Eşimin akrabası tarafından azarlandım..

Ben anlamadım yani adam resmen tehditle özür mü diletmeye çalışıyor ne bu ya

Iyi yapmissin bravo. Varlik falan demen de sahane olmus. Karsi taraf cahilmis ama sen belli ki cok aklibasinda birisin. Hey allam ya. Bir isi de kendiniz cozseniz olmaz dimi. Bidahaki sefer video cek bence.
Zaten hem psikolojik stres hemde panik atak geçiriyorum teşekkürler yorumunuz için iyi geldi

Pişman olma hiç iyi yapmışsın haddini bilsin bundan sonra terbiyesiz.

Bu aile de Palu ailesi sanırım boşanıp kaçmayı düşünmez misin
Aile gerçekten iyi bir aile ciddiyim bir kere kavga olmadı herkes kendi halinde mazlum insanlar zaten şoktayım bu yüzden

Uzun süre hapis cezası almış böyle kaba saba birisi öyle dolandırcılık gibi suçlardan ceza almamıştır diye düşünüyorum, ne özür dileyeceksin hapishane belalısından. Allah bilir neler yapmıştır. Hapislerde sürünmüş adamı sülalesi ne savunuyor, ne saygı gösteriyor.

Sende de hata var, kendin orada, "benim için sorun yok dövme konusunda" deseydin, hem önce kaynana şikayet etmişsin sonra eşine etmişsin, sonra laf yetiştirmişsin kimse bir şey demeyince. Adam belliki deli bir tip eşinin kavga etmesini beklemen çok saçma. Ya adam kocanı vursa bıçaklasa? Kusura bakma ama sen de kavga ortamı oluşturmuşsun. Hem kaynanan hem kocana sırayla şikayet etmişsin, sonra ağzını açmışsın, ee sonra kocana ses kaydı atıp iyice ortalığı kızıştırmışsın.

Ben olsam o an seviyesine inip asla cevap vermezdim.Cünkü cevap versem dahi bahsettiğiniz kişi anlayacak biri değil.Ordan çıktıktan sonra bir daha da asla toplulukta bir araya gelmezdim.Seviye yerlerde

Zaten o yüzden kendime çok kızıyorum

Ben olsam o an seviyesine inip asla cevap vermezdim.Cünkü cevap versem dahi bahsettiğiniz kişi anlayacak biri değil.Ordan çıktıktan sonra bir daha da asla toplulukta bir araya gelmezdim.Seviye yerlerde
Zaten bundan sonra asla aynı ortamda olmayız bu günden sonra bu netleşti

Zaten hem psikolojik stres hemde panik atak geçiriyorum teşekkürler yorumunuz için iyi geldi

Rica ederim ben bir sey yapmadim. Sen kendi kendine ortaligi karistirmissin.

Adam belli ki degisik ve kayinvalidenin kardesi. Gitmis adami kayinvalidene sikayet etmissin, yetinmemis ergen gibi laf yarisina girip varlik demissin. Simdi senin ondan ne farkin kaldi? Bu da yetmemis ses kaydi almissin. Neymis esin sana inanmazmis kanita ihtiyac duymussun. Istedigin sonuc bu degil miydi? Sen ne beklemistin? Adam evine guller mi gonderecekti?

Tamam adam cahil, patavatsiz, lafini sozunu bilmeyen biri buna bence hepimiz ikna olduk ama once kaynanaya sikayet, sonra adama laf sokusturup evden (belliki kavga cikmasin diye) gonderilmek ve bunun üstüne evin kapisinin disindan ses kaydi alip ese atmak.

Ben sizin gibi kadinlardan korkarim, esinizin durduk yere, gereksiz yere adina ne derseniz deyin basini derde sokmussunuz.

40 yilda bir gördüğümüz yasli ve patavatsiz insanlari susup sineye cekiyoruz, bazen politik olmak gerekiyor, sosyal hayat boyle birsey, umarim dayi sandiginiz kadar tehlikeli biri değildir de konu burada kapanir gider.

Bir daha esinizi doldurmayin, bu ders olsun size.

O an o ortamda benim yerimde olduğunu düşün ki ben yıllarca itildim kakıldım hep rencide edildim kendimi tutamıyorum bu tarz şeylerde

Yorumunuz için teşekkür ederim kendi hatamı da biliyorum ama cidden o an çok üzüldüm rencide edildim

Kocam bile korkuyorsa sanırım ben olsam uzatmazdım. Kuyruğu dik tutucam diye kendimizi riske atmazdım ki sessiz kalan, hakkımı koruyamayan birisi de değilimdir ona rağmen çokta kendimi ezmeden usulünce konuşurdum. Hoş ben olsam taa ilk başta muhatap bile alıp konuşmazdım. Her denileni taksak ooo. Ben böyle seviyorum diyip kapatsanız daha iyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…