- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 24
Aynen her açıdan temizlik önemliTabi canım temiz oldugundan emin degilsen zaten yaklaştirmazsın
Askom sen cok masum geldin gozume vallaBen de bir ponpon taktım diye kendimi marjinal sanıyordum hadjjsjsjsjsj.
Ya aslinda cok sağlam midem vardir ama bunu yapamam ya temizlikle alakali degilde nebiliyim isteTemizse sıkıntı yok bence
Ya ne kadar temiz olsada ne bileyim ya oralle bir değil gibi sanki yaValla bebeler bu konuda ben baya takıntiliyım temizliğimden eminim o yuzden sıkıntı yaşamadim hiç :)
Erkeklerin de G noktası var. Anüs atında testislere doğru prostat üzeri. Burayı uyarırsanız erkeğiniz uçar.
Penis kalkıkken anüsün testislere doğru 1-2 cm altından bir iki parmağınızla prostat üzerine hafif bastırarak dairesel hareketlerle masaj yapın. Penisten prostat kaynaklı ön sıvı (zevk sıvısı) gelecek. Erkekler için G noktası masajı. Daha da fazlası için internete bakın.Uyarmak için neler yapalım mesela en kolay etki eden yol ne merak ettim gayet ilgimi çekti konu hakkında bilgin oldugu belli anlatımından
Erkek mi kadina, kadin mi erkege yapmasi lazimValla bebeler bu konuda ben baya takıntiliyım temizliğimden eminim o yuzden sıkıntı yaşamadim hiç :)
Ben de çok su harcanıyor mu onu merak ettim asgahahaj malum susuzluk varBunun altındaki o yuvarlak şeylerin bi işlevi var mı yoksa şair bir şeyler mi anlatmaya çalışmış?
Ay o sana yapsin zaten siz niye yapmak için tutuştunuz yaYa aslinda cok sağlam midem vardir ama bunu yapamam ya temizlikle alakali degilde nebiliyim istezaten benimki gidiklanir yaptirmaz jagsjshs
Bak bu hiç aklıma gelmemiştiBen de çok su harcanıyor mu onu merak ettim asgahahaj malum susuzluk varKarışmak gibi olmasın da hanimlar çok su gidiyorsa az sey edin ordan
İkiside olur ama genelde bana yaparErkek mi kadina, kadin mi erkege yapmasi lazim
Galiba duş hortumuna takıyosun onu.Ben de çok su harcanıyor mu onu merak ettim asgahahaj malum susuzluk varKarışmak gibi olmasın da hanimlar çok su gidiyorsa az sey edin ordan
Ben nasil dayaniyorlar ona sasirdim suan, hastanede 10ml lavman yapinca arkalarini tuta tuta wc ye kosuyorlar, suyu verince nasil oluyor karni agrir insaninBen de çok su harcanıyor mu onu merak ettim asgahahaj malum susuzluk varKarışmak gibi olmasın da hanimlar çok su gidiyorsa az sey edin ordan
Kocamdan bende isteyecem rimmingİkiside olur ama genelde bana yapar
Ya ben bu duş olayini hiç yapmadim ama lavmanda benim kadar rahatini gormemissindir ameliyat olmadan once yaptilar kalkip gezdim sonra wc ye gittim totom saglam galibaBen nasil dayaniyorlar ona sasirdim suan, hastanede 10ml lavman yapinca arkalarini tuta tuta wc ye kosuyorlar, suyu verince nasil oluyor karni agrir insanin
Okuduklarimdan sonra beyin meyin kalmadi bende nebiliyim, nasil dillenirki diye düşünüyorum hagshsgshAy o sana yapsin zaten siz niye yapmak için tutuştunuz ya
Her şeyi hatırlaman, bayılıyorum böyle her şeyi pat pat diye yazmanaYok estağfurullah ne hesabı, benimki sadece şaşkınlık. Hamileyim, çöpü dışarı ben çıkaramam diye kavga ediyordunuz geçenlerde ailenizle, o konuda sizin hassas bir premses olduğunuzu düşünmüştüm. Şimdi bu gündemle gelince tüm algım yerle bir oldu.
“Şu rahatlığın yarısı bende olsa var yaa” dedirtiyorsunuz insana. İmrendim.
Genelde elime birakiyorlar ondan garipsedim jagsjwhw benimde 10 dakika icimde tutmuslugum var ajajajajaYa ben bu duş olayini hiç yapmadim ama lavmanda benim kadar rahatini gormemissindir ameliyat olmadan once yaptilar kalkip gezdim sonra wc ye gittim totom saglam galiba