Eşimin Ailesine Tahammül Edemiyorum :(

Esimin ailesinin hiçbir ferdini sevmiyorum, sevemiyorum. Benim gibi olan var mi? Bir araya geldiğinizde nasıl tahammül ediyorsunuz?
Bende nefret ediyorum özellikle kv deden tahammül de etmiyorum konuşmuyorum aramiyorum o ararsa da kısa kısa hee hiii ii günler iyyyk haftada bir gidiyoruz ölüm gibi

Ya ben sevmıyorum diyemiyorum. Yani çok farklı duygu içimdekii. Kayınvalıdeme gıdınce içimi bir huzursuzluk kaplıyor. istesemde mutlu olamıyorumm. Canım çok fazla sıkılıyor. Bizim kültür farklılıklarımız çok var. Ne konuşmalarını anlayabiliyorum. Ne tabirlerini. Benim doğru bildiğim bir şeyi farklı bir tabirle söyluyor. Anlayamıyorum. Salak gibi oluyorum o ortamda. Sonra gülüyorlar. gülerek açıklama yapıyor. :/:KK43: :mad: Konuşmaları,olaylara yaklaşımları,sıcaklıkları,yemekleri her şeyleri çok farklı. Bu yüzden bir türlü alışamadım. Depresytona girdim resmen. NASIL başedicem bilmiyorum. Eşimi deli gibi seviyorum. Ama kayınvalıdeme,evine gitmediğim onlarla görüşmediğim sürece . Of off hiç memnun değilim bu halimden ama napayım. Hep ruh halim böyle oluyor. Ne zaman oraya gitsem. Süreklı bi odaya çekilip ağlıyorum :'( hep onun ailesi,akrabaları var. Benim kimsem yok dıye üzülüyorum daha çok. Yalnızmısım gibi geliyor. İnsanlar benımle dalga gecıyorlar dıyorum. Gurbet gelini olmak çok zorrrrrrrrrrrrrrr :KK43:
Bende orda çok huzursuz oluyorum bebegimde durmadan ağlıyo neden acebaaaaaaaa

Ben 6 yıllık evliyim eşimle görücü usulü tanışırdık başta evet secim ama o gün pişman vazgecemedim çünkü aile yapımıza tersti 2 3 gün sonra eşimle telefon da görüştük bana herşeyi bu anlattı bi kaç hafta sonra bana ondan önce birinin olup olmadığını sordu bu arada bende ona karşı boş değildim ama neden bilmem evlilik istemiyordum bende önce söylemek istemedim ama o kadar çok ısrar etti 15 16 yaşlarında bi ek e aşık olduğunu ama sadece bi kaç kere telefonda görüştüğümüzu söyledim sonra da onu istemediğimi söyledim ve mesaj attım oda bana mesaj attı o mesajları kaynanam ve görüm cem okumuş daha sonra da kaynatam anlatmış neyse nişanı atmak için geldiler ama ailem nişanı artırmadı bana düğün salonu tutmadılar gelinliğim bile eskiydi kuaföre götürmediler daha neler neler evliligimizi n 2. Ayında evden kovdular kocam hep yanımda oldu bebeğimi kaybettim hastalık sahibi oldum falan ne zaman onlarla barıştık cehennem hayatım başladı imalar hakaretler kocamda onların tarafına kaydı beni seven adam gitti hala seviyorum diyor ama şimdi 21 aylık bi oğlum var defalarca boşanmanın eşiğinden döndük ailesinin bana yaşattığı onca şeye rağmen haftalarca bazen aylarda onlarda kalıyoruz Ama Allah şahit hiç saygısızlık yapmadım üstüme düşeni yaptım Allah için artık tıkınıyorum hepsi den ama yuvamızda yikamam:KK61:

Her ne kadar kocamla arada sıkıntılar yaşasam da ailesine karşı hiç saygısızlık etmedim çünkü bana insan gibi davrandılar .

Her ne kadar kocamla arada sıkıntılar yaşasam da ailesine karşı hiç saygısızlık etmedim çünkü bana insan gibi davrandılar .
Ne güzel keşke banada bi insan evladına davranılması gerektiği davransalar bizimkiler psikolojik şiddet yapıyorlar

Esimin ailesinin hiçbir ferdini sevmiyorum, sevemiyorum. Benim gibi olan var mi? Bir araya geldiğinizde nasıl tahammül ediyorsunuz?
ben ilk başta seviyodum sonradan sonraya sinir olmaya başladım nedenide evlat ayrımı yapıyolar gittgim zmnda soru sorrlarsa konuşuyorum o kadar

Eşimin babası ve açısıyla konuşuyorum bir tek. KV ve görümcelerle son yaptıklarından dolayi konusmuyorum konuşmayı da düşünmüyorum.

1 tek kişiyi bile sevmemen çok tuhaf. Sende sorun olduğunu gösterir.

Bende sorun olduğunu çok düşünmüyorum ama imkânsız değil tabi. Aileye bakarsak eşim babasıyla konuşmuyor zaten. Anne yazdım evlat ayrımı yapan ve bana çok ilgisiz. Evin gelinimiyim dış kapının mandali mi belli değil. Abla kaybettiğimiz bebek kız diye iyi olmuş diyen bir abla. Abi issiz ve çalışmaya pek niyeti olmayan, dünyaya bakışı yobaz ve maddi olarak da bize sıkıntı çıkaran bir abi. Bu ailenin nesini seveceğim bilmiyorum. Goremedigim birşey varsa lütfen siz yardımcı olun.

Annesi hep en küçük oğlunu tutar. Aman o zarar etmesin de bize ne olursa olsun. Para gerektiren durumlarda direkt adres biziz. Hiçbirşeyi beğenmez. Dun aksam bizdeydi. Evimizde küçük bir bos alan vardı oraya dolap yaptirdik. Hayırlı olsun diyeceğine başladı hic begenmedim. Şurası şöyle burası böyle. Uzun uzun memnuniyetsiz liğini dile getirdi. Başka yer yok diyince de geçti bos duran çocuk odasına saçma bir planla aklınca dolap yeri tarif etti. Ama onun planıyla biz balkonu kullanamaz hale geliyoruz.
senin ki iyi yine plan yapıyormuş aldığın birsey için. Benim ki açık açık ne gerek vardı almanıza diyor ve surat yapiyor sanki ona ödetecekmişiz gibi. Çoğu aynı kv lerin tek seninki öyle sanma

X