- 7 Aralık 2011
- 150
- 140
- 36
-
- Konu Sahibi cesursincap
Esimin ailesinin hiçbir ferdini sevmiyorum, sevemiyorum. Benim gibi olan var mi? Bir araya geldiğinizde nasıl tahammül ediyorsunuz?
Bende nefret ediyorum özellikle kv deden tahammül de etmiyorum konuşmuyorum aramiyorum o ararsa da kısa kısa hee hiii ii günler iyyyk haftada bir gidiyoruz ölüm gibiEsimin ailesinin hiçbir ferdini sevmiyorum, sevemiyorum. Benim gibi olan var mi? Bir araya geldiğinizde nasıl tahammül ediyorsunuz?
Bende orda çok huzursuz oluyorum bebegimde durmadan ağlıyo neden acebaaaaaaaaYa ben sevmıyorum diyemiyorum. Yani çok farklı duygu içimdekii. Kayınvalıdeme gıdınce içimi bir huzursuzluk kaplıyor. istesemde mutlu olamıyorumm. Canım çok fazla sıkılıyor. Bizim kültür farklılıklarımız çok var. Ne konuşmalarını anlayabiliyorum. Ne tabirlerini. Benim doğru bildiğim bir şeyi farklı bir tabirle söyluyor. Anlayamıyorum. Salak gibi oluyorum o ortamda. Sonra gülüyorlar. gülerek açıklama yapıyor. :/Konuşmaları,olaylara yaklaşımları,sıcaklıkları,yemekleri her şeyleri çok farklı. Bu yüzden bir türlü alışamadım. Depresytona girdim resmen. NASIL başedicem bilmiyorum. Eşimi deli gibi seviyorum. Ama kayınvalıdeme,evine gitmediğim onlarla görüşmediğim sürece . Of off hiç memnun değilim bu halimden ama napayım. Hep ruh halim böyle oluyor. Ne zaman oraya gitsem. Süreklı bi odaya çekilip ağlıyorum :'( hep onun ailesi,akrabaları var. Benim kimsem yok dıye üzülüyorum daha çok. Yalnızmısım gibi geliyor. İnsanlar benımle dalga gecıyorlar dıyorum. Gurbet gelini olmak çok zorrrrrrrrrrrrrrr
Eşinle konuşup aranızda anlaşarak
1 tek kişiyi bile sevmemen çok tuhaf. Sende sorun olduğunu gösterir.Esimin ailesinin hiçbir ferdini sevmiyorum, sevemiyorum. Benim gibi olan var mi? Bir araya geldiğinizde nasıl tahammül ediyorsunuz?
Ne güzel keşke banada bi insan evladına davranılması gerektiği davransalar bizimkiler psikolojik şiddet yapıyorlarHer ne kadar kocamla arada sıkıntılar yaşasam da ailesine karşı hiç saygısızlık etmedim çünkü bana insan gibi davrandılar .
ben ilk başta seviyodum sonradan sonraya sinir olmaya başladım nedenide evlat ayrımı yapıyolar gittgim zmnda soru sorrlarsa konuşuyorum o kadarEsimin ailesinin hiçbir ferdini sevmiyorum, sevemiyorum. Benim gibi olan var mi? Bir araya geldiğinizde nasıl tahammül ediyorsunuz?
Telefon kendine göre düzeltme yapmış fark etmedim abisiyle olcak o açısıyla degilEşimin babası ve açısıyla konuşuyorum bir tek. KV ve görümcelerle son yaptıklarından dolayi konusmuyorum konuşmayı da düşünmüyorum.
Eşin birşey demiyor muTelefon kendine göre düzeltme yapmış fark etmedim abisiyle olcak o açısıyla degil
1 tek kişiyi bile sevmemen çok tuhaf. Sende sorun olduğunu gösterir.
Seninle benzer bir hikâyemiz varEşimin babası ve açısıyla konuşuyorum bir tek. KV ve görümcelerle son yaptıklarından dolayi konusmuyorum konuşmayı da düşünmüyorum.
senin ki iyi yine plan yapıyormuş aldığın birsey için. Benim ki açık açık ne gerek vardı almanıza diyor ve surat yapiyor sanki ona ödetecekmişiz gibi. Çoğu aynı kv lerin tek seninki öyle sanmaAnnesi hep en küçük oğlunu tutar. Aman o zarar etmesin de bize ne olursa olsun. Para gerektiren durumlarda direkt adres biziz. Hiçbirşeyi beğenmez. Dun aksam bizdeydi. Evimizde küçük bir bos alan vardı oraya dolap yaptirdik. Hayırlı olsun diyeceğine başladı hic begenmedim. Şurası şöyle burası böyle. Uzun uzun memnuniyetsiz liğini dile getirdi. Başka yer yok diyince de geçti bos duran çocuk odasına saçma bir planla aklınca dolap yeri tarif etti. Ama onun planıyla biz balkonu kullanamaz hale geliyoruz.
Eşim de bana hak veriyor bizim hikaye çok uzun ama en son eşimin gözü önünde beni kovdu "bosatacaz seni "dedi. O gün bitti onlar benim içinEşin birşey demiyor mu
Var tatlim ben....Esimin ailesinin hiçbir ferdini sevmiyorum, sevemiyorum. Benim gibi olan var mi? Bir araya geldiğinizde nasıl tahammül ediyorsunuz?