- Konu Sahibi bilinmeyen40
Kimseye iyilik yaramaz .Ben kabul etmem ,kimseye de beni kabul et demem .Ne insanlığı ya .şu devirde insanlık mı kaldı? Herkes çıkarcı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atanan kız size niye gelsin ya. Parası var pulu var mis gibi ev tutar 2 gunluk iş niye sizinle uğraşsın . Öyle bir soru ki sanki gelip gitmeyecekİyi akşamlar eşimin halasının kızı oturduğumuz şehire atandı. Eşim beni ararlar belki kalacak yer bulana kadar sizde kalalım diyebilirler dedi. Tabiki ben kızın bizde kalmasını istemiyorum. Kız eşimle de öyle samimi değil bildiğim kadarıyla. Şimdi ola ki böyle birşey olursa ailesi eşimi arayıp böyle birşey isterse, nasıl reddedebiliriz yani ne soylemeliyiz?
Yok vallahi hiç öyle birşey ben Türkiye de kaç şehir gezdim internete girip araştırıp nerde kalıp nerde kalamayacağını bulabiliyorsun. Atanmış olarak başka şehre giden birinin barınma yeme içme gibi ihtiyaçlarını nerde karşılayacağını da bilmesi gerekir . Kadın başına gibi bir kavramla hareket eden biri şehir dışında yaşamaz zatenEkleme yapabilir miyim izninizle… atandığı yeri bilmiyor olabilir. Neresi nezihtir, güvenlidir ,ev arkadaşı bulabilir miyim acaba soruları zihnindedir muhtemelen… yukarıda beslemek kelimesi kullanılmış mesela. Alışveriş yapıp gelir belki ilk maaşıyla. Meyve kahvaltılık alır. Ben olsam yapardım yani. Herkes de yayılmaya gelmiyor, az insancıl olmaktan zarar gelmez
Öğretmenevleri gayet uygun, yeni atanan öğretmenler de orada kalıyorlar genelde. Size geleceklerini nerden çıkardınız onu anlamadım. İstemiyorsanız müsait değilsiniz dersiniz olur biter.İyi akşamlar eşimin halasının kızı oturduğumuz şehire atandı. Eşim beni ararlar belki kalacak yer bulana kadar sizde kalalım diyebilirler dedi. Tabiki ben kızın bizde kalmasını istemiyorum. Kız eşimle de öyle samimi değil bildiğim kadarıyla. Şimdi ola ki böyle birşey olursa ailesi eşimi arayıp böyle birşey isterse, nasıl reddedebiliriz yani ne soylemeliyiz?
bahsettiğiniz olaya vakıf değilim deÇok mu komik geldi aman ne hoş.
Yatak odasını diğer odalardan farklı görmediğim için biri oraya girince aklın baştan gidip kapıyı kilitleme gibi çiğ bir hareketin yapılmasını normal göremiyorum ben. Böyle birinin aile ve insan ilişkileri konularında abartılı ve nefret dolu yorumlar yapması da çok normal. Düşünceleriniz ve eylemleriniz uyum içinde masallah.
İşe girin bence bu şekilde müsait değiliz demeniz çok daha kolay olurİyi akşamlar eşimin halasının kızı oturduğumuz şehire atandı. Eşim beni ararlar belki kalacak yer bulana kadar sizde kalalım diyebilirler dedi. Tabiki ben kızın bizde kalmasını istemiyorum. Kız eşimle de öyle samimi değil bildiğim kadarıyla. Şimdi ola ki böyle birşey olursa ailesi eşimi arayıp böyle birşey isterse, nasıl reddedebiliriz yani ne soylemeliyiz?
Aynen katılıyorumAyrıca başlığınız aşırı itici.
Belkide sizde kalmaya tenezzül bile etmeyecek. İnşallah hiç söylemez bile böyle biseyi. Yazık cidden. Sanki kapını aşındırdı. Daha ortada gelmek isteyen bile yok. Soru nasıl kurtulurum? Fuze falan at(!)
Gelen misafirin sorunlarini çok gordukte daha geleyim bile demeyen insan dahi dert olmuş ya o gelme düşüncesi. Pes.
niye çalışan insanların evine kimse gelip yatılı kalmıyor mu :) daha geçen ay çalışan bir kadının evine gelip aylarca emrivakiyle kalan kadının konusuna yorum yaptım da...İşe girin bence bu şekilde müsait değiliz demeniz çok daha kolay olur
abartmıyorum her şehirde akrabam yakın arkadaşım var gerçekten size gelip kalıcam desem çok mutlu bile olurlarBende şu taaa kaç gün öncesinden belli şeyler için “kalacak yer bulamadık size gelelim bari” olayını hiç anlayamam kimse kusura bakmasın. Oteller,apartlar,pansiyonlar,günlük kiralık daireler var bütçeye göre. Yani elin evine gidip hem kendim rahat edemem hem onları rahatsız edeceğimi düşünüp iyice gerilirim…Böyle bir ağırlama için müsait olmadığınızı açık açık söylemekten başka çare yok bence.
Bunlar eski konularınız. Sizin genel bir güven probleminiz var. Bence kızıda bu yüzden istemiyorsunuz.