- 23 Mayıs 2024
- 104
- 50
- 26
-
- Konu Sahibi PricessLeia
Şimdi yengem aradı adam eşim ile buluşmuş eşime elini öptürmüşOrtamda deli bir akraba olmasa bile aile arasi miras toplanmasina eşim yerine söz hakki almayi kabul etmezdim ben olsam. O işte her turlu sıkıntıya sarabilecek bir sey.
Yani orda bir sorun olacagi belliymiş o da bu adam olmuş. Normalde iyi demişsiniz hak etmiş ama caniniza zarar verme ihtimali olan biriyse bilemiyorum durumlari...
Benimde dedem öyleydi. Kimse kafasını kaldırıp konuşamazsı el pençe dururdu herkes karsısında o ayağa kalktığında herkes ondan önce kalkar o oturun demiyene kadar azla oturmazlardı. En son onlara gittiğimizde ben uyurken baş ucuma gelip ağlamıs ben uyurken kocadık kurda kuşa maskara olduk be torun demiş. Üvey anneannem duyup anlatmıştı. Ben de yaşlanınca gerçekten duygusallık çöküyor demek ki demiştim ama bu konudaki yaşlı şeytana duygu, medeniyet, insanlık hâlâ uğramamıs demek kiEvet, aynen öyle. KV de ayrıca salak zaten hapishane kaçkını, değişik kardeşini niye insan içine çıkarıyorsun...suçun çoğu KVde, eş zaten bir pasiflik abidesi bas git yaklaşma bile diyememiş, KV aynı şekilde ... Bu arada annemin dayısı da gençken belalıydı, yaşlanınca uslandı yaşlandı çünkü , altı üstü bir moruktan herkes amma korkmuş tek yumrukta iner aşağı
Şimdi yengem aradı adam eşim ile buluşmuş eşime elini öptürmüş
Arkadaş adam eşim ile buluşmuş eşime elini öptürmüş barışmışhiç bir şey demiyorum bu devirde cahil insanlar hep kazanıyor
Sinirden elim ayağım titriyor adam haklı gibi el öptürmüş affettim demiş amcası bir araya getirmiş kahvedeAyy bu da fena.
Sinirden ağlıyorum ya eşime de ayrı sinir oldum şimdiAy bide yüzsüz. Hani ölünüze kimse gelemiyordu. Boşmuş o zaman. Vazgeçtim ağzına sağlık iyi yapmışsın.
Haklısınız ama bence sesinizi çıkarmayın bir şey olur sizlerden bilinirArkadaş adam eşim ile buluşmuş eşime elini öptürmüş barışmışhiç bir şey demiyorum bu devirde cahil insanlar hep kazanıyor
Sinirden ağlıyorum ya eşime de ayrı sinir oldum şimdi
Şimdi yengem aradı adam eşim ile buluşmuş eşime elini öptürmüş
Aynen ama bir daha da ailede hiç bir kalabalık ortama gitmem bana ders oldu bu kim ne yaparsa yapsın3 kuruşluk insan için yeter üzülüp, gerildiğin. Konuşmak zorunda kalmadın boşver.
Evet, aynen öyle. KV de ayrıca salak zaten hapishane kaçkını, değişik kardeşini niye insan içine çıkarıyorsun...suçun çoğu KVde, eş zaten bir pasiflik abidesi bas git yaklaşma bile diyememiş, KV aynı şekilde ... Bu arada annemin dayısı da gençken belalıydı, yaşlanınca uslandı yaşlandı çünkü , altı üstü bir moruktan herkes amma korkmuş tek yumrukta iner aşağı
TamamIşte bu sebepten eş ailesinin delisine kiş demiyoruz.
Eşin güzelce tükürdüğünü yalamiş.
Şuanda SEN aileyi fişikleyen, kavga çıkartan, ara bozan kişisin.
Hayirli olsun.
Işte bu sebepten eş ailesinin delisine kiş demiyoruz.
Eşin güzelce tükürdüğünü yalamiş.
Şuanda SEN aileyi fişikleyen, kavga çıkartan, ara bozan kişisin.
Hayirli olsun.
Kendini Kaf dağında görüyor bir de. Bi lafıyla cenazelerine kimse gitmeyecek, olduBen topikteki hiçbir yoruma katılmıyorum en iyisini yapmışsın, iyi ağzına geleni saysın millet de dinlesin yok öyle ... haddini yerini bilsin o moruk. Herkes de amma korkak çıkmış, altı üstü bir yaşlı işte yok mu bıçağını alıp poposuna sokacak biri o evde???
Aynen ama bir daha da ailede hiç bir kalabalık ortama gitmem bana ders oldu bu kim ne yaparsa yapsın
El öptürmekŞimdi yengem aradı adam eşim ile buluşmuş eşime elini öptürmüş