• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin amacı?

Bir de bunu normal görüyorlar ya! İnsan hiç mi büyümek istemez?Hiç mi aileyle 5 yaşındaki çocuk gibi dolaşmaktan sıkılmaz?Yoksa eşle gezince daha mı errrrkkkkeeekkkkkkkkkkkkkkk hissediyorlar?
Aslinda cogu memnun olmuyor ama evlendikten sonra hanim koylu olmadigini ispatlamak ,aile baglarinin devam ettigini gostermek ve bekarken sallamadigi ailesine saygisini gostermek icin karisinin sinir hastasi olmasini göze aliyor

İyi yapmışsın da ben öyle durumda ailemin yanına değilde Gümüşlüğe falan gideceğim derdim. Sen ailenle yap tatilini ben tek başıma bodrumda fink atıyorum gibisinden. Gerçi ailen de yazlık yerde oturuyorsa o da olur.
Yazlık yerde değiller ama annem, kardeşim dozunda gezmeyi severiz.. orda kv kp peşinde koşacağıma ailemle gezer tozarım daha iyi valla

Aslinda cogu memnun olmuyor ama evlendikten sonra hanim koylu olmadigini ispatlamak ,aile baglarinin devam ettigini gostermek ve bekarken sallamadigi ailesine saygisini gostermek icin karisinin sinir hastasi olmasini göze aliyor
Çok uyuzlar ya! Cidden.

Ben anlamıyorum evlenmeden önce ailesiyle 5 dakika geçirmezler evlendikten sonra kıymetli oluyor hepsi. Bu adamların derdi ne? Insan hiç mi istemez karımla tatil yapayım diye. Ayrıca erkekler böyle planları yapmamalı böylr şeyleri biz kadınlara bırakmalı kafasına göre plan yapan her şeye karışan erkek mi olur? Sizin yerinize gerçekten çok sinirim bozuldu. Yerden göğe kadar haklısınız.

Ben anlamıyorum evlenmeden önce ailesiyle 5 dakika geçirmezler evlendikten sonra kıymetli oluyor hepsi. Bu adamların derdi ne? Insan hiç mi istemez karımla tatil yapayım diye. Ayrıca erkekler böyle planları yapmamalı böylr şeyleri biz kadınlara bırakmalı kafasına göre plan yapan her şeye karışan erkek mi olur? Sizin yerinize gerçekten çok sinirim bozuldu. Yerden göğe kadar haklısınız.
Minnie yazmış ya yukarıda. Akıllarınca hanımköylü olmayacaklar.

Cok haklisin.

Kararindan donme ailenle takil.

Biraz aklini basina getir
Çok pis sinirlendim dönmem :)En Büyük KK
O zaman süper. Takıl kafana göre.
Aynen öyle :KK200:
Kesinlikle katılıyorum normalde ailelerine 1 gr değer vermezler böyle durumlarda da bizim burnumuzdan gelirEn Büyük KK
Haklısınız bence inat edin gitmeyin En Büyük KK

(Bu arada nickiniz ne güzelmiş koku burnuma geldi :KK53:)
Gitmeeğğğm :) teşekkürler vereyim 1 kilo :KK45:

Yok işte olmaz. Hem evlenecekler hem de analarına hizmet ettirecekler. Olmazsa olmazı bu çünkü

Ya benim de erkek kardeşim var 22 yaşında annem ona ilerde evlenince şöyle yaparsınız dediğinde bile hemen susturuyor valla anne karı ne derse o ben onun sözünden çıkmam diye daha olmayan bir kadın için. Ki annemle ilişkileri inanın benden daha iyidir 2 iyi dostturlar.

Demeyin ne olur valla burda okuduğum her konudan sonra erkek arkadaşımla kavga çıkarıyorum sen de böyle olacaksın işte bilmem ne diye.
Herkes aynı olacak diye birşey yok ama sanırım evliliğin verdiği sorumluluklardan dolayı çoğu erkek değişiyor.. Allah herkese mutlu,huzurlu evlilikler nasip etsin:KK200:

Eşimle tatil planı yapmıştık Çanakkaleye gidecektik beraber. Eşimin ailesinin yazlığı var önce oraya gider 2,3 gün kalırız oradan geçeriz çanakkeleye dedi tamam dedim anlaştık. Şimdi eşimin annesi,kardeşi,ablası ve eşi yazlıkta. Eşim geçen ablasıyla telefon konuşmasında; şu gün tekrar yazlığa gelecek misiniz ben geleceğim oradan da hep beraber çanakkaleye geçer gezeriz dedi.(annesi,kardeşi,ablasıyla eşi,kp im. ) ben duydum tabi böyle dediğini ve çok sinirlendim. Herkesle plan yapıyosun bana en son söylüyosun bu ne şimdi dedim hani baş başa gidecektik? Zaten ailelerimizle sürekli beraberiz bari tatilimizi baş başa geçirelim dedim baya bi öfkelendim. Eşimle balayından sonra ilk defa tatile çıkacaktık... o sinirle ben gelmiyorum madem işin içine aileler girdi sen git yazlıkta ailenle tatil yap beni de anneme bırak dedim. Gerçekten sinirlerim bozuldu fikir amaçlı soruyorum siz olsanız ne yapardınız?
bende aynı tepkıyı verırdım ...

ama bır kez daha konusur oncelıgı canakakle gezısıne verıp sonra aılesının yanına gecmeyı teklıf ederdım. illa anam bacımda gelsın derse o gezıye tek basıma cıkar esıme de soz hakkı tanımazdım hatta madem oyle benım anam bacımda gelsın derdım

Ya benim de erkek kardeşim var 22 yaşında annem ona ilerde evlenince şöyle yaparsınız dediğinde bile hemen susturuyor valla anne karı ne derse o ben onun sözünden çıkmam diye daha olmayan bir kadın için. Ki annemle ilişkileri inanın benden daha iyidir 2 iyi dostturlar.
Kardeşiniz akıllı çocukmuş.

Back