-
- Konu Sahibi cesursincap
Dusunce olarak guzel ama icraatta olmuyor bu cnm. Kadindan tiksinir oldum. Bu yuzden kocamdan bile sogudugum gunler oldu benim.Sevmek zorunda degilsiniz, saygili olun yeter... Mesafenizi koruyun, gereken zamanlarda tek görüsün, bayram seyran falan... Sonucta esinizin ailesi, esinizi istiyorsaniz ve cooook büyük bi sorun gecmediyse aranizda mecbur katlanacaksiniz... Büyük ihtimal onlarda sizi sevmiyordur ama ogullari icin mecbur kabul ediyordurlar...
Kader arkadaşım benim 4 görümce 1 kaynana ben 4+ 1 diyorumSeninle benzer bir hikâyemiz var
çok normal, görgüsüz herşeye karşıan uslup adap bilmiyorsa nefret etmeniz çok normal..
Ya görüyorum ki,hiçkimse de sevmıyormuş kayıbnvalidesini,görümcesini vs...Hemen hemen herkeste aynı konulardan şikayetçi. Laf sokmalarından,soğuk olmalarından vs.. demekki bunların hepsi aynı ://
Benim kaynata kaynana 2 kayin 1 gorumce esimin teyzeleri dayilar ....say say bitmez bide dayisinin kizi herkesi affetsem onu affetmemKader arkadaşım benim 4 görümce 1 kaynana ben 4+ 1 diyorum
Ben de yasadim hemde defalarca onceleri esim yanimdaydi ama simdi tahammulu kalmadi...annesi sonucta onun tarafina gectiEşim de bana hak veriyor bizim hikaye çok uzun ama en son eşimin gözü önünde beni kovdu "bosatacaz seni "dedi. O gün bitti onlar benim için
sevmeyin? illa sevmek zorunda değilsiniz. saygıyı korumak adına da olabildiğince az görüşün olsun bitsin.
1 tek kişiyi bile sevmemen çok tuhaf. Sende sorun olduğunu gösterir.
Ben de yasadim hemde defalarca onceleri esim yanimdaydi ama simdi tahammulu kalmadi...annesi sonucta onun tarafina gectibelkide yaki nda bosanacagiz
ben de sevmiyorum ipek zaten 3-5 bozguncular
Bu kaynanatorler alsin ogullarini tursularini koysunlar. Pislikler. Benim cektigimi Allah bilir. Eninde sonunda yanima tasinacak ve ben intiharin esigine gelecek kadar depresyona girecegim[/Q Allah yardim etsin ne diyeyim
Ben hiç ayrıntılı düşünmedim seboş.
Kimi seviyorum kimi sevmiyorum diye.
Gerek de yok bence detaya inmeye.
Ama şöyle bir düşününce en azından nefret etmediğim insanlar var.
kalabalık olduklarındandır canım
Hee düğünde görmeyiz o kalabalığı, hala bile yoktu ortada ben evlenirken, aramadı da biz evlendiğimiz zaman öz halasından bahsediyorum eşimin. Ama malum halanın kocası vefat edince memleket kalktı yerinden benimki ışınladı kendini oraya. Dedim düğün zamanı neredeydi halan, çocukları. Benim akıllı eşim dedi ki” face ten hayırlı olsun dedi kuzenler” kuzenlerde hepsi okumuş, etmiş evli, bebe değil yani.
“hee iyi sen de face ten başınız sağ olsun de” dedim de beni dinlemedi gitti cenazeye 10 saatlik yola.
Sevmek zorunda değiliz ama saygıda kusur etmemek zorundayız, oldukça mesafeli durmaya çalışınEsimin ailesinin hiçbir ferdini sevmiyorum, sevemiyorum. Benim gibi olan var mi? Bir araya geldiğinizde nasıl tahammül ediyorsunuz?
bzimkinin 1 teyzesi 1 amcası geldi nikaha ne rezillikler çıkardılar.şimdi tekrar aklıma geldi.yerin dibine geçselerdi de gelmeselerdi.