum yapma yasak ☺☺ üstte üç nokta var ona bas engelle derim

Ay neyse ki yapmamış nasıl rahatladım.
İki yıldır kendi evlerinde yaşamıyorlarmış, başka bir yerde de anal seks için çok sık değil 4-5 ayda bir yapıyoruz demiş. Bu hesaba göre… Neyse, bana ne kardeşim bana ne.

aynen konu benim olsaydı birçok kişiyi engellerdim bir tavsiye veriyorum adam geçmiş konularıma bakıp eee sende şöylesin sanane kardeşim sanane ben tavsiyemi vermişim sende ver değilmi? yok harammışta hak yolu varmışta konu sahibi dinimi sormuş. ahlak bekçisiyseniz bu konuda işiniz ne. hiçbir konuda tavsiye veremez oldum tavsiye verirsem hemen linç
Farkındaysanız konu sahibi analli bir konu bulunca hemen denemek istemiş,zararlı olan önerilerde insanlar müdahale edebilir tabiki de,konu sahipleri dikkate alır ya da almaz.Burasi anonim bir yer her türlü eleştiriye açık olacaksınız yorumu beğenmedigibizde beğenmedim linki var onu kullanırsınız ama bu konuya o kişiler girmesin ahlak bekçisi olmasın vs diyemezsiniz

İki yıldır kendi evlerinde yaşamıyorlarmış, başka bir yerde de anal seks için çok sık değil 4-5 ayda bir yapıyoruz demiş. Bu hesaba göre… Neyse, bana ne kardeşim bana ne.
2 yıldır yapmıyorum 2 yıldan önce 4 5 ayda bir yapıyorduk. bunu o yorumumda yanlış ifade etmiş olabilirim ama sonrasında düzelttim. evet sanane bu kadar cinsel hayatımı hesaplamana gerek yok

Farkındaysanız konu sahibi analli bir konu bulunca hemen denemek istemiş,zararlı olan önerilerde insanlar müdahale edebilir tabiki de,konu sahipleri dikkate alır ya da almaz.Burasi anonim bir yer her türlü eleştiriye açık olacaksınız yorumu beğenmedigibizde beğenmedim linki var onu kullanırsınız ama bu konuya o kişiler girmesin ahlak bekçisi olmasın vs diyemezsiniz
konu benim değil. bana eski konularımdan müdahale edemezsiniz. başkasının konusunda benim konumu açamazsınız eğer beni eleştirmek istiyorsanız açtığım konulardan birine gidip eleştirebilirsiniz o zaman eleştiriye açık olurum.

ek olarak burada din konuşmak yasak lütfen kurallara uyarsanız sevinirim. insanları dinle yargılamak bir eleştiri türü değildir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X