- 24 Mart 2012
- 17.476
- 3.984
- 41
- Konu Sahibi Mavi_gokyuzu
Çok zor bir durum gerçekten.
Hadi yastığa kafamı koyduğum gibi uyuyan biri olsam derin uyku düzenim olsa ok.
Ama öyle değil ki önce ben yatağa gidip uyuyup sonra eşim gelip uyumayı denedik yok yani gelince uyanıyorum o da hemen uyuyor benim uykum o sesten yine gidiyor.
Ben çözümü şuan böyle buldum.
Eşime de dedim aslında bir doktor var dişlere gece yatarken bir şey takılıyor gerçekten horlamayı kesiyor ama gitmedi bende ayırdım yatakları..
aynen ben de sizin gibiyim. uyandım mı geri uykuya dalamam. zaten zor uykuya da dalarım.
melatonin kullanıyorum düzenli bir senedir. öncesinde de uyku ilacı. büyük bir travma yaşamıştım sonrasında uyku düzenim bozuldu toparlayamadım. ama sese karşı hep hassasiyetim vardı geçmişte de. ama tabi bunun yarısı bile değildi.
zaten sırt üstü yatamam hiç. hatta yan bile zor, yüz üstü ancak uyurum. bir ameliyat vs olunca sırt üstü olmak beni uykusuz bırakır mesela.
burun bandı aldım takmadı, sıgarayı azalt ya da bırak yapmadı, yastıgını degıstırdım degısmedı, ayrıca koydekı evın tadılatı ıle ugrasıyor resmen her haftasonu aylardır. cok yorgun oldugu ıcın de horlama cok oluyormus. zaten haftanın 3-4 gunu ayrı sehırlerdeyız haftaıcı hep benden gec yatar yatakları da tamamen ayırırsak ev arkadası gıbı olacagız