Ben de doktor olduğunuza inanamadım, kusura bakmayın. Doktorlar başarılı ve kaymak IQ kesimden oluyor, fakülteye girmek içi zaten ünv sınavında süper yapmak gerekiyor sizin de yazım biçiminiz hem yanlışlarla dolu, hem de hiç doktor tarzı değil.
Diğer konularınız da gayet boş KV , düğün çeyiz... 2 doktor evlenirken çeyiz kavgası mı yaptı yani ?
Kayınvalidem yurtdısında yasıyor bazı sebeplerden gelemeyecek dügüne.Burdada eşimin amcası ve yengesi ilgileniyor cogu seyle.Neyse dün esimi aradı yanımdayken,ceyiz dizme ne zaman dedi yengende gitsin feyzaya söyle onlar temsil ediyor beni dedi?esim bilmiyorum dedi sonra iki saat sonra tekrar aradı.Feyza, yengeni de götürsün ayıp olur dedi benimle konuşmak istedi.Ben de ceyiz serme taşıma yapmayacagımızı annemle ve halamla dizecegimi söyledim.O da ısrarla yenge de gelsin ayıp olur sizde cok kisi cagırmayın teyze kızın falan gelmesin bizdende cok kisi gelmesin ayıp olmasın dedi ben de...
Doktor olsaydınız en azından günlük kim kaç kalori yemeli, nasıl beslenmeli, kalori dağılım ne şekilde olmalı onu bilirdiniz. En kötü gider iş arkadaşınız jinekoloğa sorardınız. Burda yabancılardan mı akıl arıyorsunuz:
Hanımlar merhaba isimden dolayı kahvaltı yapamıyorum düzgün de beslenemiyorum öglen ve aksamları iyi yiyorum bebege zararı olur mu sizce tecrübesi olan var mı ilk 3 ay icin
Sözün özü ben danışma görevlisi veya hasta bakıcı olduğunuzu düşünüyorum.