Eşimden boşanmak istiyorum, nasıl düzen kurabilirim?

Kariyerinize gereken önemi vermemişmişsiniz, evlilik tam oturmadan çocuk sahibi olmuşsunuz, boşanma fırsatını da milletin lafıyla heba etmişsiniz. Şu ekonomik şartlarda sizinki gibi bir eğitim durumuyla boşanıp hayat kurmak imkansız, üzgünüm. Nenelerimiz ve annelerimizden daha fazla duygusal tatmin, ilgi, sevgi istiyoruz ama maalesef bunun yolu ekonomik özgürlükten geçer. O özgürlüğünüz yoksa -ki yok- çocuğunuz için eşinizle kavgayı vs bırakıp, huzurlu bir ev ortamı sağlamaya çalışın.

Çocuk doğunca bu kadınlara bir boşanma perileri geliyor. Adam aynı adam ilk 6ayda anlaşılır ne olduğu. İşin yok paran yok lisansa mezunu olmak artık bir işe yaramıyor. Çocuk küçük bakacak kimse yok. Nereye boşanıyorsun. Ancak aile evine dönersin bu halde. En azından hazır kv bakarım derken iş ara çalışmaya başla biraz, sonra karar verirsin
çocuğa bakacak biri olsa bile bulacağı iş şuan ayda en fazla 20bin kazandırır, o da neye yarar ?

Bu tarZ boşanma durumlarında çocuk olmamalı.
Çocukla boşanmak calısan kadına bıle zor.
Hastaneye getır götür maddiyat vs vs.
Hep destek lazım.
Sızde anne yaslı kaynana istemiyorsunuz.
Sıfırdan ev kurmak kolay mı?
Tek maaşla bıle çocuk bakmak çok zor..
He şiddet olur agır vakalar olur amenna..
Bu devirde boşanmak bıle artık lüks.
Çocuksuz olsanız ne yaparsan yap derim çocuk varken basıt değil.

Kimsenin zoruyla ilişkiye girmeyin, eşiniz dahi olsa sizi zorlayamaz. Yerinizde olsam bu kadar midemi bulandıran biriyle aynı evde kalmaktansa baba evine dönerdim. Madem aileniz destek olur, ilk adımı atın. Gerisini sonra düşünürsünüz. Hayal kurmaya gerek yok.

X