Eşimin ailesine düşkünlüğü

canımmm var mı bir gelişme karşılaştınız mı hiç?

ya o proje pazartesi baslayacak ama sanirim ben gitmicem.
Su an onun karsisina cikmak icin daha cok erken. Henüz degil..daha degil.
Güzel bir tesadüf ama ben su an onun karsisina yeni biri gibi cikmaya hazir degilim.
Daha cok taze...bana iyi gelmez.

canım sakın o insancığı görünce gözlerin dolmasın suratına dahi bakma.dik ol tenezzül bile etme o kişiliğe kendini aciz gösterme güçlü olmaya bak.şans senden yana dönüyor şimdi
inan bak baştan böyle olması iyi olmuş bi insan neyse odur onu değiştiremezsin bebeğin olsaydı ayrılmak daha zor ve ailenin yanında daha zorlanırdın.bebek yüzünden onu ve o annesi olacak şahsı görmek zorunda kalırdın
bak sen okuyan kendi ayaklarının üzerinde duran bir kızsın okuduğum kadarıyla ailende destek sana.bu açılardan bak o kişiyle güzel geçirdiğin günleride düşünme ilerde de bırakıp giderdi daha zor olurdu gencecik kızsın neler çıkar karşına

başkasını sevemem dersin unutmak zaman alır dersin bir daha olmaz dersşn birde bakarsınki oooooooo ayakların mutluluktan yere basmaz
bende demiştim çünkü şimdi evliyim ve musmutluyumm şükürler olsun darısı sana inş.pozitif ol.bi sıkıntın olursada veya dtleşmek özel falan her türlü yaz bana kardeşim benimmm

bu güzel yorumunuz icin cok tsk ederim, inanin bana su an cok güc verdi. Bi kac haftadir terapiye gidiyorum ve sanirim baya iyi geldi. Anlatmak, icimi bosaltmak beni rahatlatiyor. Terapistim bir bayan ve beni cok iyi anliyor, yeri geldiginde yanlislarimi söylüyor. Ve sanirim suc bende degil bu yuvanin yikilmasinda.
Esim tam bir anakuzusu. Simdi simdi daha iyi anliyorum herseyi. Su an icin birini tabiki düsünmüyorum, hem hala evliyim hemde ruhen hazir degilim. TEk istegim, kariyerimde ilerlemek. Kendime degil ama baskalarina, sicak ve huzurlu evler yapmak :)

Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah, sizin adiniza cok sevindim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

cnm cvp yazmasamda senide takip ediyorum......neymişşşş anakuzusu adamlardan uzaklaşıyormuşuuz...bu erkeklerin hepsi aynı pohun başka renkleri....hepsi aynı kendine de güzel huzurlu bi ew yap tek başına yada ailenle yaşa daha mutlu olucaksındır arkadaşm...

selam canım uzun zamandır giremiyorum nasılsın son durumun ne

canim aslinda fazla gelisme yok, esim nafakayi ödemeyi kabul etmiyor, aldigi maasi zamaninda söylemedi, avukatim onu mahkemeye verdi. Simdi mahkemeden cevap bekliyoruz bakalim. Adam hala bile bile lades demeye devam ediyor.
BU neyin öfkesidir anlamadim. 8inci aydan beri kendisini hic görmedim. SU an görmek de istemiyorum.
Sen nasil oldun canim? VAr mi yenilik?

çok zor bir bölüm okurken evlilik yapmışsınız...

var canım malum ben eşimi zaten hiç görmüyorum bana nafaka bağlandı 300 tl ama ödemiyo yatırmıyo benim avukatta icra yollucak işte bide yalancı şahitler falan geldi mahkemeye ölüm gibiydi bi insanıjhn gözlerininiiçine baka baka senin hakkında yalanlar sölemesi çok zor çok kötüydü o günü hala atlatamıyorum bide bende dershaneye başladım üniversiteye hazırlanıyorum canım derslerle ve oğlunla avunmaya çalışıyorum işte böyle canım

canim benim en zor kismini atlattin insallah, simdi hayata tutunma vakti. Sen kendini egitimine ve ogluna ver. Gerisini Rabbimi havale et. ELbet bu dünyanin bide öteki tarafi var.
Sen cok güclü bir kadinsin, bu günleri ilerde gülümseyerek anacagini biliyorum. Hukuki yönden ne alabilirsen al canim, hicbiseyi eyvallah etme.

allah boylelerını kahretsın madem kendıne guvenmıyorsun elalemın kızının gunahına ne gırıyorsun ınsallah hepsı yaptıklarının bedelını oder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…