- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 46
-
- Konu Sahibi cesursincap
Bir sebebi var mı pei sevmemenizin, yoksa sırf eşinizin ailesi olduğu için mi sevmiyorsunuz?Esimin ailesinin hiçbir ferdini sevmiyorum, sevemiyorum. Benim gibi olan var mi? Bir araya geldiğinizde nasıl tahammül ediyorsunuz?
ben seviyorum. daha onlari tanimadan sevmek ve saygi duymak icin soz verdim kendime.
belki siz de boyle yaklasirsaniz, iyi taraflarini gormeye calisirsaniz, seversiniz ?
neden ama? Boyle yardimci olamayiz, neden sevmediginizi soylemeniz gerekiyor ki, gerektiginde size, sevmemekte haklisin yada, yanlis yapiyorsun diyebilelim.Ben de ayni başlamıştım olaya. İlk günler fena değildi ama tanıdıkça sogudum. Şimdi ise tahammül edemez oldum maalesef.
Bir sebebi var mı pei sevmemenizin, yoksa sırf eşinizin ailesi olduğu için mi sevmiyorsunuz?
Bu pek benim anlayabildiğim bir şey değil. Bir insan bir adamı sever ama onu yetiştirmiş, bu güne getirmiş insanları nasıl sevemez malesef anlayamıyorum. Bana sırf adları kayınvalide, kayınpeder, görümce vs. olduğu için sevilmiyorlar gibi geliyor.Sırf eşimin ailesi diye değil sevememem. Çok benciller. Birçok ufak tefek de olsa olay yasadik. Doldum sanırım artik.
Esimin ailesinin hiçbir ferdini sevmiyorum, sevemiyorum. Benim gibi olan var mi? Bir araya geldiğinizde nasıl tahammül ediyorsunuz?
neden ama? Boyle yardimci olamayiz, neden sevmediginizi soylemeniz gerekiyor ki, gerektiginde size, sevmemekte haklisin yada, yanlis yapiyorsun diyebilelim.
En basitinden hic arayıp sormazlar. İki kere düşük yaptım onda bile geçmiş olsun demeye gelmediler. Ben de eşim de calisiyoruz ve 1.5 yıllık evliyiz. Bugüne kadar sadece iki kez kayinvalidem yemek yapmış verdi. Olsek haberleri yok. Hep ben giderim nasılsınız demeye. Boyle şeyler iste.
bilmiyorum esinizin ailesi ne kafadalar, ama, eskiler genelde gelinler dusuk yapinca bilmiyor gibi gorunurler, ayip diye.En basitinden hic arayıp sormazlar. İki kere düşük yaptım onda bile geçmiş olsun demeye gelmediler. Ben de eşim de calisiyoruz ve 1.5 yıllık evliyiz. Bugüne kadar sadece iki kez kayinvalidem yemek yapmış verdi. Olsek haberleri yok. Hep ben giderim nasılsınız demeye. Boyle şeyler iste.
ne guzel yazmissiniz…Ben de evlenmeden önce "sevicem,sayacam,cadı gelin olmucam" diye söz vermiştim.
Sonra kocamı öyle çok sevdim ki onun anasını nasıl sevmiyeyim dedim.
Mutluyuz çok şükür.