- 12 Ekim 2022
- 1.673
- 4.154
-
- Konu Sahibi PricessLeia
Eşi kanıt istememiş ki? “Çık gel eve “ demiş.Abi sen dovmen yuzunden niye rencide oluyorsun? Adam kendini bilmez biri her turlu belli. Ben senin yerinde olsaydim kanit sunacagim bir esim olsaydi ilk isim o esi bosamak olurdu. 2.ben boyle degisik bir aileden korkardim zaten. Rencide olana kadar dusunecegin seyler var ama sen esini gaza getirmeyi tercih etmissin. Bu gun yolda akli dengesi yerinde olmadigi her halinden belli bir adamcagiz bana bakip bakip soylendi. Allah yardimcisi olsun dedim yoluma devam ettim.
Kimseden bana zorla saygı duymasını istemiyorum ama onu yapmaya hakkı yok
Cesaret değil salağım bas baya kendime o kadar kızgınım ki anlatamam
Ben topikteki hiçbir yoruma katılmıyorum en iyisini yapmışsın, iyi ağzına geleni saysın millet de dinlesin yok öyle ... haddini yerini bilsin o moruk. Herkes de amma korkak çıkmış, altı üstü bir yaşlı işte yok mu bıçağını alıp poposuna sokacak biri o evde???
Kimseden bana zorla saygı duymasını istemiyorum ama onu yapmaya hakkı yok
Gerçekten kimse ona ses etmiyor adam her yemeği yemiyor diye 15 kişilik yemek içinde ona özel ciğer şiş söylediler bugün gözümün önünde millet çorba içiyor o kebabBen topikteki hiçbir yoruma katılmıyorum en iyisini yapmışsın, iyi ağzına geleni saysın millet de dinlesin yok öyle ... haddini yerini bilsin o moruk. Herkes de amma korkak çıkmış, altı üstü bir yaşlı işte yok mu bıçağını alıp poposuna sokacak biri o evde???
Eşiniz yokken niye cezaevinden cikma akrabalarina ziyaret yapiyorsunuz ki zaten?
Ben onun o evde olduğunu bilmiyordum ki yemin ederim asıl toplanma amacı miras yüzünden olan bir olaydı o da gelmişEşiniz yokken niye cezaevinden cikma akrabalarina ziyaret yapiyorsunuz ki zaten?
Ben onun o evde olduğunu bilmiyordum ki yemin ederim asıl toplanma amacı miras yüzünden olan bir olaydı o da gelmiş
Gerçekten mi?
Eşim işte izin alacak bir iş yapmıyor onun söz hakkı olarak benim gitmem şartYani miras toplanmasinin da sizinle alakasi yokmuş zaten geçmiş olsun.
Ben topikteki hiçbir yoruma katılmıyorum en iyisini yapmışsın, iyi ağzına geleni saysın millet de dinlesin yok öyle ... haddini yerini bilsin o moruk. Herkes de amma korkak çıkmış, altı üstü bir yaşlı işte yok mu bıçağını alıp poposuna sokacak biri o evde???
Gerçekten kimse ona ses etmiyor adam her yemeği yemiyor diye 15 kişilik yemek içinde ona özel ciğer şiş söylediler bugün gözümün önünde millet çorba içiyor o kebab
Şimdi gördüm yazdığınızı haklısınız zaten keşke uzatmamış olsaydım diyorumKocam bile korkuyorsa sanırım ben olsam uzatmazdım. Kuyruğu dik tutucam diye kendimizi riske atmazdım ki sessiz kalan, hakkımı koruyamayan birisi de değilimdir ona rağmen çokta kendimi ezmeden usulünce konuşurdum. Hoş ben olsam taa ilk başta muhatap bile alıp konuşmazdım. Her denileni taksak ooo. Ben böyle seviyorum diyip kapatsanız daha iyiymiş.
Evet, aynen öyle. KV de ayrıca salak zaten hapishane kaçkını, değişik kardeşini niye insan içine çıkarıyorsun...suçun çoğu KVde, eş zaten bir pasiflik abidesi bas git yaklaşma bile diyememiş, KV aynı şekilde ... Bu arada annemin dayısı da gençken belalıydı, yaşlanınca uslandı yaşlandı çünkü , altı üstü bir moruktan herkes amma korkmuş tek yumrukta iner aşağı
Evet o da yediremediYapacak bir sey yok, KV salak bu durumda, kriminal bir insanı akraba toplasmasına çağırmış, sonra da nazlamış, o da şımarıp efelenmeye kalkışmış sen de havasını söndürmüşsün olay bundan ibaret.
Eşim işte izin alacak bir iş yapmıyor onun söz hakkı olarak benim gitmem şart