- 31 Mart 2007
- 4.676
- 5.209
- Konu Sahibi buyastamutsuzbirkiz
İnsanların hangi hastalıklarla sınandığını bilmeden siz herhalde şunu yaşamamışsınız bunu yaşamamışsınız diyemezsiniz. Eleştiriye açık ve bu kız mı buraya yazmış diye hayrete düşürecek biri iseniz de bu sorunun sizin ve eşinizin sorunu olduğunu düşünce süzgecinden geçirebilecek potansiyeldesinizdir. Burada bu kadar kişi aynı şeyi söylerken sadece sizin haklı olduğunuzu düşünmenizin empatiden uzak, başı sıkışınca çözümü başkalarında atamayı tercih eden biri izlemi utandırıyorsunuz. Verilen fikirlere bu kadar kapalı ve savunmaya geçiyorsanız alın eşinizi psikoloğa gidin madem.Annemin hastalığıyla alakası şuan zaten psikolojik olarak zor bir süreçten geçmem canım arkadaşım benim. Evlendiğim kişinin sülalesi değil birinci dereceden anne ve babasından bahsediyorum kanser hastalığının zorluğunu yaşamamışsınız hiç belli rabbim yaşatmasın da. Eleştiri kabul etmesem buraya konu açmam beni dışarıda görsen bu kız mı buraya bunları yazmış der hayrete düşersin. Şahsen benim oğlum olsaydı evliliğinin daha yeni zamanları benim oğlum kumar oynayıp ailesine sözler verdiğim arkasında duracağım bir kıza böyle bir yanlış yapsaydı sessiz kalamazdım siz konuyu çikolatayı kim yedi tartışması olarak görüyor olabilir misiniz ? Bir eve kumar girmiş diyorum daha büyük ne olabilir?