Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibinin durumu anneme gore çok iyi
Annem yıllarca çekti yatılı misafir üstelik bazıları iki yıl boyunca kaldı öyle söyleyeyim.
Annem 20 sene sonunda artik yeter dedi ondan kötüsü olmadi.
Keşke çok önceden bu resti cekseymisim dedi.
Maddi,manevi ve fiziki ailemizi yediler şimdi car car konuşuyorlar.
Çok haklısınız. Gorumceniz gelmeden önce sizi arayıp musaitliginizi sordu mu?Kızlar biz 4 5 aydır evliyiz. Ve eşim başka şehirde çalıştığı için sadece hafta sonları geliyor eve. Eşimin ailesi de başka şehirde yaşıyor. 2 hafta önce kaynanam ve kayınbabam gelip 10 gün yatılı kaldılar. Oğullarının evidir, görmek istemişlerdir diye sesimi çıkarmadım. Şimdi de görümcem 3 çocuğuyla birlikte gelip kalcak. Kaynanamlar gelip 10 gün kaldığı için biz o süre boyunca eşimle doğru dürüst zaman geçiremedik. Dört gözle diğer haftayı bekliyoduk ki bu defa da görümcem çıktı. Ben de çalışıyorum görümcem ve 3 çocuğuna nasıl yetişcem bilmiyorum. Eşim sadece hafta sonu bizimle olacak. E bende işe gidicem görümcem tek başına ne yapcak evde mesela? Bana çok saçma geliyo. Eşime bu durumdan rahatsız olduğumu daha yeni kaynanamları ağırladımı, en azından biraz zaman geçmesini sonra gelmelerini söyledim. O da onlara nasıl gelmeyin diyim arada bırakıyosun beni falan dedi. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?
Hayır sadece eşime çocuklar çok gelmek istiyo 4 5 gün kalıp gideriz demişÇok haklısınız. Gorumceniz gelmeden önce sizi arayıp musaitliginizi sordu mu?
Ayyy demeyin öyleHayırlısı sık sık gelirler artık
Ben olsam mesaiye kalır giib yapar geç gelirim eve boş evde oturaunZaten ayaklarım geri geri gidicek eminim
Tamam tamam anlaştıkEn sevdiğim konu tipi.
Biz seni gazlayacağız eşinle kötü olma pahasına bir şekilde iptal edeceksin ve gelişmeleri tek tek yazacaksın. Tamam mı?
Burda yazdırıp yazdırıp ortadan kaybolmak yok
Allah sabır versin sana ne diyimne desem boş. kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali... kayinvalidem ve kocası 1.5 aydır bendeler ustelik çalışıyorum ve işin ucundan tutmayan bir kadın. ama bana cinnet yükleniyor yani
Hata eşinizde. Eşinizin kardeşine ben bir eşime musaitligini sorup haber vereyim demesi gerekiyordu. Siz sorununuzu bence eşinizle halledin. Belli ki eşinizin ailesi bu tarz şeyleri evin kadınına sormayı akıl edecek insanlar değil. Bu saatten sonra gelme denilmz ama sonrakiler için önünü kesmeniz gerekiyor. Bunu da esiniz yapacak. Bundan sonra böyle bir şey olacağı zaman size de danışıp cevap versin.Hayır sadece eşime çocuklar çok gelmek istiyo 4 5 gün kalıp gideriz demiş
yani ya Allah bana sabır verecek ya ben esime ve ailesine yol vereceğim. üçüncü bir seçenek bulamiyorumAllah sabır versin sana ne diyim
Eyvah siz işi buldunuzGörümcem boşandı çalışmıyor annesinin evinde kalıyor
Yooo hafta sonu da olmaz kadın kocasıyla anca hafta sonu görüşüyo, bi zahmet rahat bıraksınlar da insanlar sevişsin mesela
Bence sen eşine seçenek sun. ya annen ya ben diyeyani ya Allah bana sabır verecek ya ben esime ve ailesine yol vereceğim. üçüncü bir seçenek bulamiyorum
Ayy o ne demekEyvah siz işi buldunuz
Yooo hafta sonu da olmaz kadın kocasıyla anca hafta sonu görüşüyo, bi zahmet rahat bıraksınlar da insanlar sevişsin mesela
Çok haklısınızHata eşinizde. Eşinizin kardeşine ben bir eşime musaitligini sorup haber vereyim demesi gerekiyordu. Siz sorununuzu bence eşinizle halledin. Belli ki eşinizin ailesi bu tarz şeyleri evin kadınına sormayı akıl edecek insanlar değil. Bu saatten sonra gelme denilmz ama sonrakiler için önünü kesmeniz gerekiyor. Bunu da esiniz yapacak. Bundan sonra böyle bir şey olacağı zaman size de danışıp cevap versin.