Eşimin akrabası tarafından azarlandım..

Eşi kanıt istememiş ki? “Çık gel eve “ demiş.

Kimseden bana zorla saygı duymasını istemiyorum ama onu yapmaya hakkı yok

Ben topikteki hiçbir yoruma katılmıyorum en iyisini yapmışsın, iyi ağzına geleni saysın millet de dinlesin yok öyle ... haddini yerini bilsin o moruk. Herkes de amma korkak çıkmış, altı üstü bir yaşlı işte yok mu bıçağını alıp poposuna sokacak biri o evde???

Cesaret değil salağım bas baya kendime o kadar kızgınım ki anlatamam

O kadar da değil hakkını savunmak istemişsin anlıyorum ama gereksiz olmuş. Ben artık değişmeyecekse tepki vermiyorum. Kendimi üzdüğüme, tansiyonumu çıkartmama değmez.
Boşuna başın ağrımış. Terbiyessiz ve hadsiz adam orası net ama aynı zamanda da tehlikeli.

Gerçekten kimse ona ses etmiyor adam her yemeği yemiyor diye 15 kişilik yemek içinde ona özel ciğer şiş söylediler bugün gözümün önünde millet çorba içiyor o kebab

Evet, aynen öyle. KV de ayrıca salak zaten hapishane kaçkını, değişik kardeşini niye insan içine çıkarıyorsun...suçun çoğu KVde, eş zaten bir pasiflik abidesi bas git yaklaşma bile diyememiş, KV aynı şekilde ... Bu arada annemin dayısı da gençken belalıydı, yaşlanınca uslandı yaşlandı çünkü , altı üstü bir moruktan herkes amma korkmuş tek yumrukta iner aşağı

Canim, her dili dimbiriyan yaşlinin kıçına bicak soksak KK'de 'bir derdim var topiği" olmazdi.
Benim KVye mesela bicak değil samuray kılıcı gerek

Arkadaşım ben oyumu senden yana kullanıyorum ağzına sağlık ne güzel yapmışsın o herif böyle konuşma hakkını nerden buluyor, ağzının payını veren olmamış ki ondan köpürmüş bu kadar. Kuyruğu dik tutacaksın tavrından taviz vermeyeceksin, burada yazdığın acaba şöyle mi yapsaydım böyle mi deseydim dersen millete herkese söz hakkı verip tepene binmelerine sebep olursun. Ne güzel yaptım o da doğru konuşsaydı diyip kenara çekileceksin. Naçizane tavsiyem budur..

Gerçekten kimse ona ses etmiyor adam her yemeği yemiyor diye 15 kişilik yemek içinde ona özel ciğer şiş söylediler bugün gözümün önünde millet çorba içiyor o kebab

Yapacak bir sey yok, KV salak bu durumda, kriminal bir insanı akraba toplasmasına çağırmış, sonra da nazlamış, o da şımarıp efelenmeye kalkışmış sen de havasını söndürmüşsün olay bundan ibaret.

Şimdi gördüm yazdığınızı haklısınız zaten keşke uzatmamış olsaydım diyorum

Hapishaneden çıkmış insana yumruk atacak insan sayısı %1 bile değildir. Adam hadsiz ve terbiyessiz ne gerek var baş ağrıtmaya. Ben şahsen korkarım böyle tiplere bırak konuşmayı mümkünse aynı ortama bile girmem. Korkuyorum diye de utanmam açıkcası.

Kayınvalide konusunda haklısınız birde kızı susturmaya çalışmış.

Eşim işte izin alacak bir iş yapmıyor onun söz hakkı olarak benim gitmem şart

Ortamda deli bir akraba olmasa bile aile arasi miras toplanmasina eşim yerine söz hakki almayi kabul etmezdim ben olsam. O işte her turlu sıkıntıya sarabilecek bir sey.
Yani orda bir sorun olacagi belliymiş o da bu adam olmuş. Normalde iyi demişsiniz hak etmiş ama caniniza zarar verme ihtimali olan biriyse bilemiyorum durumlari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…