• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim tehdit ediyor

Arkadaşım bu adamdan kurtulmaya bak bak cidden elimden ne geliyorsa yap haber kanallarında 10 sn kadın cinayeti haberin çıkmasını istemiyorsan kurtul derim sonunu düşünme ailene karar mahçup olmak istemiyorsa. ailene karşı yalan söylüyor bana iftira falan atıyor de ailen sana inansın
Kesinlikle ayrılacağım zaten ailemde ayrılmamı istiyor.Fakat bu her şeyi ortaya dökmesini kaldıramam.

Kumar oynadığı için ailemin evine döndüm zaten.Boşanıcaktık büyükler bi şans ver dedi.O yurtdışına gitti ben yanında gitmediğim için delirdi bu sefer.Yani neler neler zaten her konuda haklıyım hiçbie kusurum yok fakat ailemin öğrenmesini kaldıramam.
En fazla sex muhabbeti yapmissinizdir, iftira atıyor diyip geçersiniz amaliyattayim dediğinize göre de doktorsunuz biraz kendinize gelir misiniz ?

En yakın komşun kuzenin ablam vs kim varsa onu la paylaş öyleyse
Anneme sadece aynı odada kaldığımı söyledim fakat inanmadı.Sana en çok güveniyordum en pisliği senmişsin dedi.Babam öğrenirse kaldıramam olanları

En fazla sex muhabbeti yapmissinizdir, iftira atıyor diyip geçersiniz amaliyattayim dediğinize göre de doktorsunuz biraz kendinize gelir misiniz ?
Hemşireyim.Muhafazakar ailem.Tahmin edersiniz ki böyle ailelerde bu durumlar kaldırılmaz.Beraber iş seyahatinde beraber yaşadık ama asla aramızda bir şey geçmedi.Dediğiniz gibi sadece wp mesajı var görüntü yok.

Hemşireyim.Muhafazakar ailem.Tahmin edersiniz ki böyle ailelerde bu durumlar kaldırılmaz.Beraber iş seyahatinde beraber yaşadık ama asla aramızda bir şey geçmedi.Dediğiniz gibi sadece wp mesajı var görüntü yok.
Sabaha kadar muhafazakar olsun bugün haberlerde 3 dk da 3 kadın cinayeti haberi izledim hepsini de kocası öldürmüş, (Allah seni korusun ama ailen susup oturacak!) ailene anlattı diyelim iftira atıyor diyeceksin, beni öldürmek isteyen adama mi inaniyorsunuz diyeceksin... En fazla tayin ister ailenden uzağa tasinirsin. Onlar da susacak! . Sen böyle korktuğun için bu şerefsiz kocan sana bu tehditleri yapabiliyor.

evlenmeden önce iş seyahatine çıkmış ve dolayısıyla evlenmeden önce ekonomik özgürlüğü olan kadın, o zamanki flörtü ve şu anki eşi olan adamla cinsel birliktelik yaşadığını ailesinin öğrenmesinden korkuyor. öürendiklerinde sizi odanıza yollayıp harçlık mı vermeyecekler?
anlat yahu daha. biraz inandırıcı olsun

Panik yapmayın sakin olun gidin onu şikayet edin uzaklaştırma isteyin tekrar devam ederse arar sorarsa GPRS ile takip altında olacağınız için hts kayitlarinda aramasi çıkar ve tututlanir

Ay en fazla sevismissindir, sevistigin adamla da evlenmişsin işte pisliğin teki çıkmış. Kocan olacak adamın şu karaktersizligini yok sayıp senin nikahlo kocanla sevismene kızacak aile de defolsun gitsin yani, niye korkuyosun?
Ailem hep yanımda oldu zaten.Daha iki aylık evliyim.Kumar oynadı dördüncü hatasında ayrılmak istedim artık.Sonra onunla bu sefer iş seyahatine gitmedim.Burada ailemin yanına geldim.İşe gittim aramış görmedim.Hasta sahibini aramış yanlış şeyler düşünmüş.Sen nasıl benim erkekliğimi ayaklar altına alırsın vs diyor.Söylediğim durumlarla tehdit ediyor

Kumar oynadığı için ailemin evine döndüm zaten.Boşanıcaktık büyükler bi şans ver dedi.O yurtdışına gitti ben yanında gitmediğim için delirdi bu sefer.Yani neler neler zaten her konuda haklıyım hiçbie kusurum yok fakat ailemin öğrenmesini kaldıramam.
Zayıf karnınızı biliyor ona oynuyor.. salak evlendik zaten ne olacak anneme babama versen de..

Korkmadiginizi yalvarmadiginizi anlayınca geri basar..
Annene de ekran görüntüsü montaj canımı yakmaya çalışıyor de geç.. fazla buyutmussunuz

evlenmeden önce iş seyahatine çıkmış ve dolayısıyla evlenmeden önce ekonomik özgürlüğü olan kadın, o zamanki flörtü ve şu anki eşi olan adamla cinsel birliktelik yaşadığını ailesinin öğrenmesinden korkuyor. öürendiklerinde sizi odanıza yollayıp harçlık mı vermeyecekler?
anlat yahu daha. biraz inandırıcı olsun
Hanımefendi akşamın 11 inde derdim ne böyle bi senaryo yazayım.Lütfen böyle olmayın

Zaten dissosyatif bozukluk teşhisi var
Sevgilimde buna benzer bir şey yapmıştı. Sizinle kötü olduğunda hemen zaafınızı bilip ailenizle tehdit ederek yanında tutmaya çalışıyordur. Eğer iyi bir mesleği varsa sizde onu tehdit edin maalesef baska türlü anlamazlar bende seni rezil edicem diyebilirisin çok geçmiş olsun. Siz korktuğunuzu belli ettiğiniz için üstünüze gelmesi ne kadar kırıcı bir duygu dimi nasıl hissetiğinizi anlıyorum.

İyi akşamlar.Bugün eşim olucak kişi tarafından tehdit edildim.Evlenmeden önce aramızdaki özel durumları anlatmakla tehdit ediyor.Elimde wp mesajları var ss almış hepsini ailene atacağım diyor.Lütfen bir çıkar yol göstericek biri var mı?Ailem öğrenirse ölsem daha iyi.Lütfen bir çözüm yolu bilen söylesin.Mahkemeye vereceğim tehdidini diyorum umurunda değil.Ben yine de ailene göstereceğim diyor.
O.ç resmen. 😠 Ayrıca evlisiniz olmuş bitmiş neyin tehditi bu ? Evlilik öncesi seks yaptıysanız bunu kastediyorsa o da sonuçta yapmış oluyor bunu. Sen yapınca suç onunki mi normal oluyor anlamadım. Hiç tehditlerine boyun eğme, ailene gösterirse de ne olacak sanki. Evlisiniz şimdi. Kastettiği şey bu söylediğim durum mu ? Bence sizi korkutmak göz dağı vermek istiyor pez.vnk. Kaç yıllık evlisiniz bu itle ?

İyi akşamlar.Bugün eşim olucak kişi tarafından tehdit edildim.Evlenmeden önce aramızdaki özel durumları anlatmakla tehdit ediyor.Elimde wp mesajları var ss almış hepsini ailene atacağım diyor.Lütfen bir çıkar yol göstericek biri var mı?Ailem öğrenirse ölsem daha iyi.Lütfen bir çözüm yolu bilen söylesin.Mahkemeye vereceğim tehdidini diyorum umurunda değil.Ben yine de ailene göstereceğim diyor.
Bu arada sinirden biraz eşinize saydirdim kusura bakmazsin dimi

Bir şey olmaz kızım, evlendikten sonra yazıştık montaj yapmış serefsiz iftira atıyor dersin.

Mesleğin var, koca kadınsın ailen de tırı vıri yaparsa onlarla da görüşmezsin olur biter.

Savcılığa şikayet et hemen. Yurtdışında demissin, havaalanına adim atar atmaz tutarlar o pici merak etme

Back