Eşimle yatakları ayırıcam

Benimki de çok horlar
Uykum hafif uyandıktan sonra tekrar dalamiyorum ertesi günde ise gideceğim için
Ayrı yatıyorum valla mis gibi
Zaten çokta mükemmel ilişkimiz olmadığı için iki tarafta memnun

Arkadaşlar yaşamayanlar halden anlamaz. Bu horlama işi o kadar büyük boyutlara ulaşabiliyor ki bazen,öyle alışılacak bir şey asla değil. Ben de çok direndim her şeye rağmen birlikte uyumaya ama son zamanlarda asıl bu sebepten eşimden soğumaya başladığımı farkettim. Çünkü asla uyuyamıyordum, tüm gün uykusuz gezip sinirlerim alt üst oluyordu. Resmen adama kinlenmeye başlamıştım. Önceleri horlaması dursun diye hafif olan dürtmelerim zamanla sertleşmeye başladı. En sonunda ilişkimizin selameti için ayrı yatakta yatmaya başladım. Ohhhh beeeee dedim. Deliksiz uyumaya başladım psikolojim düzeldi. Resmen daha mutlu bir insana dönüştüm ve ilişkimizi de olumlu yönde etkiledi. Ayrı yataklarda yayınca araya soğukluk girer gibi basma kalıp düşüncelerden kurtarın kendinizi. Uyku sandığınızdan çok daha önemli arkadaşalar.

Merhabalar arkadaşlar.
Benim sorunum eşimin horlaması..
Çok horluyor ve hiç ara vermeden horluyor. Gece defalarca uyanıyorum. Yan yatırıyorum horluyor. İnanır mısınız yüz üstü yattığında bile horluyor. Hiçbir pozisyonda horlaması kesilmiyor. Kulak tıkacı kullanıyorum hiç fayda etmiyor. Tıkaçlar da kulağımı ve başımı ağrıtıyor. Zaten yatakta sürekli dönmesine de uyanıyorum.
2 yıl önce doktora gitti horlama şikayetinden dolayı. Doktor hiçbir sıkıntı yok sadece kilo ver demiş. Eşimi üniversiteden beri tanıyorum. O zaman kilo problemi yoktu o zaman bile horluyordu.
Yine bu gece defalarca uyandım. İşe gidiyorum çalışıyorum. Uykumu alamadığımda verimli olamıyorum, gün boyu uykulu ve sinirli dolaşıyorum. Artık eşimle yatakları ayırıcam başka hiçbir çarem kalmadı. Ama bu da ilişkimizi etkiler mi aramıza soğukluk girer mi endişe ediyorum. Bir yandan da uyurken sarılmayı dokunulmayı sevmiyorum zaten. Şu anki hali ilişkimizi etkiliyor zaten diye de düşünüyorum. Var mı benim gibi durumda olanlar? Eşinden ayrı yatanlar?
Esini doktora yonlendir.yatak ayirmak iyi degil.

Merhabalar arkadaşlar.
Benim sorunum eşimin horlaması..
Çok horluyor ve hiç ara vermeden horluyor. Gece defalarca uyanıyorum. Yan yatırıyorum horluyor. İnanır mısınız yüz üstü yattığında bile horluyor. Hiçbir pozisyonda horlaması kesilmiyor. Kulak tıkacı kullanıyorum hiç fayda etmiyor. Tıkaçlar da kulağımı ve başımı ağrıtıyor. Zaten yatakta sürekli dönmesine de uyanıyorum.
2 yıl önce doktora gitti horlama şikayetinden dolayı. Doktor hiçbir sıkıntı yok sadece kilo ver demiş. Eşimi üniversiteden beri tanıyorum. O zaman kilo problemi yoktu o zaman bile horluyordu.
Yine bu gece defalarca uyandım. İşe gidiyorum çalışıyorum. Uykumu alamadığımda verimli olamıyorum, gün boyu uykulu ve sinirli dolaşıyorum. Artık eşimle yatakları ayırıcam başka hiçbir çarem kalmadı. Ama bu da ilişkimizi etkiler mi aramıza soğukluk girer mi endişe ediyorum. Bir yandan da uyurken sarılmayı dokunulmayı sevmiyorum zaten. Şu anki hali ilişkimizi etkiliyor zaten diye de düşünüyorum. Var mı benim gibi durumda olanlar? Eşinden ayrı yatanlar?
Hayali bile korkunç… ben olsam dayanamazdım ayırırdım yatakları

Kızlarim doğduktan takribi 3 yıl sonra ancak birlikte uyuyabildik onda bile ben gece uyanıp salona kaciyordum. Horlama nefes ve hırıltı sesinde uyuyamıyorum ben sabrım kalmıyor. En iyisi ayrı uyumak. Ne olacak ki

daha cok gençsiniz. her çiftin dinamiği farklıdır ama 26-28 yaşında 2 yıllık evli çift de ayrı yatmasın bir zahmet dedim ilk konuyu okuyunca. illa çözümü vardır. tek dr la kalmayın, araştırın. son son son çare yatak ayrılmak.

X