- 7 Şubat 2022
- 893
- 1.631
- 63
- 70
- Konu Sahibi flowerworld
-
Ben de zaman zaman bunun gibi konuşanlara denk geldim ve her zaman ben eşim cevabını verdik.Hiç laflarının altında kalmadık.Bu insanları görünce inanın çok görüşmem.Sizinki bayağı densiz ve yobaz kusura bakmayın.Hala var mı bunlardan.İyi günler hanımlar, eşimin anne babası yurtdısında haliyle biz de aynı sehirde yasayan akrabalarıyla görüşüyoruz.Eşimde ben de hekimiz haliyle ben ev işi falan yapamıyorum yogun calısıyorum kadın geliyor bana.Neyse eşimin bir kuzeni var erkek yaşı 45 boş konusan bir adam her misafirlige gittigimizde yanımda sürekli kadın kadınlıgınu bilecek ev isi yapacak okumayacak diyor.Kendi kızlarına söylüyor güya.Kızlarını evlendirme derdinde kızların psikolojisi bozulmus.Yok ev işi bilmeyen yemek yapmayan kadın mı olur.Eşimde kızların okusunda bir halt olsunlar dedi ben cevap vermedim artık çünkü rahatsız oluyorum.Beni aradı dün sen alındın mı o gün işte karısı demis güya merve alındı diye bende dedim bu konuları acmayalaım herkesin kendi fikri.Bide diyor eşinde o gün bilmeden cevap verdi herhalde bosluguna geldi.Ama rahatsız oluyorum kafayı takmıs gibi bana anneme bile demis kadın iş yapacak annem cevabını vermis o günden beri hep bu kınuyu açıyor .Benden bir ara cay koymamı falan bekliyordu inadına ben de kılımı kıpırdatmıyorumAma rahatsız da ediyor sizce nasıl tavur almalıyım?
Okumuş doktor olmuş kadınsınız, evinizin düzenini kurmuşsunuz, kocanızla iyisiniz.. gereksiz akraba laflarını mı ciddiye alıyorsunuz?İyi günler hanımlar, eşimin anne babası yurtdısında haliyle biz de aynı sehirde yasayan akrabalarıyla görüşüyoruz.Eşimde ben de hekimiz haliyle ben ev işi falan yapamıyorum yogun calısıyorum kadın geliyor bana.Neyse eşimin bir kuzeni var erkek yaşı 45 boş konusan bir adam her misafirlige gittigimizde yanımda sürekli kadın kadınlıgınu bilecek ev isi yapacak okumayacak diyor.Kendi kızlarına söylüyor güya.Kızlarını evlendirme derdinde kızların psikolojisi bozulmus.Yok ev işi bilmeyen yemek yapmayan kadın mı olur.Eşimde kızların okusunda bir halt olsunlar dedi ben cevap vermedim artık çünkü rahatsız oluyorum.Beni aradı dün sen alındın mı o gün işte karısı demis güya merve alındı diye bende dedim bu konuları acmayalaım herkesin kendi fikri.Bide diyor eşinde o gün bilmeden cevap verdi herhalde bosluguna geldi.Ama rahatsız oluyorum kafayı takmıs gibi bana anneme bile demis kadın iş yapacak annem cevabını vermis o günden beri hep bu kınuyu açıyor .Benden bir ara cay koymamı falan bekliyordu inadına ben de kılımı kıpırdatmıyorumAma rahatsız da ediyor sizce nasıl tavur almalıyım?
Doktor olduğunuza emin misiniz? Doktor olan birinin şunları kafaya taktığınıa inanmam güçİyi günler hanımlar, eşimin anne babası yurtdısında haliyle biz de aynı sehirde yasayan akrabalarıyla görüşüyoruz.Eşimde ben de hekimiz haliyle ben ev işi falan yapamıyorum yogun calısıyorum kadın geliyor bana.Neyse eşimin bir kuzeni var erkek yaşı 45 boş konusan bir adam her misafirlige gittigimizde yanımda sürekli kadın kadınlıgınu bilecek ev isi yapacak okumayacak diyor.Kendi kızlarına söylüyor güya.Kızlarını evlendirme derdinde kızların psikolojisi bozulmus.Yok ev işi bilmeyen yemek yapmayan kadın mı olur.Eşimde kızların okusunda bir halt olsunlar dedi ben cevap vermedim artık çünkü rahatsız oluyorum.Beni aradı dün sen alındın mı o gün işte karısı demis güya merve alındı diye bende dedim bu konuları acmayalaım herkesin kendi fikri.Bide diyor eşinde o gün bilmeden cevap verdi herhalde bosluguna geldi.Ama rahatsız oluyorum kafayı takmıs gibi bana anneme bile demis kadın iş yapacak annem cevabını vermis o günden beri hep bu kınuyu açıyor .Benden bir ara cay koymamı falan bekliyordu inadına ben de kılımı kıpırdatmıyorumAma rahatsız da ediyor sizce nasıl tavur almalıyım?
Rahatsız oluyprsanız görüşmeyin açık açık söyleyin hekim olmuşsunuz ama insanlara karşı kendinizi ifade etmesini bilmiyor musunuz ? Ayrıca ne münasebet eşinizin erkek akrabası sizi arıyor eşiniz rahatsız olmadı mı .her misafirlige gittigimizde yanımda sürekli kadın kadınlıgınu bilecek ev isi yapacak okumayacak diyor.Kendi kızlarına söylüyor güya.Kızlarını evlendirme derdinde kızların psikolojisi bozulmus.Yok ev işi bilmeyen yemek yapmayan kadın mı olur.Eşimde kızların okusunda bir halt olsunlar dedi ben cevap vermedim artık çünkü rahatsız oluyorum.
Kari koca okumus insanlarsiniz meden boyle tiplerle gorusuyorsunuz ki ? Azicik ağırlığınızı bilin .boyle tiplere ne gelin ne gidin .fazla mutevaziligin sonu vasattan boyle nasihat dinlemektir .İyi günler hanımlar, eşimin anne babası yurtdısında haliyle biz de aynı sehirde yasayan akrabalarıyla görüşüyoruz.Eşimde ben de hekimiz haliyle ben ev işi falan yapamıyorum yogun calısıyorum kadın geliyor bana.Neyse eşimin bir kuzeni var erkek yaşı 45 boş konusan bir adam her misafirlige gittigimizde yanımda sürekli kadın kadınlıgınu bilecek ev isi yapacak okumayacak diyor.Kendi kızlarına söylüyor güya.Kızlarını evlendirme derdinde kızların psikolojisi bozulmus.Yok ev işi bilmeyen yemek yapmayan kadın mı olur.Eşimde kızların okusunda bir halt olsunlar dedi ben cevap vermedim artık çünkü rahatsız oluyorum.Beni aradı dün sen alındın mı o gün işte karısı demis güya merve alındı diye bende dedim bu konuları acmayalaım herkesin kendi fikri.Bide diyor eşinde o gün bilmeden cevap verdi herhalde bosluguna geldi.Ama rahatsız oluyorum kafayı takmıs gibi bana anneme bile demis kadın iş yapacak annem cevabını vermis o günden beri hep bu kınuyu açıyor .Benden bir ara cay koymamı falan bekliyordu inadına ben de kılımı kıpırdatmıyorumAma rahatsız da ediyor sizce nasıl tavur almalıyım?
Sizi kıskanıyor bence. Tartışmadan haddini bildirinCok yüzsüz bir ara cevap verdim yine anlamadı en son cevap vermedim orda beni aradı iste alındın mı diye hadsiz.Bide bana diyor ki bu benim kırmızı cizgim kadının calısmaması hani kızlarımda sizi dinliyor yanında konusmayına getirdi.Bende bizim de kırmızı cizgimiz dedim bu konuları acma o zaman.
Deseydin “kadın dediğin okumayacak diyen adamlar karısını kızını götürmek için kadın doktor arıyorlar fellik fellik,Allahtan aynı fikirde değiliz de işiniz çözülüyor” diye.İyi günler hanımlar, eşimin anne babası yurtdısında haliyle biz de aynı sehirde yasayan akrabalarıyla görüşüyoruz.Eşimde ben de hekimiz haliyle ben ev işi falan yapamıyorum yogun calısıyorum kadın geliyor bana.Neyse eşimin bir kuzeni var erkek yaşı 45 boş konusan bir adam her misafirlige gittigimizde yanımda sürekli kadın kadınlıgınu bilecek ev isi yapacak okumayacak diyor.Kendi kızlarına söylüyor güya.Kızlarını evlendirme derdinde kızların psikolojisi bozulmus.Yok ev işi bilmeyen yemek yapmayan kadın mı olur.Eşimde kızların okusunda bir halt olsunlar dedi ben cevap vermedim artık çünkü rahatsız oluyorum.Beni aradı dün sen alındın mı o gün işte karısı demis güya merve alındı diye bende dedim bu konuları acmayalaım herkesin kendi fikri.Bide diyor eşinde o gün bilmeden cevap verdi herhalde bosluguna geldi.Ama rahatsız oluyorum kafayı takmıs gibi bana anneme bile demis kadın iş yapacak annem cevabını vermis o günden beri hep bu kınuyu açıyor .Benden bir ara cay koymamı falan bekliyordu inadına ben de kılımı kıpırdatmıyorumAma rahatsız da ediyor sizce nasıl tavur almalıyım?
Bence onun bu sözlerine hayret ettiğinizi ve onun adına üzüldügünüzü ona hissettirin mimiklerle de olur.İyi günler hanımlar, eşimin anne babası yurtdısında haliyle biz de aynı sehirde yasayan akrabalarıyla görüşüyoruz.Eşimde ben de hekimiz haliyle ben ev işi falan yapamıyorum yogun calısıyorum kadın geliyor bana.Neyse eşimin bir kuzeni var erkek yaşı 45 boş konusan bir adam her misafirlige gittigimizde yanımda sürekli kadın kadınlıgınu bilecek ev isi yapacak okumayacak diyor.Kendi kızlarına söylüyor güya.Kızlarını evlendirme derdinde kızların psikolojisi bozulmus.Yok ev işi bilmeyen yemek yapmayan kadın mı olur.Eşimde kızların okusunda bir halt olsunlar dedi ben cevap vermedim artık çünkü rahatsız oluyorum.Beni aradı dün sen alındın mı o gün işte karısı demis güya merve alındı diye bende dedim bu konuları acmayalaım herkesin kendi fikri.Bide diyor eşinde o gün bilmeden cevap verdi herhalde bosluguna geldi.Ama rahatsız oluyorum kafayı takmıs gibi bana anneme bile demis kadın iş yapacak annem cevabını vermis o günden beri hep bu kınuyu açıyor .Benden bir ara cay koymamı falan bekliyordu inadına ben de kılımı kıpırdatmıyorumAma rahatsız da ediyor sizce nasıl tavur almalıyım?
Hekim de böyle yazmasın ya.... Ya da meslek uyduruyorsanız deşifre olmamak için makul uydurun.
Bana da garip geldi. Bu cahil adam Doktor olan biri için mi Kadın dediğin evde oturur diyecek sonuçta Tip Hekimi.. Sanki adama göre konu sahibi gereksiz bir iş yapıyor da o yüzden yükleniyor gibi.Ben de doktor olduğunuza inanamadım, kusura bakmayın. Doktorlar başarılı ve kaymak IQ kesimden oluyor, fakülteye girmek içi zaten ünv sınavında süper yapmak gerekiyor sizin de yazım biçiminiz hem yanlışlarla dolu, hem de hiç doktor tarzı değil.
Diğer konularınız da gayet boş KV , düğün çeyiz... 2 doktor evlenirken çeyiz kavgası mı yaptı yani ?
Kayınvalidem yurtdısında yasıyor bazı sebeplerden gelemeyecek dügüne.Burdada eşimin amcası ve yengesi ilgileniyor cogu seyle.Neyse dün esimi aradı yanımdayken,ceyiz dizme ne zaman dedi yengende gitsin feyzaya söyle onlar temsil ediyor beni dedi?esim bilmiyorum dedi sonra iki saat sonra tekrar aradı.Feyza, yengeni de götürsün ayıp olur dedi benimle konuşmak istedi.Ben de ceyiz serme taşıma yapmayacagımızı annemle ve halamla dizecegimi söyledim.O da ısrarla yenge de gelsin ayıp olur sizde cok kisi cagırmayın teyze kızın falan gelmesin bizdende cok kisi gelmesin ayıp olmasın dedi ben de...
- flowerworld
- aşk bir derdim var bosanma çeyiz düğün evlilik kaynana
- Yorumlar: 82
- Forum: Bir derdim var
Doktor olsaydınız en azından günlük kim kaç kalori yemeli, nasıl beslenmeli, kalori dağılım ne şekilde olmalı onu bilirdiniz. En kötü gider iş arkadaşınız jinekoloğa sorardınız. Burda yabancılardan mı akıl arıyorsunuz:
Hanımlar merhaba isimden dolayı kahvaltı yapamıyorum düzgün de beslenemiyorum öglen ve aksamları iyi yiyorum bebege zararı olur mu sizce tecrübesi olan var mı ilk 3 ay icin
- flowerworld
- #hamile #bebek #gebe #hamilelik #hamilekalmak #hamilelik isteyenler #ovulasyon #hamilelik #bebek #anne #gebelik
- Yorumlar: 2
- Forum: Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum
Sözün özü ben danışma görevlisi veya hasta bakıcı olduğunuzu düşünüyorum.
Ben de yazım hatalarına takıldımDoktor olduğunuza emin misiniz? Doktor olan birinin şunları kafaya taktığınıa inanmam güç
Diş hekimidir, veteriner hekimdir. 6 yıllık tıp üzerine TUS filan değildir muhtemelen. "Doktorum" derdi yoksa direkt diye düşünüyorum. "Hekim" demiş. :)Doktor olduğunuza emin misiniz? Doktor olan birinin şunları kafaya taktığınıa inanmam güç
Gene deDiş hekimidir, veteriner hekimdir. 6 yıllık tıp üzerine TUS filan değildir muhtemelen. "Doktorum" derdi yoksa direkt diye düşünüyorum. "Hekim" demiş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?