- 26 Ekim 2015
- 8.281
- 19.907
-
- Konu Sahibi PricessLeia
Tamamöyle diyorsanız öyle olsun
Eşim çıkıp gelemiyor işi izin almaya pek yatkın değil izin alamadı dedi ki sen git bariZaten baştan hata. Miras konuşmasında sizin ne hükmünüz olacaktı ki?
Aynen ama bir daha da ailede hiç bir kalabalık ortama gitmem bana ders oldu bu kim ne yaparsa yapsın
Neden bu kadar kırıcısınızBence de girme cunku o olgunlukta degilsin. Muhtemelen girmemek icin olayi bu hale getirdin zaten. Cok tehlikelisin.
Ay boşver kapat konuyu gitsin. Saçma sapan bir adam yüzünden keyfinizi bozma hiç.Sinirden ağlıyorum ya eşime de ayrı sinir oldum şimdi
Yok artıkZaten amaci buymus. Yoksa ne diye ses kaydini atsin.
He ya. Ben KK kadınını cesur bilirdim.Ben topikteki hiçbir yoruma katılmıyorum en iyisini yapmışsın, iyi ağzına geleni saysın millet de dinlesin yok öyle ... haddini yerini bilsin o moruk. Herkes de amma korkak çıkmış,
Ya burada bir iki kişi beni daha beter etti beni şeytan ilan etti daha kötü oldumAy boşver kapat konuyu gitsin. Saçma sapan bir adam yüzünden keyfinizi bozma hiç.
Zaten amaci buymus. Yoksa ne diye ses kaydini atsin.
Neden bu kadar kırıcısınız
Bence sizin de bir psikolojik destek almanız şart içinizde ki nefreti insanlara kusmayın resmen tahrik edici ve yargılayıcı konuşuyorsınuz...Seni kirmak icin ozel bir cabam yok. Sadece dusundugumu soyluyorum.
Dedim o da iyi yaptın dediEşine adama cahil dedim o da bağırıyo dedin mi?
Dedim o da iyi yaptın dedi
Forumda mı? Her düşünceden insan yazıyor takma kafana bence, illa ki farklı farklı yorumlar gelir ama olayı yaşayan sensin.Ya burada bir iki kişi beni daha beter etti beni şeytan ilan etti daha kötü oldum
Ağzının payını vermişsin dedi ama ikimizde olay bu kadar büyür diye düşünmedikKocanın dengesizliği şaka mı?
Bence sizin de bir psikolojik destek almanız şart içinizde ki nefreti insanlara kusmayın resmen tahrik edici ve yargılayıcı konuşuyorsınuz...