Eşimin akrabası tarafından azarlandım..

Yorumunuz için teşekkür ederim kendi hatamı da biliyorum ama cidden o an çok üzüldüm rencide edildim
Duygularinizda hakli olabilirsiniz, ama davranislarinizda degilsiniz. Evlenecek yasa ve olgunluga gelince davranislarimizi yonetmeyi ogrenmis olmamiz gerekiyor. Kayin aile icinde daha kimler cikacak boyle caninizi sikacak kim bilir? Toparlayin kendinizi, kayinvalideniz akli basinda biriyse ona danisin, ozur dilenmesi gerekiyorsa bence dileyin.

Bir manyagi ailemin basina bela edecegime bir ozur dilemek zoruma gitmez, onemli olan can sağlığı.

Terbiyesiz adam ayyy hayatta geri adım atmam ama ülkenin geldiği hali görünce ben eşime birşey olmasın diye özür dilerdim sanırım bu arada sen çok haklısın iyi de yapmışsın ohh ağzına sağlık diyemedende geçemiycem ama keşke o arayanlar sen haksızsın diyebilselerdide sizi yanlız bırakmasalardı

Sabah büyük ihtimalle özür dilerim başka yolu yok zaten

Çok teşekkür ederim

İyi de ne değişti hayatında. Adam aa kız haklı mı dedi? Ölünüze bile gelmeyecekler diyecek kadar pislik birisi.

O an o ortamda benim yerimde olduğunu düşün ki ben yıllarca itildim kakıldım hep rencide edildim kendimi tutamıyorum bu tarz şeylerde

Abi sen dovmen yuzunden niye rencide oluyorsun? Adam kendini bilmez biri her turlu belli. Ben senin yerinde olsaydim kanit sunacagim bir esim olsaydi ilk isim o esi bosamak olurdu. 2.ben boyle degisik bir aileden korkardim zaten. Rencide olana kadar dusunecegin seyler var ama sen esini gaza getirmeyi tercih etmissin. Bu gun yolda akli dengesi yerinde olmadigi her halinden belli bir adamcagiz bana bakip bakip soylendi. Allah yardimcisi olsun dedim yoluma devam ettim.

İyi de ne değişti hayatında. Adam aa kız haklı mı dedi? Ölünüze bile gelmeyecekler diyecek kadar pislik birisi.
Keşke bir sey değişebilseydi. Aslında arayan kişiler dayı sen haksızsın diye herkes birleşip söylenseydi çok şey değişebilirdi diye düşünüyorum. Ama ne kadar terbiyesiz biri ya. Allah bu tipleri düşmanımdan bile uzak etsin.

Şöyle ki dövme yüzünden rencide olmadım annemin ismi ile bağlantılı olarak Ceylan vardı hayvan dedi annem ile ilgili sonuçta o dövme kanıttan kastım da eşim inanmaz değil o an ki bağırış normal değildi yani bunu görmesini istedim

Kesinlikle evlerden ırak. Belli ki korkuyorlar kimse bulaştırmak istemiyor kendisine.

Arayan kişiler diyor ki adam 2 gün sonra memlekete gidecek zaten özür dileyin çeksin gitsin hepsi pısırık olmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…