• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesinin sürekli yatılı kalmaya gelmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi kiraz0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar biz 4 5 aydır evliyiz. Ve eşim başka şehirde çalıştığı için sadece hafta sonları geliyor eve. Eşimin ailesi de başka şehirde yaşıyor. 2 hafta önce kaynanam ve kayınbabam gelip 10 gün yatılı kaldılar. Oğullarının evidir, görmek istemişlerdir diye sesimi çıkarmadım. Şimdi de görümcem 3 çocuğuyla birlikte gelip kalcak. Kaynanamlar gelip 10 gün kaldığı için biz o süre boyunca eşimle doğru dürüst zaman geçiremedik. Dört gözle diğer haftayı bekliyoduk ki bu defa da görümcem çıktı. Ben de çalışıyorum görümcem ve 3 çocuğuna nasıl yetişcem bilmiyorum. Eşim sadece hafta sonu bizimle olacak. E bende işe gidicem görümcem tek başına ne yapcak evde mesela? Bana çok saçma geliyo. Eşime bu durumdan rahatsız olduğumu daha yeni kaynanamları ağırladımı, en azından biraz zaman geçmesini sonra gelmelerini söyledim. O da onlara nasıl gelmeyin diyim arada bırakıyosun beni falan dedi. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?
Müsait değiliz eşim calısıyor tek evde ne yapacaksınız desin kardeşine bu ayıp değil günah değil yani. Gelirse de haftasonu gelsin gitsin. Zaten şehir dışı bile olsa iki gün yani yatılı misafirin hakkı. Sonra iki tarafa da gereksiz

Şu demek: çocuklar dayıyı baba yerine koyar. Anası ananesi de “orası da sizin eviniz sayılır yavrularım” diye gazlar. Siz de uğraşıp durursunuz. Yoksa zaten babadan uzak çocukların okul tatilinde babalarını görmesi gerekir normal şartlarda

Eşya deyip geçmem kolay alınmiyor sonra biseyde diyemezsiniz kırılana TV kirani biliyorum ben oyuncak atıp az buz para değil yani

niye başka şehirde olan kardeşinin yanına gitmiyorlar anası babası da özlediyse oğlunun yanında kalsın haftasonu da seni görmeye beraber gelip gitselerdi iki hafta kaldılar madem yeni gelinin evinde oğlu yok bişey yok bok arıyorlar.
Görümcen de 3 çocuğunu alıp boş eve niye geliyo ne kadar görgüsüz bi aile.
Anladığım kadarıyla sosyalleşmek adına bişey yapmayı bilmiyorlar bu şekilde sosyalleşmeyi düşünüyorlar.
Benim görümcem de anasını alıp düğüne geliyoruz sizde kalcaz diyerekten gelmişti biz düğüne gittik o evde kaldı 1 aylık evliydim ben gelmiycem dedi eminim ki bütün evin altını üstünü karıştırmak için kaldı yoksa hasta değil bişey değil düğün için gelen insan niye kimse yokken evde tek kalır görümcen de 3 çocuğu ile birlikte evini talan ederler tüm gün sen yokken.
Tüm kişisel eşyalarını bakım malzemelerin filan odana koy kilitle de git yatak odanı filan karıştırmasınlar meraktan geliyo

Yorumunda görümcenin bosanip kaynananlarla yaşadığını yazmışsın kaynananlarda yeni dönmüş acaba kaynanan gönderiyor olmasın sanki sizi tek bırakmak istemiyor gibi geldiler bana 😂 Allah yardımcın olsun napsanda zaten yaranamazsın o yüzden baştan kendini belli et altında sersen boş sonradan pişman olmaktansa hiç bu tarz şeyler yaşama daha iyi🥲 müsait olmadığınızı söyle bence

Kızlar biz 4 5 aydır evliyiz. Ve eşim başka şehirde çalıştığı için sadece hafta sonları geliyor eve. Eşimin ailesi de başka şehirde yaşıyor. 2 hafta önce kaynanam ve kayınbabam gelip 10 gün yatılı kaldılar. Oğullarının evidir, görmek istemişlerdir diye sesimi çıkarmadım. Şimdi de görümcem 3 çocuğuyla birlikte gelip kalcak. Kaynanamlar gelip 10 gün kaldığı için biz o süre boyunca eşimle doğru dürüst zaman geçiremedik. Dört gözle diğer haftayı bekliyoduk ki bu defa da görümcem çıktı. Ben de çalışıyorum görümcem ve 3 çocuğuna nasıl yetişcem bilmiyorum. Eşim sadece hafta sonu bizimle olacak. E bende işe gidicem görümcem tek başına ne yapcak evde mesela? Bana çok saçma geliyo. Eşime bu durumdan rahatsız olduğumu daha yeni kaynanamları ağırladımı, en azından biraz zaman geçmesini sonra gelmelerini söyledim. O da onlara nasıl gelmeyin diyim arada bırakıyosun beni falan dedi. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?
Çok basit. “Abla daha evleneni 5 ay oldu zaten annemler 10 gün kaldı gitti. Siz benden çok gördünüz karımı. Bırakın az da ben göreyim” desin

Yorumunda görümcenin bosanip kaynananlarla yaşadığını yazmışsın kaynananlarda yeni dönmüş acaba kaynanan gönderiyor olmasın sanki sizi tek bırakmak istemiyor gibi geldiler bana 😂 Allah yardımcın olsun napsanda zaten yaranamazsın o yüzden baştan kendini belli et altında sersen boş sonradan pişman olmaktansa hiç bu tarz şeyler yaşama daha iyi🥲 müsait olmadığınızı söyle bence
Olabilir cidden he

Çalışıyorsanız kime geliyorlar yatılı tüm gün ay ben gidemem öyle evsahibi yokken ne münasebet ya rahatsız olurum kaşığını elleyemem aklım çıkar çocuğum küçükse birşey kırar ne bileyim birşey yapar en güzeli bu kadar istekliyse bir bayramda vs ailecek otel ayarlayıp yazın falan havuzlu gitseniz çocuklar için daha güzel ben öyle umyapardim gelinimize bunu teklif ederdim mesela daha sıcak daha iş yapmadan keyif olurdu

Ben anlamadım direkt gelip kalacağız mi diyorlar😳😳

Bos evde oturmaya niye geliyo cok sacma. Aşırı görgüsüz bi aile yeni evli çiftin evinde b.k mu var bu kadar kalma meraklisi oluyorlar anlamadim. Milletin evinde de nasi rahat ederler bilmem.

Baştan önünü kesmezsen coook ugrasirsin bunlarla. Kocan da akli fikri yok mu ikiniz de evde yoksunuz ne alaka geliyorlar demiyor. Kardesi de yol yordam bilse seni arar. Görgüsüzler tam.

Görümce “3 çocuk sömesterda evin anasını ağlatırlar en iyisi gelin hanıma gidelim onun evi yenidir onun evinin anasını ağlatsınlar” diye düşündü galiba. Başka bir açıklama bulamadım ev sahipleri evde yokken yatılı misafirliğe gitmek ile ilgili

Bos evde oturmaya niye geliyo cok sacma. Aşırı görgüsüz bi aile yeni evli çiftin evinde b.k mu var bu kadar kalma meraklisi oluyorlar anlamadim. Milletin evinde de nasi rahat ederler bilmem.

Baştan önünü kesmezsen coook ugrasirsin bunlarla. Kocan da akli fikri yok mu ikiniz de evde yoksunuz ne alaka geliyorlar demiyor. Kardesi de yol yordam bilse seni arar. Görgüsüzler tam.
Çok görgüsüzler çok

Görgüsüzlük ,cahillik işte..eşiniz haklı, gelmeyin dese kardeşi ömür boyu söyler..o da gelip gitsin ,ama laf arasında söyleyin çalışıyoruz,yani evliyiz herzaman müsait olamıyoruz diyin..

Baştan böyle alıştırırsan “aman kocam üzülmesin idare ederim” dersen yandın bacım eşin hiçbir zaman aman karım üzülmesin demeyecek.. baştan nasıl alıştırırsan öyle gider

Back