• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin amacı?

Hiç de haksız olmazdım. Herkes haddini bilsin bence. Sevmiyorum böyle şeyleri.
Bakalım eğer başka tatil planı yaparsak gerek kalmaz ailesini aramama. Eşim biraz yumuşadı gibi. O zaman önce Çanakkaleye geçeriz sonra yazlığa gider bi kaç gün kalırız dedi

ya böyle erkeklerden nefrett ediyorum, bende de var aynısından bir tane ve düzelmiyorlar..
Eşin de ailesine yaranmak için yapmıştır, yola geldiyse çok da uzatma tadınız kaçmasın bence..

ya böyle erkeklerden nefrett ediyorum, bende de var aynısından bir tane ve düzelmiyorlar..
Eşin de ailesine yaranmak için yapmıştır, yola geldiyse çok da uzatma tadınız kaçmasın bence..
Sormayın :/ Evet uzatmak istemedim sonra suçlu ben olcam yoksa:KK53:

Kızlar arçelik tercihiniz olmasın. Bu videodan sonra bir de arayıp 10 kez servis gören makine için garanti dolmadan önce tek servis kaydı var, tüketici haklarına göre bile haklı değilsiniz dediler. Parça değişimi olmazsa servis kaydı açılmıyormuş. Sizlere tavsiye arçelikten servis çağırıyorsanız kesinlikle her defasında gelip yaptıkları işleme dair evrak isteyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar arçelik tercihiniz olmasın. Bu videodan sonra bir de arayıp 10 kez servis gören makine için garanti dolmadan önce tek servis kaydı var, tüketici haklarına göre bile haklı değilsiniz dediler. Parça değişimi olmazsa servis kaydı açılmıyormuş. Sizlere tavsiye arçelikten servis çağırıyorsanız kesinlikle her defasında gelip yaptıkları işleme dair evrak isteyin
Her yere niye copy paste yapıyorsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes ayrı konuda arama yapıyor. Bu konu da arama yapanlar görsün ve benim durumuma düşmesin diye. 7 aylık hamileyim ve 25 gündür evimde makine yok bu yaz günü. Arçelik servis çağırıyorsanız kesinlikle geldiklerine dair evrak isteyin. Sonra Tüketici Hakları Kanununa göre bile haklı değilsiniz diyorlar. Sadece parça değişimi olunca servis kaydı açılırmış. Defalarca servis çağırıldığı halde düzelmeyen makineniz için hiç bir hak talep edemiyorsunuz.

Herkes ayrı konuda arama yapıyor. Bu konu da arama yapanlar görsün ve benim durumuma düşmesin diye. 7 aylık hamileyim ve 25 gündür evimde makine yok bu yaz günü. Arçelik servis çağırıyorsanız kesinlikle geldiklerine dair evrak isteyin. Sonra Tüketici Hakları Kanununa göre bile haklı değilsiniz diyorlar. Sadece parça değişimi olunca servis kaydı açılırmış. Defalarca servis çağırıldığı halde düzelmeyen makineniz için hiç bir hak talep edemiyorsunuz.
Yazık ya hala çözüm Yok mu ? ;(

Yok maalesef. Dün aradılar belli bir indirim karşılığında aynı makine ile değiştirebilirlermiş. Ben aynı makineyi bir de üstüne para verip neden alayım ki? Bir de keyif bağışlar gibi biz sadece mağdur olmayın diye böyle bir şey öneriyoruz yoksa hiç bir hakkınız yok diyorlar. Dün artık gidip yeni makine aldım. Görüşme kayıtlarını da kullanarak Tüketici Haklarına vereceğim. Bu zamana kadar değişim istiyordum ama bundan sonra değişimde istemiyorum, ücret iadesi yapsınlar. 2 senedir uğraşıyorum iyice gerildim. Sorumlu her kimse Allah büyük diyorum sadece

Back