Eşimin Ailesine Tahammül Edemiyorum :(

Evet relax olmak gerekiyor mesafeli olmak gerekiyor ama hep eltimle kıyaslanıyorum o artık ailedenmiş bende şöyle olmalıymışım , o hep gelirmiş gidermiş kalırmış ben kalmam benim yapım değil ,napabilirim ki o yüzden beni dışlıyorlar bizde yaşadığımız yerde yakın akrabalarımız yok onlardan uzakta yaşıyoruz kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki sülalede genç kız çok düşünürdüm birlikte güzel vakit geçiririz diye ama onlar hep art niyetle beni kıskandırmak derdindeler
Siz de ona göre cvp vereceksiniz susmayacaksanz ayy onu daha çok seviyorsanz gelip gitmeyelim sizide rahatsz etmeyeyim diyeceksin. Ben böyleyim işinize geliyosa diyeceksiniz . Her yiğidin yoğurt yeme şekli farklı diyeceksiniz kısacası sessiz kalmayacaksınız.

Kafaya takmayip umursamamayi nasil basaricaz
Her söylenene susarsanz kafaya takarsanz yandınız her şeyden önce size yazık ve onlarda kafaya taktığınızı fark ettiyse bile bile yaparlar. Bir şey söylediklerinde yüzlerine bakıp sırıtın sadece cvp veremiyorsanzda.

En basitinden hic arayıp sormazlar. İki kere düşük yaptım onda bile geçmiş olsun demeye gelmediler. Ben de eşim de calisiyoruz ve 1.5 yıllık evliyiz. Bugüne kadar sadece iki kez kayinvalidem yemek yapmış verdi. Olsek haberleri yok. Hep ben giderim nasılsınız demeye. Boyle şeyler iste.
Haklısın o zaman

Bu pek benim anlayabildiğim bir şey değil. Bir insan bir adamı sever ama onu yetiştirmiş, bu güne getirmiş insanları nasıl sevemez malesef anlayamıyorum. Bana sırf adları kayınvalide, kayınpeder, görümce vs. olduğu için sevilmiyorlar gibi geliyor.
Sizin kv iyi biri olduğu bu mesaj dan belli keşke sizde olan şans biraz bizde de olsaydii

Eşin farkında olması çok mühim haklısınız. Olsun onlar benim ailem ne yapsalar haklılar dayatmasına maruz kalan çok kadın var. Ama objektif olabilen eşinin yanında yer almasını bilen ailesinin varsa hatasını fark edip uyarabilen tampon görevi de görüyor daha az hasarlarla atlatılıyor olan biten. Ve son cümlenizde de çok haklısınız kendimizi yiyip bitirmemizin de hiç faydası yok kendimize hem
Bende böyle yapıyorum , diyorum ki teyzeler ve teyze kızları ve elti ,kim bunlar benim hayatımda neredeler benim için ne kadar önemliler cevabı kocaman bir 'hiç' , beni etkileyemicekler diyorum kendime söz veriyorum ama toplum içinde birbirlerine bişeyler yapıp beni dışlamaları gerçekten zoruma gidiyor kv de de bunu görmüyor , teyzesi geçen gün telefonda onlara bişey gösteriyodu gülüyolardı bende noldu neye gülüyosunuz dedim tebessümle toplum içindeyiz ya bunu sormam gayet normal özel bişey olsa başka zaman göstersin ,bana verdiği cevap 'aramızda' bende aranızdaysa toplum içinde yapmayın o zaman dedim nişanlımda ordaydı çevirdi telefonu gösterdi bu seferde nişanlıma herkese gösterme dedi bunu yapan 45 yaşında evli çocuklu bir kadın , sigara içme bahanesiyle mutfağa balkona gidiyolar evin içinde tek başıma oturuyorum yanlarına gidiyorum ayıp olmasın diye kv nin zoruyla , gülüş kahkahalar oluyo ben gelince ses yok aralarında şifreleşme konu değiştirme ya daha neler neler ,eltimin benimle zoru var onu anladım ama diğerlerini de kendi tarafına çekip bana durduk yere cephe alması sonrada sana ısınamadılar ee biz 10 yıldır birlikteyiz çocuklar benim elimde büyüdü demesi ,evlendikten sonra görücem nasıl oluyolar

Esimin ailesinin hiçbir ferdini sevmiyorum, sevemiyorum. Benim gibi olan var mi? Bir araya geldiğinizde nasıl tahammül ediyorsunuz?
herkesi sevmek zorunda değilsiniz ama içinizde de kinlenmeyin kötü düşünmeyin onlar hakkında en güzeli hiç düşünmeyin. daha rahat edersiniz.

Annesi hep en küçük oğlunu tutar. Aman o zarar etmesin de bize ne olursa olsun. Para gerektiren durumlarda direkt adres biziz. Hiçbirşeyi beğenmez. Dun aksam bizdeydi. Evimizde küçük bir bos alan vardı oraya dolap yaptirdik. Hayırlı olsun diyeceğine başladı hic begenmedim. Şurası şöyle burası böyle. Uzun uzun memnuniyetsiz liğini dile getirdi. Başka yer yok diyince de geçti bos duran çocuk odasına saçma bir planla aklınca dolap yeri tarif etti. Ama onun planıyla biz balkonu kullanamaz hale geliyoruz.
he he diyin bildiginizden taviz vermeyin :)

Yıl olmuş 2020 ,konuyu hortlatmak gibi olucak ama bi çözüm bulabildiniz mi , nedenini anlayamadığım bi şekilde kv de teyzeler teyze kızları elti hep bana karşı dışlıyolar, hala var onun çocukları var , amca yenge onların gelini çocukları hiç böyle değil nedense nişanlımın yakın anne tarafı böyle aynı apartmanda oturuyorlar , kendimi gittiğimde çok rahatsız hissediyorum
Nişanlın aileciyse ayrıl hep ezilirsin

o kadar bunaldım ki nişanlımla aramızda bi sorun olsa hemen yüzüne davranışına yansıtıyo , onun annesi de benim annem de bana soruyo noldu noldu diye hep arada ben kalıyorum bişey yokmuş gibi davranmak zorunda olan ben oluyorum , eltim bana olan şeyleri kıskandığı için kayınvalidem bana alışveriş yapınca 2-3 günde ona ve çocuklarına yapıyo sırf evde oğluna huzursuzluk çıkarmasın diye,bana hep alttan alttan msj verip benim olaylar karşısında olgun olmamı istiyo bekliyo nişanlım desen 1 gün hak verir öbür gün haksız görür annesi sürekli mağduru oynadığı için annem hep iyi niyetinden kaybediyo zaten der durur ama annesi o yokken arı gibi iğnesini sokar , nişanlımla da bir süre görüşmeyip kafa dinlemeyi düşünüyorum içimde tuta tuta çatlıcam artık

Esimin ailesinin hiçbir ferdini sevmiyorum, sevemiyorum. Benim gibi olan var mi? Bir araya geldiğinizde nasıl tahammül ediyorsunuz?
Bende zerre kadar sevmiyorum benim yerimde baska biri olsa birinin yüzüne bakmazdi ama nedense umursamiyorum. Düşünün ki evimin altını üstüne getirip evde dışarı ayakkabilariyla cirit atip esime zorla alkol içirip gardrobuma kendi esyalarini yerlestiren insanlar ama esimin hatrina saygi duymalıyım. Çünkü ben görüşmezsem o da görüşmez ve aile üstüne gelir ve Esimin bu konuda üzülmesini istemem. Onlar problem yarattikca ben kendimce çözüyorum. Hatta artik onlar problem yaratmadan sezip o problemi ortadan kaldiriyorum. Sizde umursamayın. Birini sevmek ve sevmemek enerji isteyen seyler. Sevgi guzel seyler katar size de sevmemek icinizdeki kurtlari nefreti arttirir. Enerjinizi emer bu yüzden nötr olun. Onlar konussunlar he deyin geçin.

Yıl olmuş 2020 ,konuyu hortlatmak gibi olucak ama bi çözüm bulabildiniz mi , nedenini anlayamadığım bi şekilde kv de teyzeler teyze kızları elti hep bana karşı dışlıyolar, hala var onun çocukları var , amca yenge onların gelini çocukları hiç böyle değil nedense nişanlımın yakın anne tarafı böyle aynı apartmanda oturuyorlar , kendimi gittiğimde çok rahatsız hissediyorum
Ayıptır yapmayın şunu. Varsa sorununuz açın BDV konu yardımcı olsunlar. Eski konulara yorum yapıyoruz yeni gibi :KK43:

X