Eşimin akrabası tarafından azarlandım..

Ben topikteki hiçbir yoruma katılmıyorum en iyisini yapmışsın, iyi ağzına geleni saysın millet de dinlesin yok öyle ... haddini yerini bilsin o moruk. Herkes de amma korkak çıkmış,
He ya. Ben KK kadınını cesur bilirdim.
Herkes aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı bozulmasın modunda. Niye yav?
Ben bir bal porsuğu olduğum için bir karış boyuma bakmam hedefe kilitlenirim bu tür durumlarda. Niye korkuyorsunuz yav?
Ben anlamadım valla.

Kocama da ses kaydı paylaşamayacaksam neden evliyim? Paylaşmak istiyorsam paylaşırım. Gerekli görmüşümdür. İlla aşırı art niyetli olmama gerek yok ki ya da kanıtlama niyetiyle olmasına da. Çok üzülmüşümdür böyle birşey oldu diyebilirim. Ne var bunda? Kendi hayatımda şuana kadar hiç yapmadım ama gerekli görürsem yaparım. Aşırı anlam yükleniyor bence buna.

Bence sizin de bir psikolojik destek almanız şart içinizde ki nefreti insanlara kusmayın resmen tahrik edici ve yargılayıcı konuşuyorsınuz...

Yok ben boyle bir olayi esime hic tasimazdim cunku ortalik karistirmak karakterimde yok ama o destegi sen alirsan bundan sonraki hayatina biraz olsun huzur katabilirsin belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…