- 7 Ocak 2016
- 10.291
- 49.596
- Konu Sahibi buyastamutsuzbirkiz
çabaya girmiyorum ki kocam kocam diye ölmüyorum da zaten çalışıyorum paramı kazanıyorum evime bakıyorum yani eşimle konuşamıyorum asıl anlatmak istediğim mesele buydu karşıma alıyorum konuşalım sorun mu var çözelim diyorum kendisi beni dinleyip dinleyip tamam haklısın, ooof, üüüf, küüüf diyor şimdi ben bu meseleyi ne kadar büyük olursa olayım bir haftadır gözüme uyku girmeden konuşmaya çalışıyorum ama onda tık yok. E ne yapmam gerekirdi elim kolum bağlı kocasına bağlı yaşayan kadın gibi susmam mı gerekirdi
Eşinizle konuşamamanızın sorumlusu da eş ailesi değildir umarım gözünüzde. Eşinizi gözardı edip eşinizin ailesine yüklenmeniz burda tepki çeken durum. Siz bu evliliğe devam etmek istiyorum musunuz bunu sorun kendinize. Evlilik tek kişinin çabasıyla yürümez. Kumar bağımlılığı öyle biri kulağını çekince geçecek bir şey değil. Eşiniz tedavi olmalı. Yanaşmıyorsa ya böyle kabullenip evet eli kolu bağlı kocasına bağlı yaşayan bir kadın gibi susacaksınız ya ayrılacaksınız. Eşiniz istemediği sürece bu durum çözülemez. Sizin veya eşinizin ailesinin yapabileceği bir şey yok iş eşinizde bitiyor