- 3 Haziran 2011
- 1.812
- 5
Sagol canim ya, artik bitse bu kabus.
Sende sagol canim benim.
Biraz daha sabret, cogu gitti azi kaldi.
Dualarim seninle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim ya, artik bitse bu kabus.
Sende sagol canim benim.
Biraz daha sabret, cogu gitti azi kaldi.
Dualarim seninle.
Bu arada allah size kolaylık versin,konunuzu en baştan beridir takip ediyorum,ben yerinizde olsam aklımı kaybeder katil olurdum böyle insanlar yüzünden.
kizlar esim ve kaynatam aracilarla cumartesi icin sözlesmisler, aracinin kizinin anlattigina göre kaynatam barismak istiyormus, esim de ayni sekilde. Bu yüzden arayi yapmak icin araciyla konusmak istiyorlarmis.
bizim akrabalar, artik benim istemedigimi ve cok mutlu ve huzurlu oldugumu söylemisler ama esim kabul etmek istememis.
Altinlari tamamen bana verecegini ama karsiliginda bosanma davasini acmamami istiyorlarmis.
Bakalim cumartesi neler olucak... bana dua edin nolur
kizlar esim ve kaynatam aracilarla cumartesi icin sözlesmisler, aracinin kizinin anlattigina göre kaynatam barismak istiyormus, esim de ayni sekilde. Bu yüzden arayi yapmak icin araciyla konusmak istiyorlarmis.
bizim akrabalar, artik benim istemedigimi ve cok mutlu ve huzurlu oldugumu söylemisler ama esim kabul etmek istememis.
Altinlari tamamen bana verecegini ama karsiliginda bosanma davasini acmamami istiyorlarmis.
konunu takip ediyordum ama ilk defa yaziyorum
ne oldu barismak istiyorlar 1 sene sonra :44:
sasirtici bi durum nafaka ödememek icin olabilirmi ? yoksa 1 senedir akli nerdeymis madem bosanmak istemiyordu
bu isin icinde bi is olabilir iyi arastir derim
kizlar yorumlariniz icin size coooook tesekkür ederim :)
öncelikle, ben esimle olan defteri kapatali aylar oldu, Ona karsi icimde bisey hissetmiyorum. sadece bosanmak istiyorum.
sebeplere gelince: esim 1 senedir göcebe hayati yasiyor, kurulu bir düzeni yok ve duydugum kadariyla perisan olmus durumda. Simdi adamin fikri: biz barisalim hem tekrar düzene kavussun hemde tabiki maddi konuda rahatlasin.
Nafakayi ödememek icin oldugunu sanmiyorum cünkü benim davam su sekilde: alman kanunu oldugu icin, beni bosamadigi her ay icin dava ettim onu ben. Yani bosanmayi kabul ettigi veya davayi actigi an nafaka hakkim ortadan kalkiyor. Sadece bu adam 1 sene icinde bakti gördü ki, affedersiniz ama , kartalkiz gibi bir enayi daha yok cevrede, ben en iyisi bunu geri alayim dedi sanirim.
Tabi su da var kizlar, ben ayrildiktan sonra degisime ugradim :) 15 kg verdim, saclar baslar boyandi, kiyafet tarzi degisti, ve tam bir is kadini oldum, o da ne kaybettigini iyice anladi :)
kisacasi, ona hayir demek benim icin artik bir zevk meselesi :) altinlarimi, nafaka hakkimi alir, bosarim ben bu adami :)
Çok hoşsun canım ya.Ben senin yerinde olsam "tamam boşanmayacağım altınları geri ver" deyip, sonra da davayı çekmezdim.İyi bir şok olurdu akılsız eski kocana.
konunu takip ediyordum ama ilk defa yaziyorum
ne oldu barismak istiyorlar 1 sene sonra :44:
sasirtici bi durum nafaka ödememek icin olabilirmi ? yoksa 1 senedir akli nerdeymis madem bosanmak istemiyordu
bu isin icinde bi is olabilir iyi arastir derim
kesinlikle barışma aynı kitabı ne diye okuyacaksın artık elindeki hizmetçi gitti baktı pırlanta ama fark etmedi şimdi tekrar kapını çalıyor sevdiğinden değil hizmetten mahrum kaldı tekmeyi at böyle vefasıza