- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi bilinmeyen40
benim kayınvalidem de öyle üstelik tuvaletdeyken bile çat diye kapıyı açtı ben yüzüne fener tutulmuş tavşan gibi kaldım , üstümü giyinirken bile kapıyı çalmadan giriyordu üstüme rahat birşey alayım diye dolabımı açıyordu falan... kafasına göre takılıyordu hiç hoşlanmam öyle şeylerden o yüzden kayınvalidemle görüşürken kapımı kilitliyordum eşim kendi kuzenleriyle de pek samimi değil, onlar bana gelmiş görümcem yok diye sevinme biz varız sırf bunu söylemeye geldik buraya demişlerdi , hani eşimin samimi olduğu görüştüğü kuzen olsa espiri yaptı der geçerim . densiz insanlarla muhattap olunca insan da ona göre davranıyor birde insanlar evlerinde odalarına isterse çelik kapı yaptırır kendi evimde istediğimi yaparım iyiki evlendiniz eviniz oldu diyenler olmuş evet aynen öyle zaten kendi evimiz düzenimiz olsun diye ayrı eve çıkmıyor muyuz yahuBunlari soyledim diye linc yedim resmen. Kayinalide evime ilk geldiğinde her arkami döndüğümde yatak odamda buldum kendisini. Ki ben cok ozel sayarim hic de haz etmem boyle durumlardan. Ikinci gelişinde anasını babasini da getirmişti ordu gibi ve denize gidip geldikleri icin evimde sık sık dusa giriyorlardi. Yatak odasi ve banyonun oldugu koridoru ayiran bi kapi var, kapi kapaliyken obur tarafta kim napiyo bilmiyorum, dus alip diger odaya giyinmeye vs geçecekler diye kapiyi da acamiyorum. Ben de çözümü yatak odami kilitlemekte buldum. Gayet de dogru bisey yaptim bence.
bu arada pandemi öncesi evimden misafir eksik olmazdı buradan bile üye arkadaşlardan samimi olduklarım geldi kaldı evimde yatılı yatak odamın içindeki ebeveyn banyosunda duşunu da aldı ... adamına göre muamele yapıyorsak var bir bildiğimiz yabani diyenler olmuş çiğ diyenler olmuş iyiki evlendin evin oldu diyenler olmuş gören de kimseyi evimize sokmuyoruz sanıyor heralde
bizim anlattıklarımız karşı tarafın anladığı kadar diyelim geçelim anlamıyorlarsa veya bazı şeylere inanmıyorlarsa onların problemi