Eşimin ailesine düşkünlüğü

Arkadaşım besbelli maddi konuda paçaları tutuştu, altınları ve nafakayı tıpış tıpış ödeyeceklerini anladılar.İnsani bir şekilde konuşmak akıllarına geldi.Hani belki vazgeçersin, unutursun, affedersin...vs.

Bu arada allah size kolaylık versin,konunuzu en baştan beridir takip ediyorum,ben yerinizde olsam aklımı kaybeder katil olurdum böyle insanlar yüzünden.

Bu arada allah size kolaylık versin,konunuzu en baştan beridir takip ediyorum,ben yerinizde olsam aklımı kaybeder katil olurdum böyle insanlar yüzünden.

Allah razi olsun, zaten tedavi görüyorum, piskolojik destek aliyorum yoksa atlatamazdim valla.
Nolur bana dua edin, artik bitsin bu cile.

kizlar esim ve kaynatam aracilarla cumartesi icin sözlesmisler, aracinin kizinin anlattigina göre kaynatam barismak istiyormus, esim de ayni sekilde. Bu yüzden arayi yapmak icin araciyla konusmak istiyorlarmis.
bizim akrabalar, artik benim istemedigimi ve cok mutlu ve huzurlu oldugumu söylemisler ama esim kabul etmek istememis.
Altinlari tamamen bana verecegini ama karsiliginda bosanma davasini acmamami istiyorlarmis.
Bakalim cumartesi neler olucak... bana dua edin nolur

canim ben konularini okuyan birisi olarak cok sasirdim gercekten
bunca zaman sonra ve aciklama yapmadan ayrilmak isteyen adamin
basina ne dusmus olabilir?
sen ne dusunuyorsun?

canim benim gelismeler gercekten sasirtici...

madem ayrilmayi istemiyordu neden o zaman bu zamana kadar sesini cikarmadi?

canım barışmaya niyetin varsa bile avukatına danışmadan haraket etme..maddi manevi epey yara bıraktılar sende..şimdi baktı ki kaçarları yok avantajlı sensin mahkemede diye tuzak da kurmaya kalkabilirler nafakadan yırtmak için..edilen hakaretleri yutup tekrar hiçbirşey olmamış gibi yüzyüze bakabilecek misin?hala seviyor musun? iyi düşün taşın derim ben..

Sırf şu cümle yüzünden bile bu insandan nefret edilebilir. Bu adam evliliğinizi nasıl bir gözle görüyor ki böyle pazarlık konusu yapabiliyor. İnsanlar boşanma aşamasına gelince ne kadar çirkef, ne kadar pislik olabiliyorlar, böyle konuları okudukça çok şaşırıyorum.

Bütün bunları bir an önce geride bırakır, çok mutlu ve çok başarılı bir kadın olursunuz inşallah. O zamana kadar Allah sabır versin, çok zormuş gerçekten.

konunu takip ediyordum ama ilk defa yaziyorum

ne oldu barismak istiyorlar 1 sene sonra :44:
sasirtici bi durum nafaka ödememek icin olabilirmi ? yoksa 1 senedir akli nerdeymis madem bosanmak istemiyordu
bu isin icinde bi is olabilir iyi arastir derim

Aradan 1 yil gecmis, altinlarini verecem bosanma benden diyecek kadar dahada cirkinlesti.
Cumartesi ola hayir ola, ne desem bilemedim yani simdi.

kizlar yorumlariniz icin size coooook tesekkür ederim :)
öncelikle, ben esimle olan defteri kapatali aylar oldu, Ona karsi icimde bisey hissetmiyorum. sadece bosanmak istiyorum.
sebeplere gelince: esim 1 senedir göcebe hayati yasiyor, kurulu bir düzeni yok ve duydugum kadariyla perisan olmus durumda. Simdi adamin fikri: biz barisalim hem tekrar düzene kavussun hemde tabiki maddi konuda rahatlasin.
Nafakayi ödememek icin oldugunu sanmiyorum cünkü benim davam su sekilde: alman kanunu oldugu icin, beni bosamadigi her ay icin dava ettim onu ben. Yani bosanmayi kabul ettigi veya davayi actigi an nafaka hakkim ortadan kalkiyor. Sadece bu adam 1 sene icinde bakti gördü ki, affedersiniz ama , kartalkiz gibi bir enayi daha yok cevrede, ben en iyisi bunu geri alayim dedi sanirim.
Tabi su da var kizlar, ben ayrildiktan sonra degisime ugradim :) 15 kg verdim, saclar baslar boyandi, kiyafet tarzi degisti, ve tam bir is kadini oldum, o da ne kaybettigini iyice anladi :)

kisacasi, ona hayir demek benim icin artik bir zevk meselesi :) altinlarimi, nafaka hakkimi alir, bosarim ben bu adami :)

konunu baştan takip ediyordum seni çok üzdüler ,kaynana ve oğlu sanırım kaynana gelecek olan kadından korktu gelen gideni aratır oğlunuda ikna etmeştir sen bayağıda hamarattın ne oldu ,kayıp edincemi değerin anlaşıldı?!

Çok hoşsun canım ya.Ben senin yerinde olsam "tamam boşanmayacağım altınları geri ver" deyip, sonra da davayı çekmezdim.İyi bir şok olurdu akılsız eski kocana.

Çok hoşsun canım ya.Ben senin yerinde olsam "tamam boşanmayacağım altınları geri ver" deyip, sonra da davayı çekmezdim.İyi bir şok olurdu akılsız eski kocana.

altinlarimi zaten vermek zorunda canim :) bosanmicam desem, iki dakika da olsa mutlu olur o. HIc gerek yok :)
Anasiyla birlikte yasasin gitsin iste.

kesinlikle barışma aynı kitabı ne diye okuyacaksın artık elindeki hizmetçi gitti baktı pırlanta ama fark etmedi şimdi tekrar kapını çalıyor sevdiğinden değil hizmetten mahrum kaldı tekmeyi at böyle vefasıza

zaten kendi degil de babasini yollamasi ayri bir kepazelik. erkek olan adam kendi cikar meydana ama nerdeeee.
Artik eski kartalkiz yok, bunu o da anladi, etekleri tutustu. Ben öteki tarafta beklicem onu, orda sorucam hesabimi.
Bu dünyada benim onunla isim bitti kizlar. 1 senedir ne aradi ne sordu, ben onun soy adini tasiyorum hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…