canımmm var mı bir gelişme karşılaştınız mı hiç?
Görmüyorum canım nafakayı ödemediği için mahkemeye verdi avukatım. Başka da bir gelişme yok.canim bi gelisme varmi görüyormusun hic esini?
Görmüyorum canım nafakayı ödemediği için mahkemeye verdi avukatım. Başka da bir gelişme yok.
Ben terapiye başladım bakalım.
hakkinda hayirlisi olsun...eminim terapi iyi gelecektir...
Evet canım konuşmak iyi geliyor ama ne yalan söyleyeyim iyice depresyona girdim.
Gercekleri duymak bazen canımı sıkıyor :
gerçekleri duymak degilde onları yaşamak daha da çok acı veriyor insana....
canım sakın o insancığı görünce gözlerin dolmasın suratına dahi bakma.dik ol tenezzül bile etme o kişiliğe kendini aciz gösterme güçlü olmaya bak.şans senden yana dönüyor şimdi
inan bak baştan böyle olması iyi olmuş bi insan neyse odur onu değiştiremezsin bebeğin olsaydı ayrılmak daha zor ve ailenin yanında daha zorlanırdın.bebek yüzünden onu ve o annesi olacak şahsı görmek zorunda kalırdın
bak sen okuyan kendi ayaklarının üzerinde duran bir kızsın okuduğum kadarıyla ailende destek sana.bu açılardan bak o kişiyle güzel geçirdiğin günleride düşünme ilerde de bırakıp giderdi daha zor olurdu gencecik kızsın neler çıkar karşına
başkasını sevemem dersin unutmak zaman alır dersin bir daha olmaz dersşn birde bakarsınki oooooooo ayakların mutluluktan yere basmaz
bende demiştim çünkü şimdi evliyim ve musmutluyumm şükürler olsun darısı sana inş.pozitif ol.bi sıkıntın olursada veya dtleşmek özel falan her türlü yaz bana kardeşim benimmm
bu güzel yorumunuz icin cok tsk ederim, inanin bana su an cok güc verdi. Bi kac haftadir terapiye gidiyorum ve sanirim baya iyi geldi. Anlatmak, icimi bosaltmak beni rahatlatiyor. Terapistim bir bayan ve beni cok iyi anliyor, yeri geldiginde yanlislarimi söylüyor. Ve sanirim suc bende degil bu yuvanin yikilmasinda.
Esim tam bir anakuzusu. Simdi simdi daha iyi anliyorum herseyi. Su an icin birini tabiki düsünmüyorum, hem hala evliyim hemde ruhen hazir degilim. TEk istegim, kariyerimde ilerlemek. Kendime degil ama baskalarina, sicak ve huzurlu evler yapmak :)
Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah, sizin adiniza cok sevindim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
selam canım uzun zamandır giremiyorum nasılsın son durumun ne
Iyi günler ablalarim / arkadaslarim,
ben 22 yasinda üniversite mimarlik bölümü ögrencisiyim. 1 senelik evliyim ve su an cok kötü bir durumdayim. Esimi 4 senedir taniyorum. Zor sartlarda evlendik, ailem kesinlikle istemedi, 1 sene bekletti en sonunda kabul ettiler (istemeyerek de olsa). O zamana kadar hersey güzeldi. Evlendikten sonra esim ailesine iyice düskün oldu. Dügün sabahi apar topar annesine gittik. Her hafta sonu annesinde kaliyorduk vs vs. 2 ay önce esim ögretmen oldugu icin tayini cikti baska bir sehire, annesine 90km uzaklikta (benim okulum da orda, hergün gidip geliyorum). annesi bunu duyunca ogluna hep alttan alttan göndermeler yapti. Onu demoralize etti. Orda yapamazsin edemezsin diye. En sonunda da esimle ufak bir tartisma yüzünden beni babamlara birakti, kendi de annesine tasindi. 1.5 ay oldu ne ses var ne seda. Ne bosanicam diyor nede barisicam.
Cok kötü durumdayim, hayattan zevk alamiyorum cünki onu seviyorum. Sizden tavsiyeler bekliyorum ablalarim.
çok zor bir bölüm okurken evlilik yapmışsınız...
canim aslinda fazla gelisme yok, esim nafakayi ödemeyi kabul etmiyor, aldigi maasi zamaninda söylemedi, avukatim onu mahkemeye verdi. Simdi mahkemeden cevap bekliyoruz bakalim. Adam hala bile bile lades demeye devam ediyor.
BU neyin öfkesidir anlamadim. 8inci aydan beri kendisini hic görmedim. SU an görmek de istemiyorum.
Sen nasil oldun canim? VAr mi yenilik?
var canım malum ben eşimi zaten hiç görmüyorum bana nafaka bağlandı 300 tl ama ödemiyo yatırmıyo benim avukatta icra yollucak işte bide yalancı şahitler falan geldi mahkemeye ölüm gibiydi bi insanıjhn gözlerininiiçine baka baka senin hakkında yalanlar sölemesi çok zor çok kötüydü o günü hala atlatamıyorum bide bende dershaneye başladım üniversiteye hazırlanıyorum canım derslerle ve oğlunla avunmaya çalışıyorum işte böyle canım
ya çok zor durum allah yardım etsin canım..
allah boylelerını kahretsın madem kendıne guvenmıyorsun elalemın kızının gunahına ne gırıyorsun ınsallah hepsı yaptıklarının bedelını oder