Eşimin Ailesine Tahammül Edemiyorum :(

Maddi konularda bütün bekletinin bizde olmasının nasıl önüne gecebilirim sizce?
walla bnde bu konudsn muzdaribim. Esimi dilesine doledim zor durunda kalıyoruz para yetsmio ay donyna kadar dememe rsgmen hala brklntiler dewam ediyor. Esimde ssokdun 9 bebm ailem dyip har vutup harman savuruo. Ailesinden sogutan esim. Artik sessiz kaliyorum yuzlerine guluyorum ama cnm cok sıkılıyor....[ ]

Bizim dugun muhtesemdi 31 ocak pazar gunu ogretmen evini. bahcesinde 30 dk surdu surmedi:KK62:

Ben de yasadim hemde defalarca onceleri esim yanimdaydi ama simdi tahammulu kalmadi...annesi sonucta onun tarafina gecti :KK43:belkide yaki nda bosanacagiz
Ayy canım benim gerçekten çok benziyoruz bu konuda benimde düğünümu mahvettiler. .. herseyimizi eşimle birlikte hallettik maddi manevi oturup eğlenmek yerine olay çıkardılar içimde kaldı hersey tekrar düğünüm olsun çok isterim tekrar gelinlik giymek

Esimin ailesinin hiçbir ferdini sevmiyorum, sevemiyorum. Benim gibi olan var mi? Bir araya geldiğinizde nasıl tahammül ediyorsunuz?
ŞUAN aynı başlıkla konu açmayı düşünüyodum.. yok bende ısınamıyorum bi türlü.. ne yapsalar batıyo.. onlara gitçeğimiz gün bütün gün elim ayağım titreyerek kalp çarpıntısıyla geçiyo, ha diceksin bişey mi yapıyolar? yoo hayır.. ama nasıl diyeyim illa bişey çıkarırlar başımıza, bilmem kim teyzene gideilm bi gün, şu halan çağırdı bi akşam gidelim, zaten ben yokkken eşime sıkıntılarını anlatıyolar oraya gittikmi eşim bi hafta düzelemiyo sıkılıyo kafasına takıyo ailesi sonuçta üzülüyo.. off sonuç olarak bende hiç istemiyorum görüşmek bu akşam gidicez al işte bi haftalık tartışma mevzusu çıktı...

Ayy canım benim gerçekten çok benziyoruz bu konuda benimde düğünümu mahvettiler. .. herseyimizi eşimle birlikte hallettik maddi manevi oturup eğlenmek yerine olay çıkardılar içimde kaldı hersey tekrar düğünüm olsun çok isterim tekrar gelinlik giymek
Bende isterdim ama biz ayrıldık galiba hicbirseyi yasayamadim hic dugunumuz 31 ocakta disarda buz gibi sogukda 30 dk sürdü sürmedi gelinligimi hic sorma 2 sal 2 battaniye ustunde yengemin mantosu daha neler nelercektigim onca eziyet yanima kaldi

Bende isterdim ama biz ayrıldık galiba hicbirseyi yasayamadim hic dugunumuz 31 ocakta disarda buz gibi sogukda 30 dk sürdü sürmedi gelinligimi hic sorma 2 sal 2 battaniye ustunde yengemin mantosu daha neler nelercektigim onca eziyet yanima kaldi
Canim benim eşinle ayrıldin mi şimdi

Kac defa denedik kac defa ilk adiminatan ben oldum ama nafile oyle bi girdiler ki beynine babasi eski imam emeklisi kadin Kura na el basti ben seni evden kovmadim diye kaynatam olacak olan adam namusum hakkinda itiraf atti bebegimi kaybettim sagligimi kaybettim ama vazgecmedim cunku beni sevdigini bende kandim onlar kazansin istemedim ama kaybettim herseyimi kaybettim

Kac defa denedik kac defa ilk adiminatan ben oldum ama nafile oyle bi girdiler ki beynine babasi eski imam emeklisi kadin Kura na el basti ben seni evden kovmadim diye kaynatam olacak olan adam namusum hakkinda itiraf atti bebegimi kaybettim sagligimi kaybettim ama vazgecmedim cunku beni sevdigini bende kandim onlar kazansin istemedim ama kaybettim herseyimi kaybettim
Ay canım benim Allah sabır versin Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. Benim eşimin babası da emekli imam ama o iyi onu seviyorum Allahtan.
Profildeki bebis senin mi canım peki

Ay canım benim Allah sabır versin Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. Benim eşimin babası da emekli imam ama o iyi onu seviyorum Allahtan.
Profildeki bebis senin mi canım peki
Evet oglum suanda22 aylik az once aradi gelip esyalarini alacakmis:110:

eşimin hatırı için tahammül etmeye çalışıyorum.yoksa çekilecek gibi değiller.nekadar az görüşürsek okadar huzurluyuz eşimle o yüzden az görüşüyoruz sabırımızıda zorlamamış oluyoruz.

En basitinden hic arayıp sormazlar. İki kere düşük yaptım onda bile geçmiş olsun demeye gelmediler. Ben de eşim de calisiyoruz ve 1.5 yıllık evliyiz. Bugüne kadar sadece iki kez kayinvalidem yemek yapmış verdi. Olsek haberleri yok. Hep ben giderim nasılsınız demeye. Boyle şeyler iste.
Şikayet ettiğin durum için dua eden binlerce kadın var istemeden yüzlerini gören, benim yanımda bende varlığına tahammül ediyorum inan en iyi durumu yaşıyorsun ya hem çalışıp hem ev hem yemekle ilgilensen daha kötü bende bundan şikayetçiyim

X