Eşimin akrabası tarafından azarlandım..

Şimdi yengem aradı adam eşim ile buluşmuş eşime elini öptürmüş

Benimde dedem öyleydi. Kimse kafasını kaldırıp konuşamazsı el pençe dururdu herkes karsısında o ayağa kalktığında herkes ondan önce kalkar o oturun demiyene kadar azla oturmazlardı. En son onlara gittiğimizde ben uyurken baş ucuma gelip ağlamıs ben uyurken kocadık kurda kuşa maskara olduk be torun demiş. Üvey anneannem duyup anlatmıştı. Ben de yaşlanınca gerçekten duygusallık çöküyor demek ki demiştim ama bu konudaki yaşlı şeytana duygu, medeniyet, insanlık hâlâ uğramamıs demek ki

Tepki vermeni haklı, söylediğin cümleyi yanlış buldum. Bu cümle yerine o an doğru bulmadığınızı anlıyorum ama rahmetli annemi temsil ediyor benim için değerli ya da eşim rahatsız olmadı sorun etmiyoruz ya da sizi ilgilendirmez ki bu diyerek bi çok farklı yollarla tepkinizi verebilirsiniz. En kötüsü belki bi daha cenazede göreceğiniz bi adamla muhatap olmaya değmez diyip eşinizin sözünü dinleyip çıkıp gitseydiniz.
Yine de madem yaptınız bi şey korkup saklanmak durumu çözmez illa ki insanlarla tekrar bir sraya gelmen o uçak modunu açman gerekicek. Madem bu kadar 'korktunuz' öylesine bi özür dileyip hemen ayrılın ordan ya da telefonda neyse kapatın gitsin. Üstünüzden ego savaşı veriyor adam cezaevi falan filan karışmasa yoksayın sözünüzün arkasında durun derdim. Boşuns kendinizi yıpratıyorsunuz şu an olan olmuş artık 3 gün sonra adam gittiğinde hiç olmamış gibi olacak. He bunlar oldu diye kv size tepkili davranır mı bilemem siz dayıyı değil kendi kvnizi düşünün onunla aram ne olacak diye.

Herkes konu sahibini haksız görmüş de ben görmedim.
Eşimin akrabası bana laf edemez, ola ki etti ben karşılık verdim diye üstüme yürüyemez. Resmen kayınvalidesi araya girmese vuracaktı adam belki de, huu Kk ahalisi farkında mısınız?
Tabi ki eşine haber verecek. Mahallenin muhtarını mı arayacaktı?
Bu nedir ya, tehditler bilmem neler. Ne oluyoruz be?

Mesele tek yumrukla asagi inmesi mi? O zaman hepimiz birbirimize yumrukla giriselim bu durumda konu sahibinin kayinvalidesi de kardesini toplum icine gayet rahat cikarabilir demek ki. Kimsenin birbirinden farkli kalmayacaksa ne anladik bu isten?

Kendini Kaf dağında görüyor bir de. Bi lafıyla cenazelerine kimse gitmeyecek, oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…