Eşimin amacı?

Benzinkokusu

Dünyada iki bilinmeyen vardır;Kutuplar, Türkler.
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
470
231
33
Eşimle tatil planı yapmıştık Çanakkaleye gidecektik beraber. Eşimin ailesinin yazlığı var önce oraya gider 2,3 gün kalırız oradan geçeriz çanakkeleye dedi tamam dedim anlaştık. Şimdi eşimin annesi,kardeşi,ablası ve eşi yazlıkta. Eşim geçen ablasıyla telefon konuşmasında; şu gün tekrar yazlığa gelecek misiniz ben geleceğim oradan da hep beraber çanakkaleye geçer gezeriz dedi.(annesi,kardeşi,ablasıyla eşi,kp im. ) ben duydum tabi böyle dediğini ve çok sinirlendim. Herkesle plan yapıyosun bana en son söylüyosun bu ne şimdi dedim hani baş başa gidecektik? Zaten ailelerimizle sürekli beraberiz bari tatilimizi baş başa geçirelim dedim baya bi öfkelendim. Eşimle balayından sonra ilk defa tatile çıkacaktık... o sinirle ben gelmiyorum madem işin içine aileler girdi sen git yazlıkta ailenle tatil yap beni de anneme bırak dedim. Gerçekten sinirlerim bozuldu fikir amaçlı soruyorum siz olsanız ne yapardınız?

ben de bozulurdum

Sinirlerinizin bozulmasında haklsınız.. size sormadan kafasına göre plan yapıyor ailesi ile..
tatil bu yanı.. bi zahmet baş başa olunsun demi ? nedir bu aile ile olma hevesi madem öle nie evlendin ki .. sinir oluyorum bu tip erkeklere.!
madem öle kendi gitsin buyrsn ailesi ile doya doya tatilni yapsn
sana sormadan yapılan planlanan bir tatilede gideceğine hiç gitme bu tavrını sürdür bakalım napacak

Bende aynen böyle söyledim. Madem öyle benim ailem de gelsin cümbür cemaat gidelim dedim. Kesinlikle gitmeye niyetim yok hevesim kaçtı zaten.

Birey olmadan kimse evlenmesin ya. Nolur!!!

Bende aynen böyle söyledim. Madem öyle benim ailem de gelsin cümbür cemaat gidelim dedim. Kesinlikle gitmeye niyetim yok hevesim kaçtı zaten.
siz sonuna kadar haklsınıız bence aynen madem le herkezi toplayın hey allahm.. ! bi brak su aileyi eşinle git baş başa tatil yap mis gibi daha ne istiyorsn ki ? ama yok illa bir gıcıklık yapacaklar.
siz bu tavrınızı koruyun
bu tatil olayı haricinde ailesinede düşkün birimi peki gelip gitme sıklıgınız felan nasıl ?

Kesinlikle çok düşkün. Kv üst sokakta. Hergün eve gelmeden muhakkak önce ailesine uğrar ziyaret eder nadir uğramadığı olur. Benim de her Allah'ın günü gitmemi ister. Ben de gitmem haftada 3,4 gün gidiyoruz

hey allahm madem öle ne diye evlenmis otursayms anasının dizinin dibinde
aileci bir erkek daha.. üzgünüm ama böyle insanlar genelde düzelmiyorlar.. işin çok zor gercekten

Ben de böyle olacagını tahmin ettigim için geri çektim kendimi. Biz 8 kişi evlenmedik ki her yere beraber gidelim

Hevesim kaçtı zaten damardan girdim ben gelmiyorum anneme giderim sen de ailenle yaparsın tatilini dedim
İyi yapmışsın da ben öyle durumda ailemin yanına değilde Gümüşlüğe falan gideceğim derdim. Sen ailenle yap tatilini ben tek başıma bodrumda fink atıyorum gibisinden. Gerçi ailen de yazlık yerde oturuyorsa o da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…