• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin amacı?

Aslinda cogu memnun olmuyor ama evlendikten sonra hanim koylu olmadigini ispatlamak ,aile baglarinin devam ettigini gostermek ve bekarken sallamadigi ailesine saygisini gostermek icin karisinin sinir hastasi olmasini göze aliyor
Aynen öyle benim eşim bekarken eve uğramamış hiç ailesiyle anlaşamazmış ama şimdi ölüyor onlar için ve beni sinir hastası ediyor.

Yeni bir tatil planı yapsın, ailesine de biz o plandan vazgeçtik, başka zamana falan desin...
Aksi halde dediğinizi yapın siz ailenizin yanına gidin o da ne yapıyorsa yapsın...
Hatta imkanınız varsa kardeşinizle tatil ayarlayın, gidin gününüzü gün edin...

Aynen öyle benim eşim bekarken eve uğramamış hiç ailesiyle anlaşamazmış ama şimdi ölüyor onlar için ve beni sinir hastası ediyor.
Oyle olur genelde gidilmeyen düğünlere,tatillere,akraba ziyaretlerine gitmeye başlarlar.anneye ayri bi duskunluk başlar telefon trafigi artar.bilmiyorum ayri bi kiymete biner kisacasi belki boyle kadinlar da vardir ama erkeklerin cogu boyle oluyor

Kv kp ve kaynımın oğlu ile tatilden dün dönmüş biri olarak afedersiniz b*k gibi bi tatil geçirdim. Eşime sinirlendiğimden denize ayağımı bile sokmadım. Şu anda da kv kp ile tartıştık konuşmuyorum. Sakın gitmeyin ben böyle olmaktansa gitmemeyi tercih ederdim.

Nasıl geçti, konu açsanızya merak ettim :KK45:

Yeni bir tatil planı yapsın, ailesine de biz o plandan vazgeçtik, başka zamana falan desin...
Aksi halde dediğinizi yapın siz ailenizin yanına gidin o da ne yapıyorsa yapsın...
Hatta imkanınız varsa kardeşinizle tatil ayarlayın, gidin gününüzü gün edin...
Düşünmedim degil kararımdan vazgeçmeye niyetim yok kesinlikle gitmiyicem yazlıga. Amacını anladım çünkü

bende aynı tepkıyı verırdım ...

ama bır kez daha konusur oncelıgı canakakle gezısıne verıp sonra aılesının yanına gecmeyı teklıf ederdım. illa anam bacımda gelsın derse o gezıye tek basıma cıkar esıme de soz hakkı tanımazdım hatta madem oyle benım anam bacımda gelsın derdım
Aklımda.. eğer öyle olursa o zaman da ailesini çağırmayacağı ne malum orası da var... madem öyle benim ailem de gelsin o zaman dedim

Ailesine yaranmak için yapmıştır, ama ben daha çok bana sormamasına takılırdım. Sonuçta evliysen beraber karar vereceksin. Ben olsam bende gitmezdim o tatile.

Haklisiniz tabi evlisiniz herseyi birbirinize danismak paylasmak zorundasiniz.. Ayni emrivakileri siz de esinize yapmiyorsaniz oda size yapmamali.. Hem ailesi ile de vakit gecirmissiniz bir iki gun zaten

Eşimle tatil planı yapmıştık Çanakkaleye gidecektik beraber. Eşimin ailesinin yazlığı var önce oraya gider 2,3 gün kalırız oradan geçeriz çanakkeleye dedi tamam dedim anlaştık. Şimdi eşimin annesi,kardeşi,ablası ve eşi yazlıkta. Eşim geçen ablasıyla telefon konuşmasında; şu gün tekrar yazlığa gelecek misiniz ben geleceğim oradan da hep beraber çanakkaleye geçer gezeriz dedi.(annesi,kardeşi,ablasıyla eşi,kp im. ) ben duydum tabi böyle dediğini ve çok sinirlendim. Herkesle plan yapıyosun bana en son söylüyosun bu ne şimdi dedim hani baş başa gidecektik? Zaten ailelerimizle sürekli beraberiz bari tatilimizi baş başa geçirelim dedim baya bi öfkelendim. Eşimle balayından sonra ilk defa tatile çıkacaktık... o sinirle ben gelmiyorum madem işin içine aileler girdi sen git yazlıkta ailenle tatil yap beni de anneme bırak dedim. Gerçekten sinirlerim bozuldu fikir amaçlı soruyorum siz olsanız ne yapardınız?
Eşimle bu yaz tatil planımız vardı kv ay ne güzel benimde kaplıcalara gidesim var demişti konu acıldığında ve eşimde birlikte gideriz dedi. Çok ama çok bozulmuştum. Üstelik balayı yapmadık kışın evlendik bizim balayımız olacaktı. Sizi anlayabiliyorum. Sanki baş başa gitsek eğlenmeyeceģiz. Illa bi aile sokuşturuyorlar. Evlenmeden git gez ailenle evlenince niye biniyor kıymete anlamıyorum.

Ben olsam, bende aynı tepkiyi verirdim.
Madem ailesiyle tatil planı yapıyor, en azından sizi de insan yerine koyup söyleseydi.
Oooohhh ne ala memleket, planı yapıyor herkese haber veriyor ama eşinin hiçbir şeyden haberi yok.

Eşimle bu yaz tatil planımız vardı kv ay ne güzel benimde kaplıcalara gidesim var demişti konu acıldığında ve eşimde birlikte gideriz dedi. Çok ama çok bozulmuştum. Üstelik balayı yapmadık kışın evlendik bizim balayımız olacaktı. Sizi anlayabiliyorum. Sanki baş başa gitsek eğlenmeyeceģiz. Illa bi aile sokuşturuyorlar. Evlenmeden git gez ailenle evlenince niye biniyor kıymete anlamıyorum.
Bizde sonbaharda evlendik kış sayılırdı ve balayından hiç birşey anlamadık. Hep yağmur yağdı. Üstelik şileye gitmiştik düşünün gezemedik hiç 3 gece ancak kaldık. Bu yüzden baş başa gitmeyi çok istemiştim

Zaten esiniz sizi dahil etmemis plana. Ben gelicem demks ablasina, biz gelicez bile dememiski. Bunlar kucuk ayrintilar ama evli biri ben ben diye konusmamali. Konusuyorsa esini yok sayiyor demektir bence
Kesinlikle .. beni insan yerine koyup danışmadı çok kırıldım ama gitmiycem bende bensem

Tepkiniz de haklısınız. Cümbür cemaat tatil mi olur? Hele ki eş ailesi ile. Stres atmak için gittiğiniz tatilden, stres depolar gelirsiniz. Net..

Valla biz de bu sene 15 gunun yarisini ailelere yarisini basbasa gecirelim dedik
Ailelerle gecen 3. Gunun sonunda aglaya aglaya 700 km koşup evimize donmek istiyoruz

Esim cok israr etmişti ailesiyle tatil için
Ilk gunden pisman oldu
Tatilimiz su an tam bir rezillik icinde son hiz devam ediyor

Back