Birde diski cikiyor banyonun icine, hijyen perilerim jiletliyor kollarını.Acıyı hissettim
E ne oluyor ki normal birsey degil mi yaniBunu yaptığım adamı konserde bir kızla görünce gülesim gelmişti
Normal tabiiE ne oluyor ki normal birsey degil mi yani
Elim ayağım titredi kankaBirde diski cikiyor banyonun icine, hijyen perilerim jiletliyor kollarını.
Geçen ki konudan hatırladım siziSelamın aleyküm arkadaşlar. Geç kalmışım konuya uyumaya gidiyorum iyi geceler
Birde strapon cikti,biraz sonra borozan cikacak korkmaya başladim"İlle de anal,yeniliklere açık ol" diyen adama 'tabii ki, ama hayat müşterek' diyip straponu takmak lazım aslında , sonuçta yeniliklere açık olmak
Yok ya ordan wcye oturuş yapiyordur dusa bırakılırmiBirde diski cikiyor banyonun icine, hijyen perilerim jiletliyor kollarını.
O gün Katip’le hayret etmiştik başkasının evinde nasıl rahat rahat sevişip çocuk yapabiliyorlar diye.Her şeyi hatırlaman, bayılıyorum böyle her şeyi pat pat diye yazmana
Bunu kabul eden erkek var mıdır ki ya?He dedim yapmak istiyorum diye ama gecmiş zaman ilk zamanların heycanıylakandırıyordum az kalsın ama sonra caydı
İnşallah oyledir yaYok ya ordan wcye oturuş yapiyordur dusa bırakılırmi
EvetttGeçen ki konudan hatırladım sizi
Margırıt ikinizO gün Katip’le hayret etmiştik başkasının evinde nasıl rahat rahat sevişip çocuk yapabiliyorlar diye.
MASUM
A
S
U
M
Bu gece bu konuda geçen terimleri Google görsellerde Wi-Fi internetiyle açamıyorum bile, mobilden bakıyorum. Yetmedi mi bu kadar genel kültür ahsjajjsDur ben de yeni şeyle geleyim o zaman, straponondan hoşlanan bundan da hoşlanır heraldd
Ben hâlâ hiçbir şey anlamadım, yazmiyim şimdi geçmisi silmeyi unuturum falan dedim, yanlışlıkla biri görür baba evinde napıyo bu kız derler, köye rezil olurum sonra aman AllahımEvet genel kültür oldu
Kuzulu abla yeni fobi seviyesi acti, tskrler
Kanka biz yaşlanmışız, köşe de ağlayalım mıKuzulu abla yeni fobi seviyesi acti, tskrler
Deme bacim zaten aklima girdi, bak gecen senin yorumlarindan gaza geldim