- 25 Mart 2022
- 149
- -10
- 26
- 26
- Konu Sahibi flowerworld
-
Sık sık görüşmek zorunda değilsiniz sanırım. Bayramdan bayrama gidip gelin. Mesafeli olduğunuzu anlarlar ona göre konuşur bundan sonra.İyi günler hanımlar, eşimin anne babası yurtdısında haliyle biz de aynı sehirde yasayan akrabalarıyla görüşüyoruz.Eşimde ben de hekimiz haliyle ben ev işi falan yapamıyorum yogun calısıyorum kadın geliyor bana.Neyse eşimin bir kuzeni var erkek yaşı 45 boş konusan bir adam her misafirlige gittigimizde yanımda sürekli kadın kadınlıgınu bilecek ev isi yapacak okumayacak diyor.Kendi kızlarına söylüyor güya.Kızlarını evlendirme derdinde kızların psikolojisi bozulmus.Yok ev işi bilmeyen yemek yapmayan kadın mı olur.Eşimde kızların okusunda bir halt olsunlar dedi ben cevap vermedim artık çünkü rahatsız oluyorum.Beni aradı dün sen alındın mı o gün işte karısı demis güya merve alındı diye bende dedim bu konuları acmayalaım herkesin kendi fikri.Bide diyor eşinde o gün bilmeden cevap verdi herhalde bosluguna geldi.Ama rahatsız oluyorum kafayı takmıs gibi bana anneme bile demis kadın iş yapacak annem cevabını vermis o günden beri hep bu kınuyu açıyor .Benden bir ara cay koymamı falan bekliyordu inadına ben de kılımı kıpırdatmıyorumAma rahatsız da ediyor sizce nasıl tavur almalıyım?
Hayır tabiki bana gelince ben koyuyorum mesela ortak tanıdıga gittik diyelim orda ben yeni gelinim diye bekliyor.Bana gelince misafirperverliğim üst düzeydedir her zamanAdamın hadsizliği ve cehaletine yorum yapmayacağım amaYani ev işi yapmamak farklı gelen misafire çay koyulabilir eşinizle birlikte .herkes kendi mi alıyor?
bir tanede bende var boyle art niyetli saf kotu. ben gercek niyetini gorunce evime bile daveti kestim gorusmuyorum ancak ya esim davet ediyor ya da arsizlik yapip kendisi geliyor ben yinede konusmuyorum kendisiyle. en iyi yol buİyi günler hanımlar, eşimin anne babası yurtdısında haliyle biz de aynı sehirde yasayan akrabalarıyla görüşüyoruz.Eşimde ben de hekimiz haliyle ben ev işi falan yapamıyorum yogun calısıyorum kadın geliyor bana.Neyse eşimin bir kuzeni var erkek yaşı 45 boş konusan bir adam her misafirlige gittigimizde yanımda sürekli kadın kadınlıgınu bilecek ev isi yapacak okumayacak diyor.Kendi kızlarına söylüyor güya.Kızlarını evlendirme derdinde kızların psikolojisi bozulmus.Yok ev işi bilmeyen yemek yapmayan kadın mı olur.Eşimde kızların okusunda bir halt olsunlar dedi ben cevap vermedim artık çünkü rahatsız oluyorum.Beni aradı dün sen alındın mı o gün işte karısı demis güya merve alındı diye bende dedim bu konuları acmayalaım herkesin kendi fikri.Bide diyor eşinde o gün bilmeden cevap verdi herhalde bosluguna geldi.Ama rahatsız oluyorum kafayı takmıs gibi bana anneme bile demis kadın iş yapacak annem cevabını vermis o günden beri hep bu kınuyu açıyor .Benden bir ara cay koymamı falan bekliyordu inadına ben de kılımı kıpırdatmıyorumAma rahatsız da ediyor sizce nasıl tavur almalıyım?
Aynen öyle beni kıskırtmaya calısıyorEv isini yapmaya erkek hizmetci geliyor eve diyin. Ben hayat kurtariyorum oyle senin bile yapmaya kapasitenin yetecegi seylere harcayacak kadar degersiz degil zamanim... deyin. Belli ki bunu istiyor hadsiz
Ya iste esiminde tek akrabaları burda diye de kıyamıyorum cünkü hep toplu bulusuyoruz ama muhabbetleri hic sarmıyor yine de güleryüzğ eksik etmiyorum ama hep aynı laflar kadın calısmaz kadın ev isi bilecek cs.Cok cahilce geliyorbir tanede bende var boyle art niyetli saf kotu. ben gercek niyetini gorunce evime bile daveti kestim gorusmuyorum ancak ya esim davet ediyor ya da arsizlik yapip kendisi geliyor ben yinede konusmuyorum kendisiyle. en iyi yol bu
Cok yüzsüz bir ara cevap verdim yine anlamadı en son cevap vermedim orda beni aradı iste alındın mı diye hadsiz.Bide bana diyor ki bu benim kırmızı cizgim kadının calısmaması hani kızlarımda sizi dinliyor yanında konusmayına getirdi.Bende bizim de kırmızı cizgimiz dedim bu konuları acma o zaman.Ay karı-koca çalışıyorsunuz ne güzel bir mesleğiniz var maddi durumunuz el veriyor çağırıyorsunuz kime ne yani. Gerçi böylelerine açık açık söylesen lafı gediğine de oturtsan anlamazlar yüzsüz oluyorlar genelde.
Ay karı-koca çalışıyorsunuz ne güzel bir mesleğiniz var maddi durumunuz el veriyor çağırıyorsunuz kime ne yani. Gerçi böylelerine açık açık söylesen lafı gediğine de oturtsan anlamazlar yüzsüz oluyorlar genelde.
Ne alaka arkadasım hekimiz diye duygularımız olmasın mı insanız dimi bir ortama keyif almak icin giriyorum laf yemek icin degil.Ne sacma bir yorum yaHekim olduğunuz için yoğun bir çalışma temponuz olduğunu varsayarak tüm bu olan biteni dert edip düşünmeye nasıl fırsat buluyorsunuz diye sormak istedim.
Duygularınız tabi ki olsun ama bu kadar duygusal olmaya gerek var mı?Ne alaka arkadasım hekimiz diye duygularımız olmasın mı insanız dimi bir ortama keyif almak icin giriyorum laf yemek icin degil.Ne sacma bir yorum ya
Bende hekim olduğunu düşünmüyorum . Eğer hekimsen vay halineHekim de böyle yazmasın ya.... Ya da meslek uyduruyorsanız deşifre olmamak için makul uydurun.
Yani düşünüyorum benim akrabalarımın %80’i böyle maalesef. Hep benden beklerler ya da kızlardan ben de kalkıp yardım da ederim eskiden hep kavga ederdim annem babam üzülürdü 100 yılda bir görüyorum o yüzden takmıyorum ama üçbeş laf kesinlikle sokuştururum. öyle bakmaya çalışınHayır tabiki bana gelince ben koyuyorum mesela ortak tanıdıga gittik diyelim orda ben yeni gelinim diye bekliyor.Bana gelince misafirperverliğim üst düzeydedir her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?